G gsedaa Yeni Üye Kayıtlı Üye 5 Nisan 2022 13 10 3 37 7 Nisan 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi gsedaa #1 Eray çalışkana tup bebek yaptıran varmı aranızda ben çok kararsız kaldım yaptıranlar deneyımlerını paylasabılırmı lutfen
Eray çalışkana tup bebek yaptıran varmı aranızda ben çok kararsız kaldım yaptıranlar deneyımlerını paylasabılırmı lutfen
merve consume obey die Pro Üye 13 Ocak 2020 46.310 En iyi cevaplar 2 178.958 598 33 7 Nisan 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi gsedaa #2 Been Çok severim kendisini. 2.tedavime hazırlanıyodum hocayla. Histereskopi sonrası doğal gebe kaldım.
Been Çok severim kendisini. 2.tedavime hazırlanıyodum hocayla. Histereskopi sonrası doğal gebe kaldım.
G gsedaa Yeni Üye Kayıtlı Üye 5 Nisan 2022 13 10 3 37 7 Nisan 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi gsedaa #3 Merve .!.: Been Çok severim kendisini. 2.tedavime hazırlanıyodum hocayla. Histereskopi sonrası doğal gebe kaldım. Genişletmek için tıkla... Cok sevındım hayırlı olsun İlkinde cıft embrıyo transfermı yapılmıstı sıze
Merve .!.: Been Çok severim kendisini. 2.tedavime hazırlanıyodum hocayla. Histereskopi sonrası doğal gebe kaldım. Genişletmek için tıkla... Cok sevındım hayırlı olsun İlkinde cıft embrıyo transfermı yapılmıstı sıze
merve consume obey die Pro Üye 13 Ocak 2020 46.310 En iyi cevaplar 2 178.958 598 33 7 Nisan 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi gsedaa #4 gsedaa .!.: Cok sevındım hayırlı olsun İlkinde cıft embrıyo transfermı yapılmıstı sıze Genişletmek için tıkla... Yok benim sadece bir tane embriyom oluşmuştu maalesef.
gsedaa .!.: Cok sevındım hayırlı olsun İlkinde cıft embrıyo transfermı yapılmıstı sıze Genişletmek için tıkla... Yok benim sadece bir tane embriyom oluşmuştu maalesef.
G gsedaa Yeni Üye Kayıtlı Üye 5 Nisan 2022 13 10 3 37 7 Nisan 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi gsedaa #5 Sızın problem neydı acaba özel degılse sorabılırmıyım benım yumurta rezervim az asetlıyken 6 yumurta görüldü umarım embrıyolar olusur
Sızın problem neydı acaba özel degılse sorabılırmıyım benım yumurta rezervim az asetlıyken 6 yumurta görüldü umarım embrıyolar olusur
O okuryazar Aktif Üye Kayıtlı Üye 23 Ocak 2021 2.663 2.743 53 35 17 Mayıs 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi gsedaa #6 gsedaa .!.: Sızın problem neydı acaba özel degılse sorabılırmıyım benım yumurta rezervim az asetlıyken 6 yumurta görüldü umarım embrıyolar olusur Genişletmek için tıkla... Ben yaptırdım ilk deneme pozitif oldu 14 haftalık hamileyim iyi bir doktor ama güleryüzlü ve pozitif değil
gsedaa .!.: Sızın problem neydı acaba özel degılse sorabılırmıyım benım yumurta rezervim az asetlıyken 6 yumurta görüldü umarım embrıyolar olusur Genişletmek için tıkla... Ben yaptırdım ilk deneme pozitif oldu 14 haftalık hamileyim iyi bir doktor ama güleryüzlü ve pozitif değil