Erdoğan'dan Niran Ünsal'a destek: "Dik duruşunu bozma, seninleyiz..."

Chess

Nirvana
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2009
53.296
42.826
898
Cumhurbaşkanı Erdoğan, bir düğün töreninde karşılaştığı şarkıcı Niran Ünsal'a destek verdi.
Sitene Ekle

Recep Tayyip Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan, katıldığı bir düğün davetinde Niran Ünsal'la karşılaştı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Aysha dergisi için verdiği tesettürlü pozlar ve yaptığı açıklamalarla çok konuşulan Niran Ünsal'a destek verdi.

"DİK DURUŞUNU BOZMA"

Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan ile masasında bir süre sohbet eden Niran Ünsal, şunları anlattı: “İçtenlikleri beni inanılmaz mutlu etti. Her ikisi son dönemdeki mücadeleme ciddi anlamda vakıflar. Neyin ne olduğunu çok iyi analiz etmişler, bu benim için çok önemliydi. 'Dik duruşunu bozma, seninleyiz' dedi...Son dönemde yaşadıklarımdan sonra aldığım en güzel mesajdı." milliyet

RTE nin himayesi altina girebilmek icin tesetturlu olmak yetiyormus demekki!!!!

Kaypak ol, dini kullan RTE'nin himayesine gir ..
İşte bu kadar basit ..
Adam kendi gibileri seviyor, başka davranış ve düşüncelere tahamülü yok ..
Çok normal hiç şaşırmadım bu habere ..
Amacına ulaşmış işte .

Kapanacağım diye reklam yapan sanatçıların hiç biri kapanmadı para üstüne para kazandılar hepside halen dekolteli müzik klipleri yapıyorlar , lnanacak kadar salak değiliz

Sağlığın sıhhatin yerindeyken birilerine yanaşmadan ayakta duramamak, muhtaç yaşamak ne kötü.

Muradına ermiş işte, gördüler seni bak Niran o kadar bağırdın ' ben de burdayım beni görün ' diye boşa çıkmadı

Son düzenleme:
Gosteris icin tak turbani, kap parayi.
Din,Allah de kap parayi.
Gecenlerde arkadasim anlatti,bu kadincagiz gece gezmeyi be icmeyi seviyor.Daha once de alkollu araba kullanmakdan ehliyetine el koymuslar .Bu arkadasimda cozumu bulmus.Gece cikip eve donerken hemen basina turban takiyormus.Cevirme olsa bile polisler ,hicbisey demeden tamam siz gecin diyorlarmis.
Herkes birbirini kandiriyor .

Uyanık işte işin içinden sıyırmaya başlamış.
Tak türbanı cezadan kurtul,ohh ne ala memleket..
Gerçi bu işi yapan çok kişi varmış..

Uyanık işte işin içindBoyle siyırmaya başlamış.
Tak türbanı cezadan kurtul,ohh ne ala memleket..
Gerçi bu işi yapan çok kişi varmış..

Polisler turbani gorunce ehliyetine ,evraklarina bile bakmiyorlarmis .Din Allah diye diye hirsizlik yapanlarin alkislandigi bir ulkede ne yapsan mubahdir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…