- Konu Sahibi erdemilk72
umarım memnun kalırsın
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bugün 5.günüm.morluk ve şişliklerim dünden beri gerilemeye başladı.daha iyi hissediyorum o yüzden.yarın alçım alınacak.dün kontrole gittim.dr.herşeyin yolunda gittiğini söyledi.sağ taraf daha şiş gibi sanki.olması normal gerçi benim sağdan çok problemliydi.
bu haliyle bile suratım kötü olmasına rağmen güzel olmuş gibi geliyor.çok şiş ama ucu falan gözüme güzel mi görünüyor ne.![]()
evet oyle duruyor baktım resmıne,amelıyat sonra halı bıle goze guzel gelıyor cunku eskı burunlar facıaydı en azından benım oyleydı![]()
ya arkadaşlar ne hikmetse ameliyat olalıdan beri 3 sabah boyunca uykudayken elimi burnuma götürüyorum elimin darbesiyle uyanıyorum.niye böyle oluyor acaba(beynime fazla burnumu korumalıyım sinyali gönderdiğimden ters tepki mi yapıyor acaba.
eve dönünce çocuklardan burnumu nasıl koruyabileceğim derken ,kendi yumruğumla kıracağım herhalde kendilerini:84:
buraya girip pek ilgilenen yokta yine bildireyim.14.gün fotolarımı ekledim.burnum oturdu diyene kadar başka albüm oluşturmayacağım.Burun ameliyatı olmak isteyenler bakıp fikir beyan edebilirler:)
ya arkadaşlar ne hikmetse ameliyat olalıdan beri 3 sabah boyunca uykudayken elimi burnuma götürüyorum elimin darbesiyle uyanıyorum.niye böyle oluyor acaba(beynime fazla burnumu korumalıyım sinyali gönderdiğimden ters tepki mi yapıyor acaba.
eve dönünce çocuklardan burnumu nasıl koruyabileceğim derken ,kendi yumruğumla kıracağım herhalde kendilerini:84:
Bende 12 MAyıs'ta oacağım. Ağrı çok oluyor mu ?
gayet güzel olmuş ve yüzüne yakışmış ödemler indikçe dahada güzelleşicek güle güle kullan cnm![]()
:)))) evde herkesten uzakta yatıyorum,herkes çok dikkatli lakin ne hikmetse, üçüncü gün sabah, kendi yumruğumla uyandım:))))))))))
Bende 12 MAyıs'ta oacağım. Ağrı çok oluyor mu ?
yüzüne yakışan bir burun olmuş, tabi daha şişlikler var ama yinede çok güzel görünüyor, şişler inince daha da mükemmel olacağına eminim.
canımmaşallah ne kadar çabuk toparlandın ve çok güzel olmuş. Güle güle kullan burnuşunu. Nasıl aynada kendine alışa bildinmi
Çocuklar seni görünce ne yaptılar canım onlardan ve kendinden burnuşunu koruya biliyomusun![]()
Canım merhaba,
Nasılsın uzun zamandır haberleşemiyoruz. Her şey yolunda gidiyor mu. Ben geçen perşembe günü 1 aylık kontrolüme gittim. Emre bey burnumun çok iyi oturduğunu söyledi. İçinde hala dikiş var ve burun ucunun ve kanatlarının şişliği devam ediyor. 1 ay sonra tekrar kontrolüm var. Sen kontrol için İst. gelecekmisin. Doktorla görüşüyormusun canım. Kendine iyi bak. Görüşmek üzere canım hoşçakal...