Evladı olmayanlar üzerinden de evlatlar üzerinden bu adam artık siyaset yapmasın zaten yaralarımız derin bir de bu adam iyicene açmasın susssun artık sussun adam evlenmemiş yok evladı napsınOğlu Bilal Erdoğan’ın isminin yolsuzluk iddialarıyla anılmasına ve bunun koalisyon şartı haline getirilmesini eleştiren Cumhurbaşkanı, Bahçeli’ye yönelik şunları söyledi: “Kalkıp benim adıma ismiyle Bilal’i ver, hilali al diyor. Ya benim oğlumun yaptığı bir yanlışlık varsa bir yolsuzluk varsa bunun hesabını soracak yargıdır. Sen benim evladımla ilgili nasıl iktidar bağlantısı kurarsın? Ama evladı olmayanların böyle bir saygısızlığı yapması normal çünkü bunlar aile nedir bilmez, evlat nedir bilmez, hak hakikat bilmez.”
bu nasıl bir sözdür. evladı olmayanlar aile nedir bilmez hak hakikat bilmez mi oluyor. çocuğu olmayanlara nasıl bir hakarettir bu
Adam önüne gelene hakaret ediyor yahu. Hala nasıl baş tacı yapabiliyorsunuz anlamıyorum.
Bunu ilk kez söylemiyor bir de. Ayni cümleleri tekrar söylemişti.Oğlu Bilal Erdoğan’ın isminin yolsuzluk iddialarıyla anılmasına ve bunun koalisyon şartı haline getirilmesini eleştiren Cumhurbaşkanı, Bahçeli’ye yönelik şunları söyledi: “Kalkıp benim adıma ismiyle Bilal’i ver, hilali al diyor. Ya benim oğlumun yaptığı bir yanlışlık varsa bir yolsuzluk varsa bunun hesabını soracak yargıdır. Sen benim evladımla ilgili nasıl iktidar bağlantısı kurarsın? Ama evladı olmayanların böyle bir saygısızlığı yapması normal çünkü bunlar aile nedir bilmez, evlat nedir bilmez, hak hakikat bilmez.”
bu nasıl bir sözdür. evladı olmayanlar aile nedir bilmez hak hakikat bilmez mi oluyor. çocuğu olmayanlara nasıl bir hakarettir bu
Evet epey tepki almisti. Tekrarlamaktan çekinmemiş.Bunu ilk kez söylemiyor bir de. Ayni cümleleri tekrar söylemişti.
Hmm sakıncalı bir mesaj" bir yanlışlık varsa bir yolsuzluk varsa bunun hesabını soracak yargıdır."
Yargı mı??
Yargı işini adaletli yapsa sen şimdiye parmaklıklar ardındaydın vicdan yoksunu herif!
Lideriniz kadar değil diycem sen bunu da kibliycen en iyisi demiyim.Hmm sakıncalı bir mesaj
Çünkü hakaret para ediyor Sephoraa . Ne kadar hakaret aşağılama o kadar alkış. Belalti vurdukca seçmeni coşuyor.
Acıyorum valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?