Erdoğan'ın hayatını anlatan Reis filmi fragmanı

Dimi hatta siyah deri giyimli üstsüz adamların camide içki içip başörtülü bacıların üstüne işediğini anlatan fantezili bi film olsun biz sapık kemalistler böyle şeyleri severiz :KK70:
@2KediAnnesi
Kabataş'ın 50 Tonu / Fifty Shades of Kabatash :KK53: olur mu? :D

Ya da sex in the kabatash :rolleyes:
+18 yaş sınırıyla girer vizyona.
kabatas-olayi--168205.png

İfşa etmek gibi olmasın da queenEb queenEb ve 27.01 27.01 de ankaralı :KK53: Ötekiler de geliversin bir zahmet hep istanbul hep istanbul olmaz:KK48:
Tebrik derim 2 kız anası. . Hedef göstereydin direk :KK53:
Benim orda olduğum döneme denk getirin de ben de geleyim. 27.01 27.01 alır beni geleriz dimi panpa :KK66:
İyi alıştın he :KK11:

Taam o zaman seninle burdan uçaka binelim 27.01 27.01 bizi karşılasın, @2KediAnnesi ile buluşalım. Olmadı filmi izler geri uçaka biner kaçarız.
Uçak biletini de alalım mi:anneadayı:

Bilet paramı verirseniz giderim ben para vermem buna öğrenci paramı buna harcamam yani :KK70: gerçi iyi bi komedi filmi olabilir :KK70:
:KK76:
Yok kız unutmadık, aşkolsun sen unutulacak hatun musun?

Ayak işlerini 27.01'e yıktım, bizi alma bırakma falan, sizinle sinemada buluşcaz.
Ayak islerio_O
Ahah o da benim koca dudaklı aşkım lütfen ona da çok yüklenmeyelim :KK70:
Naaaan nabiyonuz bugün siz. Deşifre deşifre o_O yeter aaa

Para içinmi :cool:Sabah sabah bi kahkaha patlattım iyi oldu
Tenk ü beybi :KK14:

gülmek güzeldir gülün :) beyni sakin kullanmayin aynen devam ha kayret:))))
konunuza giriyorum affola ama Troll kelimese Sümeyye erdogan tarafindan internette maasli grup a söylenmis bir kelime , performanslarini begenmedigi icin, .......yani...... Sümeyye erdogan akilli bir kadin vesselam :)
Pardon da ben Sümeyye Erdoğan'ın savunucusu muyum veya ahlakli olma konusunda onu mu örnek almış durumdayım
Ne alaka yanı Sümeyye

ne anladin simdi sen , lafin nerden kimden kimin icin ciktigi ortada abartmaya gerek yok yani , alinan tayfada bunu bilsin , ona göre laf ebeligi yapsinlar ,

kadın sistalarımın intikamını hunharca alacağım diyorsun :KK45:

Yeaap!
Yalnız mervecik de olsaydı, sitede "buluşalım" dediğim ilk insandı, ve eylülden beri yok. Kızkardeşliğe olan inancımı azıcık sarstı, üzdü.
default_header1.jpg

Son düzenleme:
Arkadaslar kafes filmide cogu salonlarda yok ulkuculer adina yapilan bir ambargo mu var filme yoksa cozemedim

Back
X