Era testi yaptiranlar

pinkbuyu

Guru
Kayıtlı Üye
24 Ekim 2012
3.217
2.204
333
İstanbul
merhaba arkadaslar,
2. Tup bebek denemesinde hic bir şeyi atlamak istemiyorum.
İçinizde era testi yapılan oldu mu? Bu test bir defa mi yapılıyor. Yoksa her transferde tekrar mi yapmak lazım? Era testi yapıldıktan sonra başarılı sonuc aldiniz mi?

merhaba arkadaslar,
İçinizde era testi yapılan oldu mu? Bu test bir defa mi yapılıyor. Yoksa her transferde tekrar mi yapmak lazım? Era testi yapıldıktan sonra başarılı sonuc aldiniz mi?
Senin sonucun belli oldu mu canım

merhaba arkadaslar,
Yaptrdınız mı era testını?

Amh aslında yaşına göre gayet güzel ben 28 yaşında amh 1.2 di sen düşün ☺
Canim hamile kalsamda maalesef bebeklerin biri dusuk oldu, diger bebeklerin de gelisimi 7. Haftada durdu. Kalp atisi alamadık ve kurtaj oldum. Bu nedenle esimden ve benden karyotip analizi istendi. Esime sperm fish testi yaptirdik henuz sonuc almadık. Ayrıca sperm dna hasar testi yaptırmaya gerek duyuluyor mu?

merhaba arkadaslar,
Merhaba canım era testi yaptirdinizmi

Merhaba canım era testi yaptirdinizmi
Yok xanim. Ben kurtaj oldum zaten. Bugun de rahim filmi çekildi. Cok kotu bir kurtaj geçirmişim. Sol tupum tamamen tikanmis. Rahim icinde cok keskin yapisikliklar olusmus. Sanirim cok uzun bir yol beni bekliyor. 1 yilin sonunda dunya para verip gayet saglikliyken hasta oldum. Su an ciddi tedaviler olmam gerekecek.

Back
X