ERA testi ile gebelik elde eden oldumu. ...

angel_78

bigün mutlaka...:)
Kayıtlı Üye
11 Nisan 2009
1.346
25
158
46
Arkadaşlar benim 9. Denemem olacak. Önceki denemelerimde yaşadığım kayıplar dolayısıyla ERA testi önerildi. Faydasını gören arkadaşlardan bilgi almak istiyorum. ...

Ben era testi yaptırmadım canım ama doktorumun bu konudaki söylediği bilgiyi aktarıyım sana belki bi fikir olur sana. Ben daha önceki denememde kimyasal gebelik yaşamıştım yeni tedavi için neler yapılabilir diye konusurken doktorum era testine gerek yok bi tutunma oluyo demekki dogru zamanda ypılıyor transfer demişti ve biz histeroskopi ile cgh yapımına karar vermiştk bunun üzerne canm. Sende kayıplarım dedigin için bnce senin için de gecerlidir bu rahme hiç tutunma olmayanlar için daha uygun sanırm bu yontem

Ben era testi yaptırmadım canım ama doktorumun bu konudaki söylediği bilgiyi aktarıyım sana belki bi fikir olur sana. Ben daha önceki denememde kimyasal gebelik yaşamıştım yeni tedavi için neler yapılabilir diye konusurken doktorum era testine gerek yok bi tutunma oluyo demekki dogru zamanda ypılıyor transfer demişti ve biz histeroskopi ile cgh yapımına karar vermiştk bunun üzerne canm. Sende kayıplarım dedigin için bnce senin için de gecerlidir bu rahme hiç tutunma olmayanlar için daha uygun sanırm bu yontem
Çok teşekkür ederim canım. Bendede tutunma oluyor ama devam etmiyor. Genetik tarama şart oldu zaten.

Çok teşekkür ederim canım. Bendede tutunma oluyor ama devam etmiyor. Genetik tarama şart oldu zaten.
Bencede boyle durumlarda genetik tarama en mantıklı yontem inşallah bi an önce gelir bebişin:)

Era testine gore transfer dogru gun yapilmis ve genetigi saglikli embriyo verilmesine ragmen hamile kalamayan var mi? Bu durumda sebepsiz inferlite nedeniyle baska yontem kalmadigi icin ancak denemeye devam edilebilir deniliyor boyle olan var mi?

Canım merhaba benimde 3. denemem de era testi yapılmadı fakat genetikten sağlam gelen embiryo transfer edildi tuttu ama sağlıklı gebelik değil diye kürtaj oldum, aslında genetiği sağlam embiryo diyorlar ama onunda kesinliği yok yani benim artık yapılan testlere falan inancım kalmadı ama mecburen herşey yapılsın istiyoruz,.

Back
X