erdemilk72 Burun Estetiği ameliyatı

erdemilk72

Guru
Kayıtlı Üye
21 Aralık 2010
284
0
316
Zonguldak
arkadaşlar dün ameliyat oldum.dün bu saatlerde ameliyat oluyordum.sonunda bende atlattım.şimdilik herşey gayet iyi gidiyor gibi.merak ettikleriniz varsa sorabilirsiniz.:40:

arkadaşlar dün ameliyat oldum.dün bu saatlerde ameliyat oluyordum.sonunda bende atlattım.şimdilik herşey gayet iyi gidiyor gibi.merak ettikleriniz varsa sorabilirsiniz.:40:

canım :nazar::nazar: çoookkk geçmiş olsun. Sana bravo vallahi sen çok iyi atlattın. Bak ben sana diyordum gördün mü yaş yaş işte geçlik böyle bir şey canım. Telefonda iyi olduğunu duydum ya şükür çok sevindim. Ayy bu kız nasıl atlatacak diye kara kara düşünüyordum canım vallahi. Maşallah şişlerinde inecek hepsi geçecek biraz sabır. Yarın görüşmek üzere... :71:

Canım çok geçmiş olsun. Maşallah çok rahat atlattın. Yarın ziyaretine gelmeyi planlıyoruz.

canım :nazar::nazar: çoookkk geçmiş olsun. Sana bravo vallahi sen çok iyi atlattın. Bak ben sana diyordum gördün mü yaş yaş işte geçlik böyle bir şey canım. Telefonda iyi olduğunu duydum ya şükür çok sevindim. Ayy bu kız nasıl atlatacak diye kara kara düşünüyordum canım vallahi. Maşallah şişlerinde inecek hepsi geçecek biraz sabır. Yarın görüşmek üzere... :71:

evet çok zor olmadı şükür.desteğiniz için ne kadar teşekkür etsem azdır.sabrediyorum ve moralimi yüksek tutmaya çalışıyorum.yarın gelmeniz bana çok moral oldu.bekliyorum:66:

bu sabah kapı çaldı kim o dedim oda servisi dendi.bir açtım eşim karşımda:46:nasıl sevindim anlatamam.sü:84:rpriz yaptı bana.:64:

şişliklerim hadsafhada.fena halde morarıp şiştim.biraz daha şişsem göremiycem nerdeyse

bu sabah kapı çaldı kim o dedim oda servisi dendi.bir açtım eşim karşımda:46:nasıl sevindim anlatamam.sü:84:rpriz yaptı bana.:64:

şişliklerim hadsafhada.fena halde morarıp şiştim.biraz daha şişsem göremiycem nerdeyse

bende bıkaç gun goremedım gozlerım kapanmıştı :50: hemen duzelıyor ama no problem :66:

çoook geçmiş olsun inşallah bir an önce tüm şişlikler gider zaten zaman çook çabuk geçiyo ben 20ekimde ameliyat olmuştum 6ay geçti bile =)
hatta ben yanaklarımdaki şişliği sevmiştim keşke kalsaydılar :p
umarım burnuşun hemen gönlünce olur kendine iyi bak =)

şişliklerim bugün biraz daha sabitlendi gibi sanki.çok azda olsa azalma var.dün akşam kontrolüm vardı.yarın yine var.alçıyı alacakmış dr.pazartesiden sonraki muayeneden sonrada duruma göre eve gönderebilirmiş:66:

Erdemilk canım nasılsın. Görüşmeniz nasıl geçti. Bu gün biraz daha iyisindir herhalde ama çok hareket etme dinlen bence.

albümüme foto ekledim merak eden arkadaşlar için.çok kötü görünüyorum ama ameliyat olmak isteyen arkadaşları anladığım için birkaç tane ekleyeyim diye düşündüm.

Back
X