- 15 Aralık 2009
- 8.945
- 21.328
- 873
Ne missilleme yapacam ya , kime yapacağım hele ki pehhaber niteliği gormedim neymiş niye gazi mustafa kemal demis atatürk dememiş. Atatürk dese sadece onada bir ton kulp bulunacağı için saçma buldum haberi .
Yaranılmaz. He he de geç
Gelmedin ya anca uzaktan fotolara, videolara bakarsın işte.Bencede hadi biz senin kutlamaları izlemeye devam edelimnice yeni yaslara
Kemal Kılıçdaroğlu na da genelde sayın kılıçdaroğlu deniliyor yoksa Kemal isminden nefret edildiği için mi ismi alınmıyor ağzaHadi bunuda tartışın bay çok zeki köşe yazarları
Mantığa gelBenim bi arkadaş ta cin diyemez, ödü kopar..
Bazıları korktugu seylerin ismini zikredemiyor iste
Gerci cumhurbaskanlık yemini ederken seve seve soylemek zorunda kalıyorlar..canlarım ya
Erdoğan akıllı adam kime nerde ne demesi gerektiğinin farkında.Siyaset bu işte işi bilmeyen yürütemez.
Erdoğan akıllı adam kime nerde ne demesi gerektiğinin farkında.Siyaset bu işte işi bilmeyen yürütemez.
Oyunu kurallarına göre oynayacaksın.
şah mat
Hayır o değil kastım birşeyi yapıyor olmak bazı törenler konuşmalar onu sevmek onuniçin ölüp bittiği anlamına yada seve seve yaptığı anlamına gelmez.Oyunun kuralı Atatürk dememek mi?
Zira aksini düşünsem ben kendisini sevip oy vermezdim.Hayır o değil kastım birşeyi yapıyor olmak bazı törenler konuşmalar onu sevmek onuniçin ölüp bittiği anlamına yada seve seve yaptığı anlamına gelmez.
açıklamasını yaptım neyin köşesini yaşıyorsunuz halen.Ters köşe
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?