Erdoğan'ın hayatını anlatan Reis filmi fragmanı

'1 kasımda goruscez kacmayin bir yere' gorende bunları iktidar olacak zanneder .

seni gidi köftehor, hem Ata'ya laf et, hem nimetlerinden faydalan. namıkör, sen gidip oy da kullanırsın şimdi. piiii sana
öyle anti-Kemalistlik olmaz. o kadar karşıysan delikanlı gibi işe de gideceksin, ben böyle Ata'nın verdiği hakkı kullanmam deyip, oy da kullanmazsın.
:KK53:
Müthiş bir cevap olmuş, ayakta alkışlıyorum..

'1 kasımda goruscez kacmayin bir yere' gorende bunları iktidar olacak zanneder .
hayırdır, iktidarı sadece tek başına olunabilen bir şey zannediyorsun galiba? koalisyon diye bişi bulmuşlar, süper bi icat, onu kullancaz biz
evet çok fesatımdır çokkk:KK53:

samimiyetinize inanmam için bişeyler yapmanız lazım ama kızlar:cool:
bi biskrem versem :KK53:

hayırdır, iktidarı sadece tek başına olunabilen bir şey zannediyorsun galiba? koalisyon diye bişi bulmuşlar, süper bi icat, onu kullancaz biz

bi biskrem versem :KK53:

yılardır

bi deeeeeeeeermişim sözü içimi böyle soğutur birde son zamanlarda bu biskrem espirisi

ha bide vurur yüze ifadesi saçmalığı ayyyy :KK20:

Ya şu ata ata diyenlerin içinde bulunduğu zavallılık, beni acıma hissi ile karışık bir tebessüme sürüklüyor:KK53:
ata derken atatürke ve atatürkçülere küfredenlere bel bağlayıp, atatürke küfreden hdp nin barajı geçmesinden medet ummaları ve nasıl dibe vurduklarını nasıl en dipte debelendiklerini görmeyip, " Erdoğan düşüyor" diye hayallerde yaşamaları bizim için acayip bir komedi iken onlar açısından nasıl büyük bir draaam :KK53:

Ya şu ata ata diyenlerin içinde bulunduğu zavallılık, beni acıma hissi ile karışık bir tebessüme sürüklüyor:KK53:
ata derken atatürke ve atatürkçülere küfredenlere bel bağlayıp, atatürke küfreden hdp nin barajı geçmesinden medet ummaları ve nasıl dibe vurduklarını nasıl en dipte debelendiklerini görmeyip, " Erdoğan düşüyor" diye hayallerde yaşamaları bizim için acayip bir komedi iken onlar açısından nasıl büyük bir draaam :KK53:

anamm pisko gelmiş:KK57:

sizin dramda 1 kasımdan sonra başlıyo cicim naber:KK53:

Gene başladı makinalı tüfek gibi
Hay Allah ortaya yazsakta üstüne alınıyor tabi seviye yerlerde ona alıştıkda

Back
X