Era testi hakkında bilgisi olan varmı?

ISSIZZ

Guru
Kayıtlı Üye
9 Haziran 2012
3.793
15.488
408
Merhaba arkadaşlar..
Ben 5 senedir bebek tedavisi icin çaba gösteriyorum...
2 negatif tüp bebek deneyimim var..
1. Si hidrosalpenks yüzünden tutmadı..
2. Tüp bebek tedavisi herşey normal 5. Gün embriyosu iyi kalitede ikiside tutmadı yine..
Ben era testi diye bişey duydum bu yolda her çabaya varım.. herşeyin araştırılmasını istiyorum yeni bir merkezde 2 ay sonra tekrar tedavi ye başlama kararı aldık..
A dan Z ye herşeyin araştırılmasını istiyorum..
Aranızda era testi ile sonuç alan var mı...?

Merhaba, ben de seninle aynı durumdayım, bugün Mustafa Bahçeci ile görüştüm Era yapalım tek o kalmış dedi. Yeni tedavilerinde intralipid serum almanı da tavsiye ederim.

Merhaba, ben de seninle aynı durumdayım, bugün Mustafa Bahçeci ile görüştüm Era yapalım tek o kalmış dedi. Yeni tedavilerinde intralipid serum almanı da tavsiye ederim.

Merhaba canım senin bu kaçıncı tedavin..
Herşeyin normal mi embriyo kalitesi falan..

4 denemem var 2. negatif 2 kimyasal, embriyolar genetikten döndü sorun yok

Merhaba,
Ben anestezisiz era oldum çok kolay bir işlem lütfen bu işlem için anestezi almayın zaten yeteri kadar kimyasal alıyoruz bu süreçlerden dolayı

Merhaba,
Ben anestezisiz era oldum çok kolay bir işlem lütfen bu işlem için anestezi almayın zaten yeteri kadar kimyasal alıyoruz bu süreçlerden dolayı

Çok teşekkür ederim canım bende bu testi yaptırmak istiyorum ama bilmedigim için korkuyorum...

Çok teşekkür ederim canım bende bu testi yaptırmak istiyorum ama bilmedigim için korkuyorum...

Hiç korkma inan ki anestezi için alacağın kimyasallara değmez. Bana ilk doktorum anestezisiz olmaz demişti, sonra merkez değiştirince anestezisiz oldum doktorum sağolsun hiç sıkıntı çekmedim. Toplamda merkeze girmem ve çıkmam 20 dk sürdü, era ise 5 dk.

Back
X