siz biz diye ayırım yapma işte yapma bundan kaybediyoruz siz biz yok sadece provakotörler ve halkımız var halkımız içinde farklı görüşlerimiz var kimimiz akpci kimimiz chpci yada mhpciyiz ama biz bi bütünüz asla siz biz degiliz bunda bi anlaşalım .. gelelim sizler diye beni soktugunuz sınıfa benim diger yazılarımı okursanız sanırım ne düşüncede oldugumu anlarsınız zira bi yorumla bunu anladıgınıza üzüldüm açıkcası... çünkü ben başbakanı savunmuyorum yaptıklarının nasıl kötü durdugunu ve hiç hoşlanmadıgımı mesajlarımda açıkca yazdım ... bi siyasi partiye veya başkana körü körüne bağlı değilim akpye oy verdim bu zmana kadarda başbakanın dik duruşunu begenirdim ama şu son olaylarda öfke kontrolünü yapamıyo diye de eleştirende benim bişeye körü körüne başlı değilim değişmeyen tek şeyin değişim olduguna inananlardanım farklı pencerelerden bakabiliyorum olaylara saçma sapan fotoraflar yayınlamıyorum yayınlanmış olanları koyup dogrumu dedim burada ve provakotörler oldugundan korktugumu yazdım burda müsteşarı ve başbakanı savunmuyorum yaptıkları yanlış diyede defalarca yazdım benim vurgulamak ,stedigim acımızdan yararlanmak isteyen bi kesim var onlara asla prim verilmesin ... daha cok can yanmasın...
O siz, biz ayrimi ben yapmiyorum, ilk etapta basbakan yapiyor ve sonrada birçok akpli vatandas yapiyor. Provokatör ne allah askina anlatirmisiniz? Basbakani yuhlanmaya gelince provokatör var fakat gezi olaylarinda o molotov kokteyl atanlar gezici degil dedigimizde, asil onlar gezicilerin isimini kötülemek için yapiliyor denildiginde hiç kimse inanmiyordu buna.
Ayrica bu olaydan nasil bir tür prim alinir? Siyasi partiler zaten pek birsey söylemiyor, halk erdogana karsi gelince bu primi oluyor? Siyasetmi oluyor? Ben mesela cumartesi günü protestolara katilacagim. Neden? Illahi erdogana karsi oldugumdan mi? Hayir, yüzlerce ölünün suçlusu halen tespit edilmiyor, basbakan bizzat kendisi yakinlari dövmeye kalkisiyor, müstesari için bile baska laf bulamiyorum. Bu ülke böyle yürüyemez. Soma olayi artik bir takim olaydan sonra artik son damla oldu.
Daha önce erdogani begendinizi vurguludanizda, daha öncede erdoganin öfke kontrol sorunu vardi hanimefendi. Sadece görmek istemeyenler vardi. Hep farkli düsünen insanlara, farkla dinlere saygisizca davranmistir, hakaret etmistir. O ayni öfke kontrolsuzlugu ile bu olayada el koymaya çalismistir ve hatta bu konuda begeni topliyacagindan emin olmustur fakat olmadi.
Sonuçta Gezi olaylarinda polisin ellerinden ölen gençler vardi ve adam halen "aslan polislerim" gibi laflar zirvaliyordu. Erdoganin vicdansizligi ve ruh bozuklugu çok daha önceden belliydi fakat bu sefer dis mihraklar, faiz lobbisi gibi ucuz yalanlar atamiyor (ki denemiyor degil, güya dis mihraklar o madende trafoyu patlatti). Adama kalan tek çözüm agresiflik. Adam koltuguna yapismak için insanlari azarlamak ile korkuttugunu düsünüp, insanlar öyle protesto edemez diye düsünüyor. Umarim yalnis düsünüyor ve en kisa zamanda o sevdigi koltuktan ayrilir.