Erdoğan'dan 17 Aralık ile alakalı çok sert açıklamalar


üyesi degilim ama evet icinde bulunmuslugum var. emin ol sagı da solu da akrabalar icinde de her renkten insan var, herkes saygısını korur ama körükörüne propaganda yapıldıgında veya kaynak gosterilemeyecek cumleler kuruldugunda aynı görüsten insanlar bile mudahale ediyor.

simdiye kadar bir tek akp ye dair teorik ve pratik savunabilecek bir sey soylenememesine ragmen kosulsuz oy verildigini gordum.
RTE fanı insanları anlayamıyorum; oy vermek ile biat etmeyi nasıl karıstırırlar aklım almıyor.
diyelim bugun herhangi bir dedigine secmen inandı ve savunuyor, yarın liderin sozu degistiginde onun da gorusu nasıl aynı keskinlikte degisiyor anlamıyorum.

insanın birey olarak kendi dogruları olmalı, başkalarının yalanlarını kendisine rehber edebilmesi icin buyuk bir kafa karısıklıgı yasaması lazım.

tabi bunu köydeki hatice teyze icin demiyorum veya yoksul mahalledeki ayse teyze icin, cunku insanları o an gunu nasıl kurtarabileceklerinin derdine düsürdüklerinden insanların dusunmesine fırsat bırakılmıyor.
ya gecmisten gelen deger yargılarına gore alıskanlıkla sandıga gitmesi ya da o gun kim kapısını calıp yardım ettiyse ona minnet borcu duyup oy vermesi kadar dogal bir sey yok bence.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…