Reis ve her zamanki halleri.
Bu arada İsrail'in mavi Marmara olayının olduğu sene 2010'da İskenderun'da öldürdüğü askerlerimiz için de askerlerimiz izin almalıydı ölmek için?
Bunun için de mi İsrail masum?
Biz gerekli şekilde ölmeleri için pkk ve ışid ile elimizden geleni yapıyoruz, İsrail tarafından öldürülmek de ne demek' diye açıklaması ne Zaman yayında olur acabağğğ?
Kardeşim U dönüşü yapılamaz levhası olduğu halde dönüş yapmış ve trafik polisi durdurmuş. Bak bakalım buradan U dönüşü yapılıyor mu demiş. Kardeşim de polise saf saf ben hep dönüyorum abi burdan demiş. Alıştık böyle haberlere biz hep dönüyoruz zaten
Valla ohhh size diyesim geldi ... Böyle adamların arkasından giderseniz böylede yarı yolda kalırsınız... Ne şehittir ne gazi pok yoluna gitti niyazi ... şimdi reisten izinsiz gittukleri için şehit değil başina buyruk bir grup insan sayıldılar... ilk defa rt nin söyledıği bir laf hoşüma gitti hunharca kahkaha attim yeminlen
Bu adamın ve malum partinin israil uşağı olduğunu ve tek amaçlarının kutsal toprakları olan güneydoğu anadolu bölgesini başkanlık zırvası sayesinde ele geçirmek olduğunu, islamla uzaktan yakından alakaları olmadığını buralarda kaç yüz kere söylemiştim hatırlamıyorum.
Şimdi kula kul olanlar düşünsün
Bu adamın ve malum partinin israil uşağı olduğunu ve tek amaçlarının kutsal toprakları olan güneydoğu anadolu bölgesini başkanlık zırvası sayesinde ele geçirmek olduğunu, islamla uzaktan yakından alakaları olmadığını buralarda kaç yüz kere söylemiştim hatırlamıyorum.
Şimdi kula kul olanlar düşünsün
Kesinlikle görmeyecekler ehlim. Çünkü öylesine bir mekanizma geliştirmişler ki, gözlerinin önünde cinayet işlese bir kedi gördüm sanki, kulaklarının dibinde borazan çalsa sinek mi vızıldadı modundalar.
O yüzden ben o güruhtan zati ümidimi kestim, kalan sağların sessizliği korkutuyor beni..
Kesinlikle görmeyecekler ehlim. Çünkü öylesine bir mekanizma geliştirmişler ki, gözlerinin önünde cinayet işlese bir kedi gördüm sanki, kulaklarının dibinde borazan çalsa sinek mi vızıldadı modundalar.
O yüzden ben o güruhtan zati ümidimi kestim, kalan sağların sessizliği korkutuyor beni..