Erdal Beşikçioğlu(nam-ı diğer behzat ç.)

turuncukelebek

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2009
608
5
96
Ankara
size bir tiyatro oyunu önericem arkadaşlar ankara devlet tiyatrosunun oyunu geçen sezon kapalı gişe oynadı tüm oyunlarını bilet bulmak çok ama çok zordu bu yıl yeni sezonun 3.gününe nasip oldu:teytey:bir siteden yapılan bir yorumu alıntı yapıcam turnelere de çıkıyor bu oyun ara sıra intten takip ederseniz gidebilirsiniz tavsiye ederim a.s.

bir oyun düşünün ki;
- tek kişilik.
bir oyun düşünün ki;
- dekoru, 1 vinç, 1 kova, 1 şemsiye.
bir oyun düşünün ki;
- bu oyun tam 3 sezondur ankaranın merkeze en uzak sahnelerinden birinde oynuyor.
bir oyun düşünün ki;
- bu oyun 3 sezondur ankara devlet tiyatrosunda (bir üstteki detaya rağmen)kapalı gişe oynuyor.
bir oyun düşünün ki;
- bu oyuna bilet alabilmek için insanlar gösterim tarihinin 13 gün öncesini hesaplayıp, o günün sabahında devlet tiyatrosu gişesi önünde sıraya giriyor. neden internetten almıyorlar? çünkü biletler internete 10 dakika sonra satışa sunuluyor ve %80 i bitmiş oluyor. kalan %20 lik diliminin tükenmesi ise sabahın 10 u olmasına rağmen maksimum 2 dakika sürüyor.
bir oyun düşünün ki;
- sadece 1 adam konuşuyor, konuşuyor, konuşuyor. fakat o adamı insanlar 1 saat 25 dakika boyunca ağzı açık izliyor/dinliyor.

şimdi bir adam düşünün,
- ki bu adam bu şartlardaki bir oyunu tam 3 sezondur toplamda 10 binlerce kişiye tekrar tekrar izletecek performansı gösteriyor.

işte böyle bir oyuncu erdal beşikçioğlu, işte böyle bir oyun bir delinin hatıra defteri.
alıntıdır

istanbul ve izmire gelme ihtimali yüksek geçen yıl turnelerde istanbula gitmişti kendi sitesinden takip etmenizi öneriyoruma.s.ayrıca istanbuldakiler için profesyonel oyununuda öneriyorum benim gittiğim oyunların içerisind een ama en güzel oyundur kendisi,rol alan oyuncuların oyunculuklarına hayran kalmışımdır alkisalkisalkistiyatro sanırım bir tutkuyerimseniben

istanbul ve izmire gelme ihtimali yüksek geçen yıl turnelerde istanbula gitmişti kendi sitesinden takip etmenizi öneriyoruma.s.ayrıca istanbuldakiler için profesyonel oyununuda öneriyorum benim gittiğim oyunların içerisind een ama en güzel oyundur kendisi,rol alan oyuncuların oyunculuklarına hayran kalmışımdır alkisalkisalkistiyatro sanırım bir tutkuyerimseniben

Teşekkürler bilgiler için,hemen araştırıyorum hatta kaydirigubbakcemile2

size bir tiyatro oyunu önericem arkadaşlar ankara devlet tiyatrosunun oyunu geçen sezon kapalı gişe oynadı tüm oyunlarını bilet bulmak çok ama çok zordu bu yıl yeni sezonun 3.gününe nasip oldu:teytey:bir siteden yapılan bir yorumu alıntı yapıcam turnelere de çıkıyor bu oyun ara sıra intten takip ederseniz gidebilirsiniz tavsiye ederim a.s.

bir oyun düşünün ki;
- tek kişilik.
bir oyun düşünün ki;
- dekoru, 1 vinç, 1 kova, 1 şemsiye.
bir oyun düşünün ki;
- bu oyun tam 3 sezondur ankaranın merkeze en uzak sahnelerinden birinde oynuyor.
bir oyun düşünün ki;
- bu oyun 3 sezondur ankara devlet tiyatrosunda (bir üstteki detaya rağmen)kapalı gişe oynuyor.
bir oyun düşünün ki;
- bu oyuna bilet alabilmek için insanlar gösterim tarihinin 13 gün öncesini hesaplayıp, o günün sabahında devlet tiyatrosu gişesi önünde sıraya giriyor. neden internetten almıyorlar? çünkü biletler internete 10 dakika sonra satışa sunuluyor ve %80 i bitmiş oluyor. kalan %20 lik diliminin tükenmesi ise sabahın 10 u olmasına rağmen maksimum 2 dakika sürüyor.
bir oyun düşünün ki;
- sadece 1 adam konuşuyor, konuşuyor, konuşuyor. fakat o adamı insanlar 1 saat 25 dakika boyunca ağzı açık izliyor/dinliyor.

şimdi bir adam düşünün,
- ki bu adam bu şartlardaki bir oyunu tam 3 sezondur toplamda 10 binlerce kişiye tekrar tekrar izletecek performansı gösteriyor.

işte böyle bir oyuncu erdal beşikçioğlu, işte böyle bir oyun bir delinin hatıra defteri.
alıntıdır

İNANAMIYORUM YAAA valla harikasın nasıl bilet buldun yaa!!! Ben deli oluyorum gidicem diye valla... erdal beşikçioğlunu sahnede izlemeyi çok isterim.

Arkadaşlar, Ankarada iseniz mutlaka bir kaç saatinizi ayırın ve yıllar sonra, ankara devlet tiyatroları oda tiyatrosunda sahnelenen "hüzzam" adlı tek kişilik oyunuyla dönen Maral Üneri izleyin derim.
Harikaydı...

Arkadaşlar, Ankarada iseniz mutlaka bir kaç saatinizi ayırın ve yıllar sonra, ankara devlet tiyatroları oda tiyatrosunda sahnelenen "hüzzam" adlı tek kişilik oyunuyla dönen Maral Üner in tek kişilik oyununu izleyin derim.
Harikaydı...

yaa bu oyunun methini o kadar çok duydum ki çok merak ediyorum.
ekşi sözlüke erdal beşikçioğlu yazın adamı değil bu oyunu anlatmışlar ama ne anlatma
ayrıca herif de çok seksi yaw

kızlar evet gidin ya tiyatroya bolca çok keyifli yani ben sürekli takip ediyorum geçen yıl gitmediğim oyun 7taneydi tüm sezon oyunlarına gittim yani sorun söyleyim merak ettiklerinizia.sbileti de bulmak değil kapmak diyebilirim yani 13gün önc eçıkıyor ankarada oyunun biletleir ve anında tükeniyor o yüzden 10da gişede oluyorum ama yinede istediğim yerden alamıyorum her oyun için ama inanın değiyo yani oyun çok vasat değilse tabiyerimseniben

ses tonu harika bu adamın
o sabaha kadar konuşsun ben sabaha kadar dinleyeyim
behzat ç. de oyunculuğunun da ne kadar kuvvetli ne sağlam bi abi
olduğunu gördük bi kez daha
ama sahnede izlemek harika olurdu eminim
bir delinin hatıra defterini izleyebilmek için ankaraya mı gitsem napsam:)

kızlar dün başka oyuna bilet almak için tiyatro gişesine gittim içerisi tıklım tıklımdı ilk defa böyle görüyordum saat 9.59 du gişe 10 da açılıyor ve saat 10.01 de içerisi birden boşaldı bütün millet bu oyuna bilet almak için gelmiş ama abartmıyorum 1 dakika içinde bitti biletler:52:bu oyun 4ay öncesine kadar da kapalı gişe oynuyordu ilgili tiyatroseverlerden ötürü şimdi bu kadar talep görmesi tv.da bir kanalda dizide oynamasından dolayı başka tiyatroların da dolması bu kadar talep görmesi için her tiyatrocuyu dizide oynatmak mı lazım ne...

bi türlü bilet bulamadık, ikişer üçer gidenler bi öte durun da gidemeyenler gitsin artık.. (ehi ehii ben iki kere gittim diyenlere rastladım)

Son düzenleme:
Back
X