Erdoğan Görmez'e şimdi de uçak tahsis etti

vargasabreu

mutedil
Kayıtlı Üye
14 Aralık 2013
8.314
6.284
Erdoğan açıkladı, Diyanet İşleri Başkanı Mehmet Görmez’e şimdi de uçak tahsil edilecek.

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, eleştiriler nedeniyle 1 milyon liralık Mercedes marka makam aracını iade eden Diyanet İşleri Başkanı Mehmet Görmez’e şimdi de uçak tahsil edilecek.

Makam aracını ‘ibret-i alem olsun‘ diyerek iade eden Mehmet Görmez’e Erdoğan’dan ‘jest olarak‘ zırhlı bir Mercedes tahsisi gelmiş, Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz ise “Diyanet İşleri Başkanı’na değil bir araba, uçak tahsis edilse yeridir” demişti.

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, NTV’de katıldığı canlı yayında Bakan Yılmaz’ın bu açıklamasını ciddiye aldığını gösterdi. Erdoğan, “Diyanet İşleri Başkanı’mızın tarifeli uçakla uçması da doğru değil. Ahmet Bey’le de konuşacağım. Sayın Görmez, yurtdışı seyahatlerinde şu anda havuzda olan uçaklarla gitsin. Orada zamana oynuyorsunuz” dedi.

Erdoğan, belgelerle 1 milyon lira olduğu kanıtlanan Görmez’in iade ettiği makam aracının da bir kez daha 330 bin lira olduğunu savunarak, “Bugün 330 bin liralık bir Mersedes’i lüks olarak değerlendirebilir misiniz?” diye sordu.

http://ilerihaber.org/erdogan-gormeze-simdi-de-ucak-tahsis-etti/15938/

Diyanetin yurtdisinda ne icin seyahati olurmus? Is baglantilari mi yapacak, ihracati mi arttiracak, papayla mi gorusecek? Bu adamin devletin tepesinde halkla inatlasmasi normal degil.. Ben oyle saniyorum ki artik bazi seyler azicik sagduyusu olan AKPlilerin bile dikkatini cekip rahatsiz ediyordur. Bizi kimler yonetiyor? Devletin hazinesi kimlere emanet?

Cokda iyi olmuş. Diyanet işlerine bukadar saldiran ve diyanet işlerini kaldiracagiz, imam hatipleti kaldiracagiz, ezani mikrofonlardan degil çıplak sesle okutacagiz, rahatsiz oluyoruz diye bas bas bağıran ve bunlari secim vaadi yapanlara çokta güzel cevap olmuş.. Birilerinin ezanla, imam hatiple diyanetle yani bu halkin çoğunluğunun dini olan islamla zoru var ve RTE de çok güzel cevabini vermiş.

Cokda iyi olmuş. Diyanet işlerine bukadar saldiran ve diyanet işlerini kaldiracagiz, imam hatipleti kaldiracagiz, ezani mikrofonlardan degil çıplak sesle okutacagiz, rahatsiz oluyoruz diye bas bas bağıran ve bunlari secim vaadi yapanlara çokta güzel cevap olmuş.. Birilerinin ezanla, imam hatiple diyanetle yani bu halkin çoğunluğunun dini olan islamla zoru var ve RTE de çok güzel cevabini vermiş.

İslamiyette ruhban sınıfı yoktur. Ruhban sınıfı olmayan bir dinde birilerini mercedesle boing ile gezdirmeye gerek yoktur.

Heee müslümanlar hep ezik hep fakir hep muhtaç olsun, sakin güçlü ve zengin olmasin..Müslüman ezik ve fakir olsun ki bakin müslümanlar hep ezik, hep fakir diyerek Allah in dini karalansin:KK66:
Dünyaya gelmis geçmis insanlarin en zenginlerinden biri Süleyman A.S. dı. Hem uçsuz bucaksiz zenginligi vardi hemde peygamberdi. Birileri diyanete imam hatibe ezana saldirmaya devam ettikce RTE de dahada özel hizmetler versin versinki islama saldiranlar anlasin...Bu halkin çogunlugu müslüman

Lojman bedava günde 5 vakit 20 dakika 20*5=1 saat 20 dakika çalışma.. Yol parası yok.. Bu devirde imam olmak lazımmış..Bi ton maaş alırlar.. Ekstra gelirleri saymıyorum.. Devletin lojmanlarını işgal ederler.. Asgari ücretli de 1000 tl ile kira vereceğim diye uğraşsın..

Yok siz Allah'ın en sevgili kullarısınız ya bizler Allah'ın belası mıyız çok merak ediyorum.

Heee müslümanlar hep ezik hep fakir hep muhtaç olsun, sakin güçlü ve zengin olmasin..Müslüman ezik ve fakir olsun ki bakin müslümanlar hep ezik, hep fakir diyerek Allah in dini karalansin:KK66:
Dünyaya gelmis geçmis insanlarin en zenginlerinden biri Süleyman A.S. dı. Hem uçsuz bucaksiz zenginligi vardi hemde peygamberdi. Birileri diyanete imam hatibe ezana saldirmaya devam ettikce RTE de dahada özel hizmetler versin versinki islama saldiranlar anlasin...Bu halkin çogunlugu müslüman

bu nurcuların hepsi gösteriş meraklısı... '' Zenginlik ayrı'' Müsriflik ve göze sokma ayrı''

Ruhban sınıfının Ortodoksların papanın bindiği arabalara bakın .. Eziklik fakirlik bizim ülkemizde var zaten..Müslüman olunduğundan değil eşit adaletli davranılmadığından..

(Diyanet makam aracı) Bugün 330 bin liralık bir Mercedes’i lüks olarak değerlendirir misiniz? 330 bin liralık Mercedes hangi makam kullanıyor bunu Diyanet kullanıyor. Genel başkanlarının altında ya Mercedes ya Audi vardır. Bizim de bakanların hepsinin altında bunlar var. Bu Diyanet makamı sıradan bir makam değil. Milletin yüzde 99’u Müslüman, bu tüm Müslümanların itibar makamı. Böyle bir itibar makamına saygısızlık hakaret yapmak yenilir yutulur bir şey değil. Mehmet Görmez sadece Türkiye’nin dini lideri değil İslam dünyası içinde bu coğrafyanın saygın bir dini lideri. Bunların dinle, Diyanet’le alakası olmadığı için böyle yaklaşıyorlar. Şu anda gönlüm hoşnut niye çünkü o makam buna layık. Beyefendiler niçin bakmazlar, Hıristiyan dünyasına Vatikan’a niye bakmazlar. Vatikan’da dini liderin özel uçağı araçları var. Zırhlı araçları var niye bunları görmüyoruz. Sıradan bir ülke miyiz?.. ben bu yazılanlara katılıyorumm erdoğan haklı biz SIRADAN BİR ÜLKE DEĞİLİZZ..

gökyüzünden fetva mı dağıtacakmış..
oha dıyorum artık ya..
gercekten laf ettikte biadım ileriye gidiyor .. yınede inadına akepe..
kıcınızdaki donu aldıgında sesınız cıkar ınsallah..
(cok sınırlendım cok pardon )

AHMET BEY'LE KONUŞACAĞIM

Vatikan’da yapı bu olacak bizim dini liderimiz tarifeli uçakla seyahat edecek. Bunlar için önemli değil ama bizim için önemli. Ahmet Bey’le (Davutoğlu) onları da konuşacağım. Diyanet İşleri Başkanı yurtdışı seyahatinde havuzda olan uçakları kullanarak gitsin niçin tarifeli uçakla gitsin? Zamanla oynuyorsunuz. Bu lafları atanların saygısızlığı yapanların altında lüks yarış otomobilleri var kendilerinin kullandıkları zaten fevkalede.Ama konuşacaklarki milleti galeyana getirsinlerr.

Gormez'e tahsis edilen mercedesi, ucagi alkisliyorlar. Sanirsin kendi binecek. Sanirsin gormez tum muslumanlara ucagini mercedesini bir tur verecek. :KK53:

X