Erdoğan’dan TIR açıklaması

balbocegi35

Ayı balı bol bulunca orasına burasına sürermiş :)
Kayıtlı Üye
4 Haziran 2013
12.177
8.377
"TIR'ları durduranlar operasyonu uluslararası arenada Türkiye'yi zora sokmak için yaptılar. "

Başbakan Erdoğan partisinin grup toplantısında konuştu. Erdoğan’ın gündeminde Adana’da durdurulan TIR’lar vardı.

Erdoğan’ın konuşmasından satırbaşları…
Önümüzdeki 5 yıllık dönemde belediyelerimizi çok daha yakından mercek altında tutulacağını buradan söylüyorum. Hata yaptıklarında kendilerine uyarılarımızı ileteceğiz.
Suriye’de rejimin sürdürdüğü mezalim devam ediyor, Mısır’da darbenin arkasında binlerce cansız beden yetmezmiş gibi 529 idam kararıyla gündemdeki sıcak yerini koruyor. Bölgemizdeki gelişmeleri yakından takip ediyoruz.
İçeride huzura çözüm sürecine saldırı yapılırken dışarıda planlı ve art niyetli kampanya başlatıldı. TIR’ları durduranlar operasyonu uluslararası arenada Türkiye’yi zora sokmak için yaptılar. İnanın düşman gelse böyle namertçe yapmazdı.
Suriye’deki kimyasal saldırı ile kimyasal bağ varmış gibi asılsız iddia yayıldı.
Ülkelere mektuplar yazılarak hata ermeni lobisini temsilcileriyle işbirliği yapılarak alçakca karalama kampanyaları yürütülüyor.
Bu girişimlerin tamamı acziyetin ifadesinden başka bir şey değildir. Türkiye gazete haberleriyle ısmarlama köşe yazılarıyla imajı zedelenecek ülke hiç değildir. Biz imajla değil barışçı dış politikamızla dünyada varız.
Terörle yan yana göstermeye çalışan her rapor saiklerini itibarın sarsacak ama ülkenin en küçük itibarına zarar veremeyecek. Adana’da vatansever savcı çıktı, soruşturma başlattı. bazı zanlılar gözaltına alındı ve tutuklandı. Paralel çetenin mensupları devreye girdiler. Paralel yapının adeta talimat almışcasına zanlıları serbest bırakıyor.
Ortada ihanet varken, haklarında güçlü deliller bulunan zanlılar serbest bırakılması düşündürücüdür. Adana’da çok acık casusluk ihanet var. Çete mensupları eliyle karar alabiliyor. Mesele sadece benim meselem midir? bu mesele Türkiye meselesi değil de nedir?
CHP MHP, BDP hukuksuzluk karşısında konuştular mı? Daha ne kadar susacaklar? Yargı içindeki paralel çeteye cesaret vere tavırlar daha de kadar devam edecek. Tek başına kalsak da hukuka inanmış yargı mensuplarıyla sonuna kadar devam edeceğiz.
Birileri haşhaşı fazla kaçırmış olabilir. Ama biz yılmadan asla boyun eğmeden bu çetenin üzerine gideceğiz, Suç işleyenler er ya da geç yargı önünde hesap verecekler. Ama akşamdan sabaha derseniz o kadar kolay değil, 35 yılık temizlik yapacaksınız.
CHP seçimlere hile karıştırdığı iddiasını gündeme getirerek kendi tabanını oyaladı. BDP’nin aynı şekilde seçim yenilgisini örtmeye çalıştığını görüyoruz. CHP’de sorgulamanın başladığını görüyoruz. Biz hiç bir zaman gerilimin tarafı olmadık. 12 yıl eser siyasetinin temsilcisi olduk. Şunu soracaksınız ne yaptınız? Hangi eseriniz var? bu sorun yeter. Biz eser ürettik onlar gerilim ürettik. Bizden balkon konuşması yapmamızı istediler, biz de büyüklük yaptık. 2011′de balkona çıktık ve helaleşme istedik. Biz bu olgunluğu gösterirken onlardan aynı karşılığı göremedik.
MHP ‘ye üç kez talebimiz olmuştur. Kardeşin gerilimin tarafı kim oldu? Üç kez talebimiz olmasına rağmen hayır dediler. İnsani ilişkiler noktasında böyle bir şey beklemeyin. Bir yanağına tokat atılırken öbür yanağını uzatanlardan değiliz. Bizim kültürümüzde bu yok. biz uysal koyun değiliz.
Gerilim siyasetini kim üretiyorsa gerilimi düşürecek olan da odur. Kendi üsluplarını gözden geçirsinler. Üretilen yapay gündemler, AK Parti için kurulmuş tuzaktır. Biz bu tuzağa düşmeyeceğiz. Önümüzde sadece 4 ay var. İlkeli duruşumuzu, omurgalı duruşumuzu muhafaza edeceğiz. Sisayet omuralı duruş gerektirir. Seçimlere 4 ay kala çirkin senaryo yazdılar. Cumhurbaşkanlığı seçimleri hep sancılı oldu. İnşallah cumhurbaşkanı halkın oylarıyla ilk kez seçilecek.

http://sozcu.com.tr/2014/gundem/erdogan-konusuyor-42-487007/
 
faiz lobisi, ermeni lobisi, montaj, komplo, iftira, paralel yapı, pensilvanya, darbe ...

Herkes yanlancı sen doğru :KK1: eminim dediğin gibidir .
 
X