neden haber değilmi. erdoğan bunu dememişmi. neden rahatsız oldun konudan:)Bu konuyu burada açmanızı çokta iyi niyetli bulmuyorum çünkü sonrasında kendi görüşünüzde olmayan insanları küçümseme alay etme tii ye alma gibi utanç verici durumlar meydana çıkıyor madem tahammül seviyeniz en aşağıda ve saygısızca karşılıklar veriyorsunuz , belli bir kesimin şu an da saygı duyduğu sevdiği bir insanı ortaya atıp bam tellerinede vuramazsınız. Ben burda hiç görmedim tam tersi görüşünüzde bir insanın Atatürk ile ilgili ileri geri konuşulduğu bir konu. Ha diyeceksiniz Atatürk ile Erdoğan bir mi evet burdaki kimi insana göre birdir olabilir onlar için biri kurucusu biride kurtarıcısıdır diğer ülkelere karşı ayakta tutandır, sizin fikrinizde olmayan insanlar için bu durum böledir. Çünkü ikiside cumhurbaşkanı sıfatını taşımış ikiside içerden ve dışardan gelen tehditlere karşı savaş açmış kişilerdir. Sırf ideolojinize ters die burda insanları tersleyip küçümseyen ifadeler kullanamazsınız kendinize başka yerde eğlence arayın. Herkesin görüşü kendine sizin Atatürkünüz hala size Atatürktür burdaki bazı insanlar içinde Atatürk Erdoğandır Atatürk artık hem bir isim hem bir sıfattır bilginize. Bu konuda bu gidişle burda kilit görür.
ee örnek aldıkları kişiler belli. neden basın susturuluyor görüyoruz ,valla arkadaşlar o konu burda açılmaz, bu konuyu niye açtın, yok neden x partiyle alakalı konu açıyorsun yoksa x partili misin seni hain vs eleştirilerini anlamıyorum yaw
yani yanlış anlaşılma olmasın bunu yukardaki arkadaşa demiyorum,
yeri gelmişken genel olarak yazıyorum, benimde rahatsız olduğum bir konuydu, sonuçta yönetim bize gündem ve siyasetle alakalı haber açma hakkını vermiş linkini falan verdikten sonra neden başlıklar bu eleştirilere maruz kalıyor. Yani siz de sevdiğiniz sevmediğiniz, nötr olduğunuz haber başlıkları açabilirsiniz.
mesela eğer haberi açan kişiden hoşlanmıyorsanız o başlığa girmezsiniz, ya da girer habere yorum yapar çıkar, diğer hoşlanmadığınız insanların yorumlarını okumazsınız
hem yasaklardan dem vurur, özgürlük ister hem de sürekli kısıtlama talebiyle geliriz
Hay sen çok yaşa chess.hem yasaklardan dem vurur, özgürlük ister hem de sürekli kısıtlama talebiyle geliriz
bir hikaye vardır bilir misiniz:Bu konuyu burada açmanızı çokta iyi niyetli bulmuyorum çünkü sonrasında kendi görüşünüzde olmayan insanları küçümseme alay etme tii ye alma gibi utanç verici durumlar meydana çıkıyor madem tahammül seviyeniz en aşağıda ve saygısızca karşılıklar veriyorsunuz , belli bir kesimin şu an da saygı duyduğu sevdiği bir insanı ortaya atıp bam tellerinede vuramazsınız. Ben burda hiç görmedim tam tersi görüşünüzde bir insanın Atatürk ile ilgili ileri geri konuşulduğu bir konu. Ha diyeceksiniz Atatürk ile Erdoğan bir mi evet burdaki kimi insana göre birdir olabilir onlar için biri kurucusu biride kurtarıcısıdır diğer ülkelere karşı ayakta tutandır, sizin fikrinizde olmayan insanlar için bu durum böledir. Çünkü ikiside cumhurbaşkanı sıfatını taşımış ikiside içerden ve dışardan gelen tehditlere karşı savaş açmış kişilerdir. Sırf ideolojinize ters die burda insanları tersleyip küçümseyen ifadeler kullanamazsınız kendinize başka yerde eğlence arayın. Herkesin görüşü kendine sizin Atatürkünüz hala size Atatürktür burdaki bazı insanlar içinde Atatürk Erdoğandır Atatürk artık hem bir isim hem bir sıfattır bilginize. Bu konuda bu gidişle burda kilit görür.
Daha bunlar fragman dedik ya...daha neler değişecek izleyin...önce o yasa var ya o yasa :) işte o kalkacak...
Sonrası çorap söküğü zaten...korkmayın acıtmayacak...usul usul olacak
Anayasa'nın ilk 4 maddesini. Yerine padişahlık getirecek. ''Sen çok yaşa padişahım. Biz padişahın kuluyuz'' diye bağıracak.Ya hangi yasayı değiştirmek istiyormuş. Bi aciklarmisiniz
Ağzına sağlık!Atatürk'ü överek veya Atatürk'e söverek hakaret ederek oy, çıkar, menfaat, para, makam, şöhret elde edenlere Allah Atatürk'ü unutturacak dert versin
Burdaki densizleri muhattap aldığınız için bir sürü terbiyesizce laf ediyorlar
'Niye bosamis atayı' cümlesi resmen tansiyonumu fırlattı. Böyle cahillik görmedim, yazıklar olsun.
Anayasa'nın ilk 4 maddesini. Yerine padişahlık getirecek. ''Sen çok yaşa padişahım. Biz padişahın kuluyuz'' diye bağıracak.
Onlar padişahın kulu olsunlar. Ben Allah'ın kuluyum
Dur sen, bak daha nasıl muhattap alınacaklar. O yılan dillerini yuttururlar onlara.
madde 4. anayasanın 1 inci maddesindeki devletin şeklinin cumhuriyet olduğu hakkındaki hüküm ile, 2 nci maddesindeki cumhuriyetin nitelikleri ve 3 üncü maddesi hükümleri değiştirilemez ve değiştirilmesi teklif edilemez.
Tüm 4 madde demek. Bu sadece padişahlık durumu değil... teklif edilemez ibaresi nasıl değişir. .
Facia gulay !
Kadın hazırlıklı. . Resmen sırtımı dayadım herşeye hazırım demiş ya .Degistirilemez huysuz. İc savas demektir. Oyle bir durumda ulkeyi ilk terkeden bu lagım fareleri olur. Tarih tekerrur eder yani.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?