Ellerim titriyor lütfen bakın erken gebelik testi

Kan verdim az önce yarın öğleden sonra çıkar dediler de bugün yine test yapsam yine de doğru sonuç verir mi normalde ilk idrarla yapın diyorlar ya
Verir canım ben de dün yaptım sleep bir çizgi vardı tekrar yaptım tekrar aynı şekilde çizgiyi verdi hatta ben nedense ikinci idrarla yaptığım zaman daha koyu bir çizgi vardı
Çok teşekkür ederim az önce bir test daha yaptım o da pozitif çıktı ikisi de yanılmış olamaz dimi
Gözün aydın inşa kan ile kesinleşir
Yarım saat sonra daha da koyulaştı şu an böyle
Aynen dakikalar geçince daha bif koyu oluyur sen gebesin canım

Verir canım ben de dün yaptım sleep bir çizgi vardı tekrar yaptım tekrar aynı şekilde çizgiyi verdi hatta ben nedense ikinci idrarla yaptığım zaman daha koyu bir çizgi vardı
Bir tane daha yaptım (alttaki) o da böyle çıktı

Eklentiler

• CB9DC3A3-91CE-4128-86E4-518F60177B9A.webp
    CB9DC3A3-91CE-4128-86E4-518F60177B9A.webp
    60,8 KB · Görüntüleme: 121
Kan verdim az önce yarın öğleden sonra çıkar dediler de bugün yine test yapsam yine de doğru sonuç verir mi normalde ilk idrarla yapın diyorlar ya
Çok teşekkür ederim az önce bir test daha yaptım o da pozitif çıktı ikisi de yanılmış olamaz dimi
Yarım saat sonra daha da koyulaştı şu an böyle
Bir tane daha yaptım (alttaki) o da böyle çıktı
Anlıyorum canım benimki gibi yarın kanda eminim ki pozitif görücejsin

Biz bu ay eşimle birçok kez korunmasız ilişki yaşadık. Reglime de 3 gün varken az önce prodoctor erken gebelik testi yaptım fotoğraftaki gibi çıktı yanılmış olabilir mi??? Testten hemen önce eşimle cinsel ilişki yaşadık onun pozitif çıkmasında etkisi olmuş mudur of
1000070145.webp

Back
X