Erdoğan: Yaralı askerleri HDP'lilerin taşıdığı yalan, lan siz kendinizi ne zannediyorsunuz!

okypete

Nirvana
Kayıtlı Üye
28 Mart 2008
84.873
40.715
http://t24.com.tr/haber/erdogan-tus...onomik-istikrari-baltalamaya-calisiyor,293517
Erdoğan: Yaralı askerleri HDP'lilerin taşıdığı yalan, lan siz kendinizi ne zannediyorsunuz!

Demirtaş, 'HDP'li arkadaşlarımız yaralı askerleri almaya gitti' demişti
page_erdogan-tusiad-baskani-yaptigi-aciklamalarla-ekonomik-istikrari-baltalamaya-calisiyor_481214527.jpg

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, HDP Eş Genel BaşkanıSelahattin Demirtaş'ınAğrı'daki çatışma sonrası yaralı askerilerin HDP'liler tarafından taşındığı yolundaki açıklamasına ilişkin olarak, "Yaralı askerleri HDP'lilerin taşıdığı yalan, lan siz kendinizi ne zannediyorsunuz!" dedi.

Erdoğan, "Enflasyon, bozulan Türkiye tablosunun sonuçlarından sadece biri" açıklaması ile ekonomik gidişattan kaygı duyduklarını açıklayan TÜSİAD Başkanı Cansen Başaran Symes'ı bir kez daha hedef alarak, "TÜSİAD Başkanı yaptığı açıklamalarla ekonomik istikrarı baltalamaya çalışıyor. Ben O'nun geçmişte Türkiye'ye nasıl bedeller ödettiğini çok iyi biliyorum" dedi.

Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Sarayı'nda Türkiye İhracatçılar Meclisi üyelerine konuşuyor.

Erdoğan'ın açıklamalarından satır başları şöyle:

Ülkemiz ihracatçılarının dünyadan girmediği ülke neredeyse kalmadı.Her gittiğim yerde işadamlarımızın yanında olduğumu bilmelerini istiyorum.

İnşallah bundan sonra da teşrik-i mesaimiz devam edecek.

İhracatçılarımızdan 2023 hedefi olan 500 milyar doları yakalamak adına kararlılıklarını sürdürmelerini bekliyorum.

Milletimize karşı büyük sorumluluğumuz var. Geçtiğimiz yılın büyüme rakamı bizim arzu ettiimizin altında ancak bunun ihracatçılarla istediğimiz seviyeyi yakalayacağız.

Ekonomi hakkında en hassas olması gereken kurumu ama en çok sorumsuzluk örneğini onlar yapıyor. İstikrar ve güveni baltalamakla meşeguller.TÜSİAD'ın başkanın tavrı yanlış. Enflasyon ölçülerini göremeyecek kadar kör.

TÜSİAD gibi kurumların başında olan insanların ağızlarından çıkanı kulakların duyması. Ben TÜSİAD Başkan'ın geçmişte Türkiye'ye ne gibi bedeller ödettiğini gayet iyi bilirim.

şimdi dicekler he siz ingiliz kraliyet ailesindensiniz ya,:KK53: hiç lan demediniz mi falan, ben derim, samimi ortamlarda samimi konuşmalarda ama bi cumhurbaşkanının kameralar önünde böyle konuşması olmamış, sanırım bu da yeni türkiyenin ilklerinden çünkü şimdiye kadarki hiç bi cumhurbaşkanının böyle konuştuğunu sanmıyorum

agzımdan kacırıp lan len dedigim zamanlar annemin kotu bakıslarına maruz kalıyorum:)) ki bir cumhurbaskanın lan diye hitabı ne kadar yanlıs yahu

şimdi dicekler he siz ingiliz kraliyet ailesindensiniz ya,:KK53: hiç lan demediniz mi falan, ben derim, samimi ortamlarda samimi konuşmalarda ama bi cumhurbaşkanının kameralar önünde böyle konuşması olmamış, sanırım bu da yeni türkiyenin ilklerinden çünkü şimdiye kadarki hiç bi cumhurbaşkanının böyle konuştuğunu sanmıyorum
Bi de cumhurbaskani nasil herhangi bi partinin bu denli karsitligini nasil yapabiliyo saskinim...

Lan dememiş sanırım yav demiş. Yani öyle deniliyor şuan...

Ha genel olarak üslubuna gelecek olursak... Şahsen ben alıştım.

sivil giyimli insanların taşıdığı fotoğrafları TSK yayınladı.
Hnagi partilisin diye araştırma mı yapılmış.Birde o yörede hangi parti yoğunlukta düşünülürse.
Yazık askerimizin düştüğü duruma ,yazık gencecik çocuklara.Keşke meclistekilerin hepsinin çocuklarını alıp asker yapıp göndereceksin.Onlarda her telefonda tedrigin olsunlar , evlat ne demek anlasın ...

O zaman doğruları yazın çizin söyleyin lannn
Maşallah maşallah Türkiyenin cumhuruna bak sen lanlı manlı konuşmalar güzel örnek yeni türkiyeye
Karar versinler lan mı yav mı

Annem olaydı diline biber sürmek lazım derdi:KK53: ama 10 kilo biber ancak yeter bu usluba

Utanmadan yalan haber yapanların haberini paylaşıyorsunuz hemde gerçekmiş gibi yorum yapıyorsunuz.
''Yahu'' kelimesini ''lan'' dedi diye çarpıtacak kadar şaşırdı birileri:)
İsterse lan demiş olsun askere silah doğrultan şeref yoksunları az demiş olur.
Gerçi AK parti düşmanlarının samimiyetsizliğini birkez daha ortaya serdi bu haber:)
İsviçrede, bir kanala konuşma yaparken spikerin olayı çarpıtarak '' Sayın öcalanın düşünceleri için hapis yatması, düşünce özgürlüğüne aykırı degilmi'' diye sormasına sinirlenen ve o sinirle '' sayın öcalan düşüncelerinin değil aldığı kellerin hesabını veriyor'' demesini bile (burada kelle diye katledilen sivil asker binlerce insanı kastediyor) sanki önemli birşey bulmuş gibi '' aaa sayin öcelen didiiii'' diye bağıranların, şimdi çıkmış alcak pkk nın destekçilerine yahu demesine ''lan didiiii'' diyorya bir gülme geliyor:)
ne samimiyetsizlik ama dimi:KK66:)) Karar verin öcalana sayın demesi zorunuzamı gidiyor yoksa pkk ya kan demesimi:KK66:
bu arada cehape ve mehape milletvekilleride kaçkez öcalana sayın dedi youtube yazıp izleyin:KK66:
Ayrıca lan demiş olsa bile neden acayibinize geliyor daha 2 gün önce küfürbaz ilber ortayliyi avuclarınız patlayana kadar alkışlayıp '' höcemmm sizi çik siviyoruuum''demiyormuydunuz:)) Ne ara lan kelimesi size ağır geldi:KK66:)
Cumhurbaşkanı olmasın diye ekmeleddinci oldunuz şimdide Başkan olmasın diye hdp ci oldunuz. Bu gidişle olmayacağınız şey kalmayacak:KK66:
Ama şunu bi anlamadınız
SİZ NE PLAN KURARSANIZ KURUN ALLAH INDA BİR PLANI VAR:KK66:
Ayrıca sakın bana çıkıp '' çözüm süreci '' icin demogoji yapmayın 30 senedir kandil dağı bombalamaktan başka bir iş yapmayanlara karşı bir çözüm üretildi ve birçok kürt vatandaşı pkk nın gerçek yüzünü bu sayede gördü
Örnek 6 eylül olayları...

Utanmadan yalan haber yapanların haberini paylaşıyorsunuz hemde gerçekmiş gibi yorum yapıyorsunuz.
Gerçi AK parti düşmanlarının samimiyetsizliğini birkez daha ortaya serdi bu haber:)
İsviçrede, bir kanala konuşma yaparken spikerin olayı çarpıtarak '' Sayın öcalanın düşünceleri için hapis yatması, düşünce özgürlüğüne aykırı degilmi'' diye sormasına sinirlenen ve o sinirle '' sayın öcalan düşüncelerinin değil aldığı kellerin hesabını veriyor'' demesini bile (burada kelle diye katledilen sivil asker binlerce insanı kastediyor) sanki önemli birşey bulmuş gibi '' aaa sayin öcelen didiiii'' diye bağıranların, şimdi çıkmış alcak pkk nın destekçilerine yahu demesine ''lan didiiii'' diyorya bir gülme geliyor:)
ne samimiyetsizlik ama dimi:KK66:)) Karar verin öcalana sayın demesi zorunuzamı gidiyor yoksa pkk ya kan demesimi:KK66:
bu arada cehape ve mehape milletvekilleride kaçkez öcalana sayın dedi youtube yazıp izleyin:KK66:
Ayrıca lan demiş olsa bile neden acayibinize geliyor daha 2 gün önce küfürbaz ilber ortayliyi avuclarınız patlayana kadar alkışlayıp '' höcemmm sizi çik siviyoruuum''demiyormuydunuz:)) Ne ara lan kelimesi size ağır geldi:KK66:)
Cumhurbaşkanı olmasın diye ekmeleddinci oldunuz şimdide Başkan olmasın diye hdp ci oldunuz. Bu gidişle olmayacağınız şey kalmayacak:KK66:
Ama şunu bi anlamadınız
Ayrıca sakın bana çıkıp '' çözüm süreci '' icin demogoji yapmayın 30 senedir kandil dağı bombalamaktan başka bir iş yapmayanlara karşı bir çözüm üretildi ve birçok kürt vatandaşı pkk nın gerçek yüzünü bu sayede gördü
maalesef iki tarafda da yalan haber yapanlar mevcut tvde konusmayı dinledim lan duymadım acaba kestilermi deyip videolara baktım bulamadım lan kelimesini yazılarda ekleme yapılmıs sacmalamıslar olmayan bir seyi ekleyerek..evet sayın ocalan ve kelle denilmeside dogru degil yanlısa yanlıs dogruya dogru denmedigi surece bu boyle surer gider onemli olan baskası deyince yanlıs dediginiz eleştirdiginiz seyleri desteklediginiz kişi deyincede yanlıs diyebilmek..sizin yaptıgınızda farklı degil kimseye kızmayın cunku yanlısıda savunuyorsunuz

"Lan" dedi, tam bir lider, gerekirse böyle elini masaya vuracak erkek dediğin, lider dediğin. Ülkeyi zaten yine çok karıştırdılar. Oyum yine Akp'ye.

=(

Ama şunu bi anlamadınız
ahahaha böyle böyle %50ye çıkaracaklar yine :KK70: saçma sapan çarpıtmalarla iyice batıyorlar :KK14:

X