Erdoğan: Karafatmalar dolaşıyordu!

vargasabreu

mutedil
Kayıtlı Üye
14 Aralık 2013
8.314
6.284
Erdogan Sarayi yaptirma sebebini Karafatmalar”ın olmasına bağladı. Bu açıklama sosyal medya da alay konusu oldu.

KARA FATMALAR DOLAŞIYORDU

Erdoğan yaptırdığı saray için şu açıklamayı yaptı: “Ben göreve geldiğimde Başbakanlık’ın lavobasında ‘Kara Fatmalar’ dolaşıyordu. Türkiye Cumhuriyeti’nin Başbakanlığı’na böyle bir yer yaraşıyor mu? Bir misafir gelse onu oraya mı sokarsınız? Oraya girdiği zaman onları görse bunları reklam etse ne olur?

http://www.rotahaber.com/m/?id=534563

yeni konut ihtiyacı olabilir. Eskimiştir ihtiyacı karşılamıyodur. Sonuçta kaç yıllık yapı. He para var bakılır yenilenir restore edilir de neyse bu kısmı es geçiyorum. Değiştirmek istemiş olmalarını bir nebze haklı görüyorum. Hele cidden kadınla empati kurmaya çalışıyorum. İnsan böcek gördüğü evde bir daha durmak istemez.

Mütevazi bir konut yaptıramadın mı be adam? 1000 oda nedir? Birinde kara fatma çıkarsa diğerine mi kaçıcan?

Hiç kimse geldiği yeri unutmasın. Kara fatma diye şikayet ettiğin insanların hepsinn evinde en az bir deda kara fatma çıkmıştır :)

Konusmanin tamamini dinleyen var mi programi izleyen var mi bu kadar alay etmekte sacma artik
Isine gelen lafi cimbizla isine gelmeyeni takma
O programda daha nelerr anltti keske dinleme imkaniniz olsaydi :KK43:

Konusmanin tamamini dinleyen var mi programi izleyen var mi bu kadar alay etmekte sacma artik
Isine gelen lafi cimbizla isine gelmeyeni takma
O programda daha nelerr anltti keske dinleme imkaniniz olsaydi :KK43:

kız seni yerim:KK24:
ben dinlemedim mesela dinleyemiyorum tahammülüm kalmadı ..adamı görünce karafatma görmüş gibi oluyorum:KK71:

kız seni yerim:KK24:
ben dinlemedim mesela dinleyemiyorum tahammülüm kalmadı ..adamı görünce karafatma görmüş gibi oluyorum:KK71:

:KK70::KK19:Canmsin askimm kizim ben senle siyaset yapamam fitratima ters:p

Iki zit görüşlü arkadaş ne kadar guzel fikrini paylasmis.
Ben yazsaydim onu görünce karafatma gormus gbi oluyorum diye neler derdin acaba ? Boyle guzel karsilarmiydin?

Iki zit görüşlü arkadaş ne kadar guzel fikrini paylasmis.
Ben yazsaydim onu görünce karafatma gormus gbi oluyorum diye neler derdin acaba ? Boyle guzel karsilarmiydin?
O benimm canim canmm
Ben hepinize yaziyordm canm canm diye siz bana canim deme falan bilr yazinca ben artik herkese mesafeli yaziyorum.Beni diger topiklerde bilen bilir morfin adini bile taktilar bana hep ara yolu buluyorum diye ama bu topikte beni pek sevmediginiz icin bende mesafeliyim herkese

Mahkemeye verebilirdi :) hadi tamam abarttim...kiblerdi en azindan :)
Birara vardi baskasinin sozuyle aramiza yeni aplallar katilmis diyenler cahilsiniz diyenler asagilayanlar hakaret edenler evet kib ledim o zamana kadar kibleme hic yapmazdim kacak erkek uyeler disinda.Ama ben kiblemem sonucta fikir paylasimi yapiyrum kimseyede surda saygisizlik yaptin diyeniniz cikmaz hayat felsefemde yok.Benim en yakin arkadasim kurt ben anadoluluyum esim tarafi karadeniz gurcu yakinlarim var hristiyani musevisi ateisti bir cok insanla tanistim cok takin arkadslarim oldu o yuzden herkesi kendi gibi kabul ederim.Sevdigimide hep ssahiplenirim hem hakkini ararim.Beni bilen bilir diger uyelerden.Seni severim sen beni sevmesende :KK66:

Son Dakika - Tuvaletinde karafatma çıkan Haşmet Soylu (38), 1.250.000.000TL.'lik konut kredisi talebinde bulundu...
-Zaytung

X