- 23 Mart 2017
- 2.468
- 3.753
- 53
Herkese öyle mi bilmiyorum ama bana öyle yapacak. Ben de tedavi aşamasındayımPeki transfer hemen olmuyor dimi önce rahim dinlendirme olucak
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Herkese öyle mi bilmiyorum ama bana öyle yapacak. Ben de tedavi aşamasındayımPeki transfer hemen olmuyor dimi önce rahim dinlendirme olucak
Tam olarak bilmiyorum fakat ben de biriktirme yapılacak. Benim de ilk tedavim o yüzden aşamalarını bilmiyorum. Sizin sorun neydi? İlk mi sizin de?Peki transfer hemen olmuyor dimi önce rahim dinlendirme olucak
Sizin sorun ne idi peki öğrenebilir miyim ?Herkese öyle mi bilmiyorum ama bana öyle yapacak. Ben de tedavi aşamasındayım
Ewet benimde ilk sorun varikosel eşim ameliyat oldu bi sene olacak ama hala tık sperm deyerlerinde düşüklük ve ileri hızlı cok az morfoloji 2 bu yüzden bizde artık baslayalım dedik Rabbim yüzümüzü kara cıkarmasın iğneleri kullanalı 4 gün oldu benim yarın 9.bucukta randevum varTam olarak bilmiyorum fakat ben de biriktirme yapılacak. Benim de ilk tedavim o yüzden aşamalarını bilmiyorum. Sizin sorun neydi? İlk mi sizin de?
Rezerv azlığı, yumurta tembelliğiSizin sorun ne idi peki öğrenebilir miyim ?
Merhaba ben 40 yaşındayım, samsundayım ve rezerv düşüklüğü var. Geçen yıl ankarada başarısız bir tüp bebek tedavisi oldum. Eylülde samsunda tekrar başladık, dhea, omepa, neofortil kullandırdı, havuz yapacak ama geçen ay 2 folikül boş çıktı. Şimdi bu konuyla ilgili dr araştırıyorum. Bir arkadaşım Erbil Beyi önerdi.
Ben Ankara Gürgan clinicte başladım.Mehmet hoca ile enerjimin uyuşmadığını hissettim.Olumsuz baktığını hissettim benim durumuma.Gürganda 2 folikül elde ettik, sayıyı artırmaya çalışıyoruz, bir kez daha toplama yapacaklar.Bu arada rahim içi yapışıklıklarım için histeroskopi ve sonrasında yapışıklık önleyici jel ve balon uygulandı. Şimdi rahimin iyileşmesini bekliyoruz. Bi kez daha yumurta toplanıp transfer olacak inşallah. Enerjiniz uyduysa, iyi hissettiyseniz Mehmet Hoca da başarılı bir hekim tabi olumsuz etkilemek istemem sizi. Keşke ben de Samsun’da devam edebilseydim. Ankara baya zorluyor.Merhaba acaba samsunda kime başladınız bende samsunda düşünüyorumda mediicalde mehmet bilge havuz yapalım dedi ama kararsızım
Ben Ankara Gürgan clinicte başladım.Mehmet hoca ile enerjimin uyuşmadığını hissettim.Olumsuz baktığını hissettim benim durumuma.Gürganda 2 folikül elde ettik, sayıyı artırmaya çalışıyoruz, bir kez daha toplama yapacaklar.Bu arada rahim içi yapışıklıklarım için histeroskopi ve sonrasında yapışıklık önleyici jel ve balon uygulandı. Şimdi rahimin iyileşmesini bekliyoruz. Bi kez daha yumurta toplanıp transfer olacak inşallah. Enerjiniz uyduysa, iyi hissettiyseniz Mehmet Hoca da başarılı bir hekim tabi olumsuz etkilemek istemem sizi. Keşke ben de Samsun’da devam edebilseydim. Ankara baya zorluyor.
Merhaba canım hala buraya giriyormusun bilmiyorum benim yaşım 38.ilk defa tüp bebek denedik toplama işlemi yapıldı ve hiç yumurta yok denildi ,içi boş denildi okadar kötü oldum ki bu arada bir kızım var 13 yaşında ve ikinci olmuyor kaç aşılama oldum ve tüp bebek karar verdik .İnsanı üzen içi boş demeleri döllenme olmadı deseler bir umut olacaktı içimde.Stresin çok dediler yasin etkisi dediler başka açıklama yapmadılar .Bir arkadaş 39 yaşında 17 yumurta toplanmış ama 9 tanesi boş çıkmış madem öyle kayıtlara niye 17 yumurta diye geçti bende hiç yumurta yoksa ultrasonda olctukleri neydi sağ 17-15 -11 sol 17-13-12 hala araştırıyorum ben çok üzüldüm cokkkMerhaba hanımlar. Sorunum rezerv azlığı hatta yokluğu diyebiliriz. Son iki aydır antral folikül görünmüyor zaten aralık ayında tüp bebek denememde tüm yumurtalarım boş çıktı. Üstüne yumurta tembelliğin var ki opu 21. gün yapıldı neler çektim bir ben bir Allah bilir.
25 yaşındayım gencim uğraşmak istiyorum vazgeçmek istemiyorum evet çok yoruldum ama durmak istemiyorum. Erzurumdaki doktorum açıkça bana birşey uygulayamayacagini çünkü yumurta görmediğini söyledi saygı duyuyorum.
Istanbul da doktora görüneceğim artık eminim bu ay gideceğim.
Benim durumum için Erbil Yağmur bey çok övülüyor siz ne düşünüyorsunuz. Ayrıca rapor hakkım var rapor gecen kurumlarda iyi doktor tavsiyeniz var mı?
Ayrıca Bezmialemde de bir doktora görüneceğim babamlarin evine yakin diye ve birden fazla baskis acisi gormek istiyorum. Bizim bizden başka kimsemiz yok.
Bu arada vitamin dhea vs takviyeleri lütfen yazmayın şu sitede okuyup da denemediğim şey yok glutensiz beslenme kilo verme spor dahil.
Lütfen mesajlarınızı bekliyorum şuan çaresiz hissediyorum.
Merhaba hanımlar. Sorunum rezerv azlığı hatta yokluğu diyebiliriz. Son iki aydır antral folikül görünmüyor zaten aralık ayında tüp bebek denememde tüm yumurtalarım boş çıktı. Üstüne yumurta tembelliğin var ki opu 21. gün yapıldı neler çektim bir ben bir Allah bilir.
25 yaşındayım gencim uğraşmak istiyorum vazgeçmek istemiyorum evet çok yoruldum ama durmak istemiyorum. Erzurumdaki doktorum açıkça bana birşey uygulayamayacagini çünkü yumurta görmediğini söyledi saygı duyuyorum.
Istanbul da doktora görüneceğim artık eminim bu ay gideceğim.
Benim durumum için Erbil Yağmur bey çok övülüyor siz ne düşünüyorsunuz. Ayrıca rapor hakkım var rapor gecen kurumlarda iyi doktor tavsiyeniz var mı?
Ayrıca Bezmialemde de bir doktora görüneceğim babamlarin evine yakin diye ve birden fazla baskis acisi gormek istiyorum. Bizim bizden başka kimsemiz yok.
Bu arada vitamin dhea vs takviyeleri lütfen yazmayın şu sitede okuyup da denemediğim şey yok glutensiz beslenme kilo verme spor dahil.
Lütfen mesajlarınızı bekliyorum şuan çaresiz hissediyorum.
Merhabalar,merhabalar üzerinden baya zaman geçmiş ama inşallah görürsünüz. Erbil beyde tedavi oldunuz mu ? Memnun kaldınız mı ? Sorunlarımız sizinle aynı. Biz de ErbilBeye gitmeyi düşünüyoruz.