Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Senin sonucun belli oldu mu canımmerhaba arkadaslar,
2. Tup bebek denemesinde hic bir şeyi atlamak istemiyorum.
İçinizde era testi yapılan oldu mu? Bu test bir defa mi yapılıyor. Yoksa her transferde tekrar mi yapmak lazım? Era testi yapıldıktan sonra başarılı sonuc aldiniz mi?
Canim cumartesi kan vericem. Test yapmiyorum ama artık kasik agrim falan da yok. Hic bir belirtim yok artık.Senin sonucun belli oldu mu canım
Bi sonucun belli olsun da canım bunları sonra düşünCanim cumartesi kan vericem. Test yapmiyorum ama artık kasik agrim falan da yok. Hic bir belirtim yok artık.
Siz de ki problem ne canım ? Ben de tüp bebek tedavisi kilo hiç yapmadıBu tedavi yüzünden 6 kg aldim bir de. Kortizon ilaci verdi doktor. Vücudum odem oldu.
37 bucuk yaşındayım.Bi sonucun belli olsun da canım bunları sonra düşün ☺ Bu arada yaş kaç sizin
Esimde sperm ileri hiz yuzde 5. Sanirim benim de yumurta kalitem kotu. Amh gecen yıl 1.88 di.Siz de ki problem ne canım ? Ben de tüp bebek tedavisi kilo hiç yapmadı
Amh aslında yaşına göre gayet güzel ben 28 yaşında amh 1.2 di sen düşünEsimde sperm ileri hiz yuzde 5. Sanirim benim de yumurta kalitem kotu. Amh gecen yıl 1.88 di.
Rabbim en hayırlı ve en tez vakitte kucağınızı doldursun37 bucuk yaşındayım.
Soyle bir durum oluyor ama yas ileri olunca var olan yumurtalRda kalitesiz oluyor.Amh aslında yaşına göre gayet güzel ben 28 yaşında amh 1.2 di sen düşün ☺
Yaptrdınız mı era testını?merhaba arkadaslar,
İçinizde era testi yapılan oldu mu? Bu test bir defa mi yapılıyor. Yoksa her transferde tekrar mi yapmak lazım? Era testi yapıldıktan sonra başarılı sonuc aldiniz mi?
Canim hamile kalsamda maalesef bebeklerin biri dusuk oldu, diger bebeklerin de gelisimi 7. Haftada durdu. Kalp atisi alamadık ve kurtaj oldum. Bu nedenle esimden ve benden karyotip analizi istendi. Esime sperm fish testi yaptirdik henuz sonuc almadık. Ayrıca sperm dna hasar testi yaptırmaya gerek duyuluyor mu?Amh aslında yaşına göre gayet güzel ben 28 yaşında amh 1.2 di sen düşün ☺
Merhaba canım era testi yaptirdinizmimerhaba arkadaslar,
Yok xanim. Ben kurtaj oldum zaten. Bugun de rahim filmi çekildi. Cok kotu bir kurtaj geçirmişim. Sol tupum tamamen tikanmis. Rahim icinde cok keskin yapisikliklar olusmus. Sanirim cok uzun bir yol beni bekliyor. 1 yilin sonunda dunya para verip gayet saglikliyken hasta oldum. Su an ciddi tedaviler olmam gerekecek.Merhaba canım era testi yaptirdinizmi