erdemilk72 Burun Estetiği ameliyatı

bugün 5.günüm.morluk ve şişliklerim dünden beri gerilemeye başladı.daha iyi hissediyorum o yüzden.yarın alçım alınacak.dün kontrole gittim.dr.herşeyin yolunda gittiğini söyledi.sağ taraf daha şiş gibi sanki.olması normal gerçi benim sağdan çok problemliydi.

bu haliyle bile suratım kötü olmasına rağmen güzel olmuş gibi geliyor.çok şiş ama ucu falan gözüme güzel mi görünüyor ne.:1:

bugün 5.günüm.morluk ve şişliklerim dünden beri gerilemeye başladı.daha iyi hissediyorum o yüzden.yarın alçım alınacak.dün kontrole gittim.dr.herşeyin yolunda gittiğini söyledi.sağ taraf daha şiş gibi sanki.olması normal gerçi benim sağdan çok problemliydi.

bu haliyle bile suratım kötü olmasına rağmen güzel olmuş gibi geliyor.çok şiş ama ucu falan gözüme güzel mi görünüyor ne.:1:

evet oyle duruyor baktım resmıne,amelıyat sonra halı bıle goze guzel gelıyor cunku eskı burunlar facıaydı en azından benım oyleydı:1:

evet oyle duruyor baktım resmıne,amelıyat sonra halı bıle goze guzel gelıyor cunku eskı burunlar facıaydı en azından benım oyleydı:1:

:))))bana eski burnum facia gibi gelmiyordu.rahatsızda etmiyordu aslında.nefes problemim iyice artıp nefes darlığıda çekmeye başlayınca ameliyatın kaçınılmaz olduğunu farkettim.olmuşken dışıda düzeltilebilir dedim.Bugünlere kadar geldim:))yamukluk çökme falan olmadıktan sonra şuanki sargılı,dikişli,kanlı görüntüsü bile beni çok rahatsız etmiyor.

ya arkadaşlar ne hikmetse ameliyat olalıdan beri 3 sabah boyunca uykudayken elimi burnuma götürüyorum elimin darbesiyle uyanıyorum.niye böyle oluyor acaba:((beynime fazla burnumu korumalıyım sinyali gönderdiğimden ters tepki mi yapıyor acaba.

eve dönünce çocuklardan burnumu nasıl koruyabileceğim derken ,kendi yumruğumla kıracağım herhalde kendilerini:41::41::84:

Canım çok geçmiş olsun resimlerine baktım şimdiden çok güzel görünüyo zamanla daha da iyi olucak inşallah :)

İnşallah daha güzel olur canım dediğin gibi.bence koruma dönemi ameliyat sonrasından daha zor.paranoyak oldum burnuma birşey olacak diye.aksi gibi kendi elimle bile olmadık şekilde dokunuyorum:((

ya arkadaşlar ne hikmetse ameliyat olalıdan beri 3 sabah boyunca uykudayken elimi burnuma götürüyorum elimin darbesiyle uyanıyorum.niye böyle oluyor acaba:((beynime fazla burnumu korumalıyım sinyali gönderdiğimden ters tepki mi yapıyor acaba.

eve dönünce çocuklardan burnumu nasıl koruyabileceğim derken ,kendi yumruğumla kıracağım herhalde kendilerini:41::41::84:

koptum gülmekten ya komedisin :9:

buraya girip pek ilgilenen yokta yine bildireyim.14.gün fotolarımı ekledim.burnum oturdu diyene kadar başka albüm oluşturmayacağım.Burun ameliyatı olmak isteyenler bakıp fikir beyan edebilirler:)

buraya girip pek ilgilenen yokta yine bildireyim.14.gün fotolarımı ekledim.burnum oturdu diyene kadar başka albüm oluşturmayacağım.Burun ameliyatı olmak isteyenler bakıp fikir beyan edebilirler:)

gayet güzel olmuş ve yüzüne yakışmış ödemler indikçe dahada güzelleşicek güle güle kullan cnm :nazar:

:)))) evde herkesten uzakta yatıyorum,herkes çok dikkatli lakin ne hikmetse, üçüncü gün sabah, kendi yumruğumla uyandım:))))))))))

gayet güzel olmuş ve yüzüne yakışmış ödemler indikçe dahada güzelleşicek güle güle kullan cnm :nazar:

teşekkür ederim canım:90:

:)))) evde herkesten uzakta yatıyorum,herkes çok dikkatli lakin ne hikmetse, üçüncü gün sabah, kendi yumruğumla uyandım:))))))))))

yaaa sende mi bende birtek kendim böyle yapıyorum sanıyordum.ne tuhaf ve sinir bozucu bi durum dimi:(((

Bende 12 MAyıs'ta oacağım. Ağrı çok oluyor mu ?

canım hiç abartmıyorum bende sıfır ağrı oldu.çokta korkmuştum oysaki..

yüzüne yakışan bir burun olmuş, tabi daha şişlikler var ama yinede çok güzel görünüyor, şişler inince daha da mükemmel olacağına eminim.

canım :nazar::nazar::nazar:maşallah ne kadar çabuk toparlandın ve çok güzel olmuş. Güle güle kullan burnuşunu. Nasıl aynada kendine alışa bildinmi :34::1:
Çocuklar seni görünce ne yaptılar canım onlardan ve kendinden burnuşunu koruya biliyomusun:66:

yüzüne yakışan bir burun olmuş, tabi daha şişlikler var ama yinede çok güzel görünüyor, şişler inince daha da mükemmel olacağına eminim.

düşünceni benimle paylaştığın için teşekkür ederim canım.stres yapmamaya,rahat olmaya çalışıyorum.pozitif düşüncenin daha faydalı olacağına inanıyorum.şişler inince akkoyun karakoyun meydana çıkacak hayırlısıyla:9:

canım :nazar::nazar::nazar:maşallah ne kadar çabuk toparlandın ve çok güzel olmuş. Güle güle kullan burnuşunu. Nasıl aynada kendine alışa bildinmi :34::1:
Çocuklar seni görünce ne yaptılar canım onlardan ve kendinden burnuşunu koruya biliyomusun:66:

ilk günlerdeki o halimi hatırladıkça kendimi şuan çok iyi hissediyorum.neydi o öyle mosmor kamyon çarpmış gibiydim:47:çocuklar hiç yadırgamadılar.ençokta eşim çok beğendi bu halimi ona seviniyorum.şimdilik koruyorum sayılır ama ilerisi için ençok korktuğum koruyamamak,darbe almak Allah korusun:52::41:

Canım merhaba,
Nasılsın uzun zamandır haberleşemiyoruz. Her şey yolunda gidiyor mu. Ben geçen perşembe günü 1 aylık kontrolüme gittim. Emre bey burnumun çok iyi oturduğunu söyledi. İçinde hala dikiş var ve burun ucunun ve kanatlarının şişliği devam ediyor. 1 ay sonra tekrar kontrolüm var. Sen kontrol için İst. gelecekmisin. Doktorla görüşüyormusun canım. Kendine iyi bak. Görüşmek üzere canım hoşçakal...

Canım merhaba,
Nasılsın uzun zamandır haberleşemiyoruz. Her şey yolunda gidiyor mu. Ben geçen perşembe günü 1 aylık kontrolüme gittim. Emre bey burnumun çok iyi oturduğunu söyledi. İçinde hala dikiş var ve burun ucunun ve kanatlarının şişliği devam ediyor. 1 ay sonra tekrar kontrolüm var. Sen kontrol için İst. gelecekmisin. Doktorla görüşüyormusun canım. Kendine iyi bak. Görüşmek üzere canım hoşçakal...

İyiyim çok teşekkür ederim ablacım:))))))benimde bugün 1 ay doldu artık.evett haberleşemedik malesef.Bende gelicem şöyle haziranın ortaları gibi.Bir ay sonra demişti gerçi ama o zamanlarda gelebiliyorum İstanbula.dr.la hiç görüşmedim.çok şiş şuan burnum.sıcaktan soğuktan hemen etkileniyor:47:görünürde bir sorunum yok gibi şuanda.Emre Bey ne dedi dikişler için acaba.ne zaman gidecekmiş.sürekli elimin takıldığı hafif dışarı sarkan bir dikiş var.sinir oluyorum ona:47:nezaman düşerki acaba.çok şanslısın yakın olduğun için.çıkıp çıkıp gidebilirsin dr.a aklına takılan birşey olduğunda:))

Back
X