Erdoğan şehit cenazesinde konuştu sosyal medya o söze ayaklandı!

okypete

Nirvana
Kayıtlı Üye
28 Mart 2008
84.873
40.715
http://www.medyatava.com/haber/erdo...-konustu-sosyal-medya-o-soze-ayaklandi_128158
  • 16.08.2015, Pazar, 21:20
97d9c2a1-c851-4f9c-87c0-45fc9f4740df.jpg

Şemdinli'deki çatışmada şehit olan komiser Ahmet Çamur'un cenazesi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katıldığı törenle memleketi Trabzon'da son yolculuğuna uğurlandı.

"NE MUTLU ONUN AİLESİNE"

Törende bir konuşma yapan Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Musallada cenaze namazını kıldığımız Ahmet kardeşimizi ebedi yolculuğuna herhangi bir mevta gibi uğurlamıyoruz. İnanıyoruz ki şehadet makamına ulaşmış olan bu şehidi uğurluyoruz. Ne mutlu onun ailesine, ne mutlu onun tüm yakınlarına. Peygamberlikten sonra en yüce makam. Makamların yücesi olan böyle bir makama Ahmet kardeşimiz ulaşmış durumda. Terör denilen bir bela ile karşı karşıyayız. Bazı şeyler biliniyor, bazı şeyler bilinmiyor. Değerleri kardeşlerim, kendisine silah doğrultana askerimizin de polisimizin de vurma yetkisi vardır, bu kesindir. Yüzlerce teröristi askerimiz polisimiz aslında gömmüştür. Yeterli mi? Yeterli değil. Bu mücadele devam edecek. Rehavete kapılmak yok. Kıyamete dek bu mücadele sürecektir. Bir tarafta hak olacak, bir tarafta batıl olacak. Bunlar batılın askerleridir. Bu batılın askerlerine karşı da bu mücadeleyi milletle hep beraber sürdüreceğiz. Bilesiniz ki er ya da geç bu konuda hakka teslim olanlar galip gelecektir" diye konuştu.

Sosyal medyada Erdoğan'ın şehit ailelerine yönelik sözleri büyük tepki topladı. İşte o mesajlardan bazıları:

Can Dündar: "Erdoğan cenazede "Ne mutlu şehit ailesine" demiş. Allah kimseyi evlat acısıyla 'mutlu' etmesin. Gençleri şehadete gönderenleri bile..."

Can Çetin: ""Madem "şehitlik en yüce makam, ne mutlu şehit ailelerine", o zaman al oğullarını yanına git cepheye Niye mutluluğu saraylarda arıyorsun."

Zerda: "Cocuklaini askere gondermeyen,Bilale dokunani vurun diyen, Bilalin yolsuzluk dosyasini savcidan alan, hirsiz Ne mutlu sehit Ailelerine diyor"

Mustafa Ünal: "YORUMSUZ.. Cumhurbaşkanı: 'Ne mutlu şehidin ailesine, ne mutlu onun tüm yakınlarına...'"

Hüseyin Aygün: "Tayyip Erdoğan, 'Ne mutlu Şehadet makamına ulaşmış olanın ailesine' demiş. Eğer 'vatan için şehitlik'se sen oğullarını niye hiç göndermedin?"

Ya ne mutluluk ne! Bi davul zurna calip, halay cekmedikleri kaldi!

Ve madem cok mutluluk veriyor, buyur Erdogan bey, sende oglunu askere yolla. Ha bide kantinde felan degil. 1 yil dogu'ya gitsin, saatlerce nöbet tutsun ve babasinin yarattigi bir düsmani tarafindan öldürülsün. Görelim senin o gözündeki mutlulugu..:KK14:

Sümeyye'ye yalan ölüm tehditleri geldiginde bi ordu korumaci görevlendirdin ama. Niye? Ölürse o'da güya bu ülkeye hizmet ederken ölmüyor mu? Bir nevi sehit olmuyor mu? :KK14:

Allahım tüm evlatlarımızı korusun.ana baba eş çocuk ve tüm ailelerine bağışlasın inşallah.:KK43::KK43::KK43:

Alıntıdır Okumanızı Tavsiye ediyoruz..
3 Yıllık Polisim ben
Tarih Öğretmeniydim atanamadığım için PoIis oIdum ekmek parası diyebiIiriz..
Doğu'da görevdeyim buraları bir görseniz mahşer yeri
Sivil gidip Karakolda giyiniyorum
Bir ihbar geliyor ya acaba komplo mu diyorum ama ne çare gidiyorum
Yolda yürüyorum ya İki de bir dönüp arkama bakıyorum biri mi var diye
Elimle ensemi tutuyorum kurşun elimde kaIsın saldırırlarsa kahpece diye
Doğunun zorlukIarı saymakla bitmiyor öyle bir sıcağı var ki tavuğu koyun pişer hemen o derece evim 3. katta ama geceleri camımı açıp uyuyamıyorum Urfa'da ki meslektaşlarımız gibi uykuda ölmeyim diye sıcaktan bunalıyorum oda da ama ne çare
Eve girince elim de tabancamla evi arıyorum dolap içleri yatak altı falan uyurken de silahımı yastığımın altına koyuyorum sıkıca tutup uyuyorum sabah uyanıyorum elim hala orda gülüyorum ne hale geldik lan diyorum
Eskiden terör dağdaydı şimdi her yer de sebep olanlar utansın
Öyle ki Doğunun insanlarına benzedik Devlet bize bahmiyyy evet ama bahmiyy
15 günlük bir Polisi Doğu'ya şarka göndermek nasıl bir mantık ?
Eğer Askerini Polisini Doğu'ya gönderiyorsan neden Lojmanını vermezsin ?
Bakmayın anlattıklarıma korkak biri değilim sadece önlem almak zorundayım bir piç uğruna ölmemek için, anamı gözü yaşlı bırakmamak için, aşık olmak için evlenmek için baba olmak için bu Ülkeye faydalı güzel evlatlar yetiştirmek için
Ne dersiniz sizce olur mu ?
Yaşar mıyım o kadar ....
Yoksa benim de mi hayallerim yarım kalır...
Aslın da ölmek istemiyorum ben
Duyarsız insanlar uğruna terörü başımıza çıkaranlar için kurban olmak istemiyorum ben
Şehitler Ölmez evet size göre öyle ama ben öldüğüm de Anneme bir sorar mısınız ? Ölür mü ölmez mi ?
Her gün arayan anneme her şehit haberinde fenalaşan anneme sorar mısınız ?
Neyse böyle işte uzatmayım bakalım birilerinin maşası olmaya ne kadar katlanacağız
Haaa haberiniz yoktur kesin yandaş medya bahsetmez o kadar çok polis istifa etti ki ooooo
Belki bende dönerim köyüme belli olmaz...
EĞER BEN ÖLÜRSEM VATAN SAĞ OLMASIN KİMSE KUSURA BAKMASIN !

Sehitlik mertebesinin ne kadar yuce bir makam olmasini bilmemek ayip degil ogrenmemek ayip
Tabi cenazede soylenebilecek en guzel teselliyi soylemis
Baska birsey bulamadiniz mi dikdatorunuzun soyledigi laflardan

“Cennete giren hiç kimse dünyaya geri dönmek istemez, yeryüzünde olan her şey orada vardır. Ancak şehid böyle değil. O, mazhar olduğu ikramlar sebebiyle yeryüzüne dönüp on kere şehit olmayı temenni eder. ”

X