- 4 Ekim 2010
- 1.557
- 169
- 33
- Konu Sahibi erdemin-annesi
Az kullanilmis yada sifir olmasi tercihim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bana atsana canım resimleri :)Sıyah var 38 beden az kullanılmıs ve colınsın var boyfrıend 38 beden yırtık kot
Mavi kot düşünüyorumCnm bende mango var 40 yazıyor ama 38 e oluyor açık renk olurmu
Mavi marka olanin fiyati nedir cnmBir de koton lacivert var kot gibi olanlardan. Etiketi duruyor onu da göstereyim dedim.
Eki Görüntüle 1481730 Eki Görüntüle 1481731
canım beden 28 boru paça benim boyuma biraz kısa maalesef o yüzden satıyorum zatenKac beden cnm 28 mi 29 mu pacalari nasil duruyor varmi uzerinde giyilmis fotografi yada Mavinin sitesinde
Bana tam olculerini verirmisin cnm boy kac banada kisa gelmesincanım beden 28 boru paça benim boyuma biraz kısa maalesef o yüzden satıyorum zaten
tamam canım ölçeyim şimdi. benm boy 174 on göre anlarsın. ölçüp yazıyorumBana tam olculerini verirmisin cnm boy kac banada kisa gelmesin
Cnm 86 cm neresiboy 99 canım. kuzenim almıştı kestirmişti bedeni olmamış sonra bol gelmiş orasını yaptırmak istemedi bana vermişti, ben de boydan dolayı giyemedim. Tadilatı var yani onu söyleyeyim. belin dolayı da 86 cm