erdemilk72 Burun Estetiği ameliyatı

İyiyim çok teşekkür ederim ablacım:))))))benimde bugün 1 ay doldu artık.evett haberleşemedik malesef.Bende gelicem şöyle haziranın ortaları gibi.Bir ay sonra demişti gerçi ama o zamanlarda gelebiliyorum İstanbula.dr.la hiç görüşmedim.çok şiş şuan burnum.sıcaktan soğuktan hemen etkileniyor:47:görünürde bir sorunum yok gibi şuanda.Emre Bey ne dedi dikişler için acaba.ne zaman gidecekmiş.sürekli elimin takıldığı hafif dışarı sarkan bir dikiş var.sinir oluyorum ona:47:nezaman düşerki acaba.çok şanslısın yakın olduğun için.çıkıp çıkıp gidebilirsin dr.a aklına takılan birşey olduğunda:))

Al benden de o kadar başımı kaldırınca dikiş ipi görünüyor. Sinir oluyorum. Emre bey'e sordum kopartayım mı diye sakın dedi. Bazı dikişler 90 günlük oluyormuş. Bende ucunu biraz kestim şimdi daha az görünüyor. Hafif çekersem acı veriyor zaten kopartayım mı dediğime bakma can yakıyor yani. Benim bir sonraki kontrolüm Haziran ortası belki denk geliriz canım. :34:

çok geçmiş olsun :3: ben de bu hafta ameliyat olucam ve korkuyorum açıkçası...inşallah kolay atlatırım sizin gibi

çok geçmiş olsun :3: ben de bu hafta ameliyat olucam ve korkuyorum açıkçası...inşallah kolay atlatırım sizin gibi

Scarlet merhaba, hiç korkma doktoruna güven ve her şeyi zamana bırak. Forumdaki ameliyat olmuş olan arkadaşların çoğu zamanın çok hızlı akıp gittiğini, ameliyat sonrası sürecin kolay geçtiğini yazıp dururlardı. İnan gerçekten öyle. Şimdiden sana çookk geçmiş olsun diyorum. Her şey gönlüne göre olsun. Umarım sen de bizim gibi istediğin görüntüye ve sağlığa kısa zamanda kavuşursun. Pozitif düşün ve doktoruna güven... :71:

Al benden de o kadar başımı kaldırınca dikiş ipi görünüyor. Sinir oluyorum. Emre bey'e sordum kopartayım mı diye sakın dedi. Bazı dikişler 90 günlük oluyormuş. Bende ucunu biraz kestim şimdi daha az görünüyor. Hafif çekersem acı veriyor zaten kopartayım mı dediğime bakma can yakıyor yani. Benim bir sonraki kontrolüm Haziran ortası belki denk geliriz canım. :34:

daha yeni görüyorum mesajları:))ben burnumun içinden görünen dikişleri temizlerken yanlışlıkla çektim bile:(2 dikiş ipi elime geliverdi.çok korktum.hemen Emre Beyi aradım 1 ayı geçtiyse korkma birşey olmaz dedi.rahatlattı beni.Yarın randevu alıp kontrole gelicem oğlumla bu hafta içinde bir gün.görüşebiliriz inşallah:)

Hiç korkma ne kadar rahat olursan o kadar sorunsuz geçiyor bu süreç.geçmiş olsun:))

fiyat konosonda bilgi verebilir misisnz arkdaşlar.şimdiden teşekkürler...

Fiyat 5000 tl.canım.

kizlar bi sorum olucak size
Dikisler kac gün sonra cikartiliyor benim istanbulda konaklama sürecim 3 hafta kadar... ozmana kadar dikisleri cikarirmi doktorumuz

çok değil ama biraz acıyor tecrübe sahibi biri olarak 22 gün oldu bende ameliyat olalı dikişi çekip jilet gibi bişeyle kesiyor ondan biraz acı oluyor :58:

çok değil ama biraz acıyor tecrübe sahibi biri olarak 22 gün oldu bende ameliyat olalı dikişi çekip jilet gibi bişeyle kesiyor ondan biraz acı oluyor :58:

cevabın için teşekkürler.ben de yaptırsam mı diye düşündüm bugün.burun kemerimde filan sorun yok ama burun deliklerim gniş gibi geliyor bana.nişanlım hiçbir yerini değiştirtmem böyle güzelsin diyo ama yine de ben rahatsız oluyorum.daha küçük burnum olsa fena olmazdı:30:düğünden önce yaptırssam mı diyorum.ama iyileşme süreci uzayabiliyormuş.eylül gibi düşünüyoruz düğünü.ne kadar önceden yaptırmak gerekir ki acaba?:51:

cevabın için teşekkürler.ben de yaptırsam mı diye düşündüm bugün.burun kemerimde filan sorun yok ama burun deliklerim gniş gibi geliyor bana.nişanlım hiçbir yerini değiştirtmem böyle güzelsin diyo ama yine de ben rahatsız oluyorum.daha küçük burnum olsa fena olmazdı:30:düğünden önce yaptırssam mı diyorum.ama iyileşme süreci uzayabiliyormuş.eylül gibi düşünüyoruz düğünü.ne kadar önceden yaptırmak gerekir ki acaba?:51:
eğer nefes alamamayla ilgili sorunun yoksa hiç düşünme bile derim dediğin gibi şeklinde zaten problem yokmuş bu acıları morarma vede şişmeleri yaşama derim ben oldum ama sağlığımla ilgili sorun yaşadığım için olmak zorunda kaldım oldum olmasınada şimdi en sabırlı evreye geçtim her gün ayna karşısındayım şişler ne kadar inmiş diye bakıp duruyorum şimdi yaptırmak istiyorsan yaptır eylüle kadar var daha 2 ayda şekli güzelleşiyormuş tabi asıl oturması falan 6 ay la 1 seneyi buluyormuş ....yinede sen bilirsin canım :80:

eğer nefes alamamayla ilgili sorunun yoksa hiç düşünme bile derim dediğin gibi şeklinde zaten problem yokmuş bu acıları morarma vede şişmeleri yaşama derim ben oldum ama sağlığımla ilgili sorun yaşadığım için olmak zorunda kaldım oldum olmasınada şimdi en sabırlı evreye geçtim her gün ayna karşısındayım şişler ne kadar inmiş diye bakıp duruyorum şimdi yaptırmak istiyorsan yaptır eylüle kadar var daha 2 ayda şekli güzelleşiyormuş tabi asıl oturması falan 6 ay la 1 seneyi buluyormuş ....yinede sen bilirsin canım :80:

haklısın.nişanlımla da konuştum dün,bi problem olmadığını,rahatsız edici bir görünüm olmadığını söledi.zaten daha önce deviasyon ameliyatı olmuştum.o zaman doktordan estetik müdahale istememiştim.şimdi senin söylediğin şişlikler filan aklıma geldi.ben de senin gibiydim,sürekli aynaya bakıyodum,ne günlerdi yaa.bi de jennifer lopezin bir resmini gördüm o da geniş burun deliklerini kapatmak için makyaj hileleri filan yapıyomuş zamanında baya ad başarılıydı.olmazsa ben de öyle yapacam.kısacası vazgeçtim:68:

Back
X