rte de onu düşünüyoduBen kendime 4g li telefon aldım şimdi magdur duruma düşürüldüm devlet zararımı karsılasın
canım maalesef teknoloji ile ilgili çok bilgili değilim..benimki 3 gli sanırımCiddi ciddi bisi sorucam. 3ten sonraki g ler ne isime yaricak allasen bi aydinlatin beni
Ciddi ciddi bisi sorucam. 3ten sonraki g ler ne isime yaricak allasen bi aydinlatin beni
Aynen 3g lıyık.
Allahin adamiyik.
Fazlasina ne gerek var bilemedim. Azicik teknolojiyide sindire sindire yasayalim hazmedelim.
Gereksiz harcama yapmaya yatirim yapmaya yeni tlf almaya ne gerek var. Ahanda guzel guzel yaziyorum takıp ediyorum daha ne bilemedim...
kaça almıştın..ben 500 e almıştım sonra 100 tane üst model çıktı iki sene önce almıştım..bende 5..6 g çıksın bekliycem ondan önce yeni laptop planım varO zaman ben az daha beklim 5g li olcam hava atcamm
Tlf alali 2.5 yyil oldu anammm ozaman verdim biton para. 3g mi ddaha yeni keşfetmeye basladim.
5g yide 40 li yaslarimda çözerim.
sen al benim telefonu dedim almadı hayırsız kocaO zaman ben az daha beklim 5g li olcam hava atcamm
Tlf alali 2.5 yyil oldu anammm ozaman verdim biton para. 3g mi ddaha yeni keşfetmeye basladim.
5g yide 40 li yaslarimda çözerim.
@cryptic
Kiyamam sana sen gel kendime almam sana alirom kendim yemem sana yedirrim
S3 aaalmıştım buyuk bi hevesle haala kullaniyorum.
Ben 13g yi bekliyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?