- Konu Sahibi erdemilk72
arkadaşlar dün ameliyat oldum.dün bu saatlerde ameliyat oluyordum.sonunda bende atlattım.şimdilik herşey gayet iyi gidiyor gibi.merak ettikleriniz varsa sorabilirsiniz.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım çok geçmiş olsun. Maşallah çok rahat atlattın. Yarın ziyaretine gelmeyi planlıyoruz.
arkadaşlar dün ameliyat oldum.dün bu saatlerde ameliyat oluyordum.sonunda bende atlattım.şimdilik herşey gayet iyi gidiyor gibi.merak ettikleriniz varsa sorabilirsiniz.![]()
bensenben fotoları göremiyorum
Canım çok geçmiş olsun. Maşallah çok rahat atlattın. Yarın ziyaretine gelmeyi planlıyoruz.
canımçoookkk geçmiş olsun. Sana bravo vallahi sen çok iyi atlattın. Bak ben sana diyordum gördün mü yaş yaş işte geçlik böyle bir şey canım. Telefonda iyi olduğunu duydum ya şükür çok sevindim. Ayy bu kız nasıl atlatacak diye kara kara düşünüyordum canım vallahi. Maşallah şişlerinde inecek hepsi geçecek biraz sabır. Yarın görüşmek üzere...
![]()
bu sabah kapı çaldı kim o dedim oda servisi dendi.bir açtım eşim karşımdanasıl sevindim anlatamam.sü:84:rpriz yaptı bana.
şişliklerim hadsafhada.fena halde morarıp şiştim.biraz daha şişsem göremiycem nerdeyse
Erdemilk canım nasılsın. Görüşmeniz nasıl geçti. Bu gün biraz daha iyisindir herhalde ama çok hareket etme dinlen bence.
geçmiş olsun canım...çok ta dinlenme yahu yeni burnuşuna hava aldır biraz gez:)