• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama Erdem Hastanesi'nde Aşılama Yaptıran Var Mı?

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Canım ben hem aşılama hem tüp bebek yaptırdım. 2 side tutmadı. Tutmaması sorun değil. Nasip değilmiş diyorum ama

Kesinlikle tavsiyede etmiyorum. Hep bir koşturmaca hep bir acele.. Bilgilendirme ve ilgi alaka 0.

Yani sanki kullanma kılavuzunda yazan şeyleri hızlı hızlı yapıp tekrar evine gönderiyorlar.

Arkadaşlar yeminle söylüyorum bugun bedava yaptırcaz deseler gitmem.

Canım ben hem aşılama hem tüp bebek yaptırdım. 2 side tutmadı. Tutmaması sorun değil. Nasip değilmiş diyorum ama

Kesinlikle tavsiyede etmiyorum. Hep bir koşturmaca hep bir acele.. Bilgilendirme ve ilgi alaka 0.

Yani sanki kullanma kılavuzunda yazan şeyleri hızlı hızlı yapıp tekrar evine gönderiyorlar.

Arkadaşlar yeminle söylüyorum bugun bedava yaptırcaz deseler gitmem.

Bence kesinlikle aşılamayıda tüp bebeğide tüp bebk merkezlerinde yaptırmak lazım. Beslenme programına kadar veriyorlamış transfer sonrası iğne ve ilaçlar vs. ile ciddi takip ediyorlar.

Ben de önümüzdeki aylarda tekrar deniyeceğim ama kesinlikle profosyonel bir yerde

arkadaşlar konuya çok önce yanıtlar yazılmış ama ben de erdem hastanesinde aşılama olduğum için fikrimi belirtmek istedim.

koşturmaca kısmına kısmen katılıyorum, seri şekilde herseyi söylüyorlarama yoğunluk belki herkese farklı denk geliyordur.

ben sonuç bekliyorum şuan ama ilgiden çok memnunum. betül hanım herkesi çok rahatlatıyor. güven veriyor. ve diğer hastanelere nazaran da fiyatlar oldukça makul.

hepimiz için güzellikler ve müjdeler diliyorum :)

Back
X