Tüp Bebek Merkezleri erciyes tıp fakültesi tup bebek??

prensess38

Adım adım hedefe...
Kayıtlı Üye
26 Ağustos 2014
1.792
2.491
108
Merhaba arkadaslar. Tup bebek yaptirmayi dusunuyoruz onumuzdeki aylarda. Esim azospermi ve bunun icin erciyes universitesinde prof.dr.oguz ekmekciogluna gittik. Ilgi alaka guzeldi,detaylı muayene de etti. Esim orda tese olmak istiyo e haliyle tup bebegi de orda yaptirmamiz gerekir. Ama ben tereddutluyum. Tup bebekte de ilgi alaka iyi midir, her sorumda ulaşabilecek miyim,başarı orani nasıldır vs. Daha once erciyeste yaptırmış olan ya da bilgisi olan arkadaslar lutfen yardımcı olun bana

Hic mi yok bilen biri
canım erciyesi bilemme ama başka biyerde dondurulmuşlarınla tüp bebek deneyebilirsin sana özel bi termos gibi bişeye dondurulmuşları koyuyolarmış istediğin yere götürebiliyomuşun...

canım erciyesi bilemme ama başka biyerde dondurulmuşlarınla tüp bebek deneyebilirsin sana özel bi termos gibi bişeye dondurulmuşları koyuyolarmış istediğin yere götürebiliyomuşun...
Onu gidince sorcam zaten canim. Tesede sperm çıkarsa onu alip baska yerde denemek olmuyomus ama embriyolari donmus sekilde alip baska yerde denenebilir belki. Tesekkurler cevabın icin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…