Bi tanıdığım partinin toplantısına gitmiş ama AKP li değil kendisi,toplantıda Erdoğan'ın adı geçince salavat getirenleri görmüş!sanarsınki babaları tayyip tövbe estafirullahhhh. put gibi tapıyorlar adama . heyyyy açın kendiniziii ATATÜRKÜ sevmek kadar onurlu ve şerefli başka bir duygu olamaz . tayyipe tapmak kadarda seviyesizlik olmamalı.adama resmen tapınıyorsunuzz be yazıklar olsun.
Şimdi buraya yüzde yüz gerçek şeyler yazacağım da bunlar tarafından ne banlanmayı nede Hakkımda dava açılmasını gururuma yediremem...ki yazsamda yalanlarlar...o kadar kör olmuş gözleri!
yuhhhhBi tanıdığım partinin toplantısına gitmiş ama AKP li değil kendisi,toplantıda Erdoğan'ın adı geçince salavat getirenleri görmüş!
Bi tanıdığım partinin toplantısına gitmiş ama AKP li değil kendisi,toplantıda Erdoğan'ın adı geçince salavat getirenleri görmüş!
Bi tanıdığım partinin toplantısına gitmiş ama AKP li değil kendisi,toplantıda Erdoğan'ın adı geçince salavat getirenleri görmüş!
Bende duyunca aynısını dedim...başbakanken..yuhhhh
Geçen ay bi aklı evvel Rizeli olduğu için Rize kutsal topraktır demişti!müezzinin biri de yönettiği kadınlar reisi Cumhur'a helaldir demişti...gidip diceksin ona kardeşim açılışı sen yap gönder karını diye.,tövbe tövbe..doğrudur valla inanırım. buralarda da var öyle ;
aman kızım akp ye oyver adam gıbı adam. onu bıze Allah gönderdı( tovbe tovbe )
bende dedim
ablaaaa aç kendini adam görmesem adam diye yutturacaksın.
var yanı var hala boyle ınsanlar var malesefff. bu tayyıpı Allahın gonderdıgıne ınanlar var ya bu kadar olur.
Geçen ay bi aklı evvel Rizeli olduğu için Rize kutsal topraktır demişti!müezzinin biri de yönettiği kadınlar reisi Cumhur'a helaldir demişti...gidip diceksin ona kardeşim açılışı sen yap gönder karını diye.,tövbe tövbe..
Geçen ay bi aklı evvel Rizeli olduğu için Rize kutsal topraktır demişti!müezzinin biri de yönettiği kadınlar reisi Cumhur'a helaldir demişti...gidip diceksin ona kardeşim açılışı sen yap gönder karını diye.,tövbe tövbe..
Tabi canım..,Atatürk'ü itibarsızlaştırıp kendini onun yerine koyma hevesi...ya amaç ne vals ne dans ne şampanya amacın ne olduğuunu herkes farkında zaten
Evladim, dün 92 Cumhuriyet bayramiydi, tabiki Atatürk`ü anacagiz.Her konuyu Atatürk ' e getirmekle içlerindeki neyi beslemeye çalışıyorlar , neyin primini kazanacaklarını düşünüyorlar anlayamıyorum.
Ama ne oluyor bunların farkında olan insanlar dahada sahipleniyor ATA'ma..ne zaman Ankara'ya gitsem muhakkak Anıtkabir'e giderim,daha birkez niye bugün tenha demedim.,,heran dolu...Atatürk sevgisiyle dolu çocuklar yetiştiriyoruz...evimin kapısına Atatürk imzasının çıkartmasını yapıştırdım ,balkonumda 4 mevsim Atatürk fotoğraflı bayrağım asılı,soldukça yeniliyorum.,,az olmadığımı biliyorum....az değiliz arkadaşlar...Atatürk 100 yıl sonrada dehasıyla bahsedilecek ama bunlar...ayakkabı kutularıyla,hakara makaralarıyla,çikolata kutularındaki dolarlarla,yürütemedikleri süreçlerle,kandırılmalarıyla! hatırlanacaklar...çocuklarımıza bunları anlatalım onlarda çocuklarına anlatırlar bu rezillikleri!
Bir insan öldüğü gün değil adı anılmadığı gün ölür gerçekte...o yüzden biz ve sonra gelenler her zaman her konuyu Atatürk'e bağlayacağız ve adını yaşatacağız.,,Haaa bazılarının zoruna giderse bu bizi hiç mi hiç ırgalamaz...yüzünüze baka baka haykıracağız...ATATÜRK'Ü..Evladim, dün 92 Cumhuriyet bayramiydi, tabiki Atatürk`ü anacagiz.
Bilgin yokmu evladim ? Sen nerede yasiyorsun, hangi ülkeden yaziyorsun bizlere ? Baska zamanda her konuyu hic bir Zaman Atatürke getirmiyoruz.
Ama cehalet cogalinca, cahiller türeyince bizde en büyük emanetimiz olan, Kadin haklari, Laiklik, Cumhuriyet, Adalet, Özgürlük, bunlarin hepsini korumaya calisiyoruz ve bunun toplami Atatürk demek.
Yani bir formülle anlatayim cahillerin anlayacagi gibi :
Kadin haklari = Atatürk
Laiklik = Atatürk
Türkiye Cumhuriyeti = Atatürk vs. vs. anladinmi cocugum ?
Biz elde ettigimiz tüm haklarimizi korumaya almisiz, hic bir hükümet icinde vermeyecegiz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?