Aysenur hanimi tv programina katilan konuklara " ya biz bu Erdogani neden deviremiyoruz" diyen kisi degil mi?:))
Hani su " olimpiyatlari alamazsak kutllayacagim" diyen kisi:))
Olimpiyat alamamayi, Basbakanin yenilgisi zanneden kisi:))
Hanimefendinin rüyalari olmus artik bu " Erdogan nasil devrilir" sözü ama üzgünün ki hep hayalinde kalacak:))
Bu arada Hitler konusunda da bilgileri ögretilen türden:))
Hitleri iyice bir arastirsin, yaktigi kisilerin cingeneler ve bugünki israil e gidip yeni devlet kurmayi reddeden alt sinif yahudiler oldugunu ögrendigi zaman gerisinide bulacaktir:))
Okunan seylerin önyargi ile okunup bu denli carpik anlasilmasi daha dogru anlasilamamasi da beni dehsete düsürdü!!
Su cümleden "cingeneler ve bugünki israil e gidip yeni devlet kurmayi reddeden alt sinif yahudiler" cikardiginiz sey o insanlarin yakilmayi hakkettigi olmusya koskacaman bir PESSSS be kardesim.
Anlattiklariniz karsidakinin anladigi, anlamak istedigi kadardirya, yada anlamak istemedigi kadardir:)
O cümleyi su yazacaklarimla tekrar bir kez daha okuyun bakalim ne cikarcaksiniz.
Hitler yahudi düsmani, yahudileri yakan kisi olarak gösterilen ama kendiside yahudi olan ve bugün ki israil devletinin oldugu yerde bir yahudi devleti olamasi gerektigine inanan kisilerdendi.
Simdi bu bilgilerle yukaridaki cümleyi tekrar okuyun hala anlamiyorsaniz bosverin okumayin ne deyim:))
Vaktim olmadığı için alaycı gülüşlerle süslü açıklamalarınızı beklemeden şunu da ilave edeyim;
Hitler'in belli bir oluşumu desteklemek ya da yüceltmek adına maşa olarak kullanıldığını ima ediyor/düşünüyorsunuz da ''başkaları'' için bu ihtimali hiç aklınıza getirmiyorsunuz değil mi :))))
Hadi size iyi günleeerrr
Ikinci yazinizda cevir kazi yanmasin gibi bir durum oldugu icin dikkate almadim pek:)
Zira ikinci yazinizdaki seyi ilk yaziyi yazarkende anlamis olsaydiniz su cümleyi zaten yazmazdiniz:)
"Ayrıca Hitlerin yaktığı ''çocukları'' çingene ya da yahudi oldukları için yakılmaya müstehak görmeniz beni ''insan'' olarak dehşete düşürdü..."
Bu cümleniz benim ilk yazimi nasil anladiginizi anlatiyor:)
Sizede iyi günler:)
Okunan seylerin önyargi ile okunup bu denli carpik anlasilmasi daha dogru anlasilamamasi da beni dehsete düsürdü!!
Su cümleden "cingeneler ve bugünki israil e gidip yeni devlet kurmayi reddeden alt sinif yahudiler" cikardiginiz sey o insanlarin yakilmayi hakkettigi olmusya koskacaman bir PESSSS be kardesim.
Anlattiklariniz karsidakinin anladigi, anlamak istedigi kadardirya, yada anlamak istemedigi kadardir:)
O cümleyi su yazacaklarimla tekrar bir kez daha okuyun bakalim ne cikarcaksiniz.
Hitler yahudi düsmani, yahudileri yakan kisi olarak gösterilen ama kendiside yahudi olan ve bugün ki israil devletinin oldugu yerde bir yahudi devleti olamasi gerektigine inanan kisilerdendi.
Simdi bu bilgilerle yukaridaki cümleyi tekrar okuyun hala anlamiyorsaniz bosverin okumayin ne deyim:))
şehir efsanesi. neymiş güya,yahudiymiş babaannesi. amaçta israili kurmakmış. ve sırf bu yüzden milyonlarca yahudiyi öldürmüş. amaca ulaşmak için herşey mübahmış çünkü. yani öyle görünüp amacına ulaşmak için sevdiği ırkını yok etmiş.Bu da hep modaydı, yahudi odaklı tuhaf teoriler üreterek dikkat çekmeye çalışmak...
İddiadan öteye gidememiş bir söylenti...
Hitlerin insan olup olmadığı asıl tartışma konusuyken, yahudi olduğunu öne sürmek abesle iştigaldir.
ayrıca hitler avusturyalıdır.avusturya asıllı alman yani:
yahudiymiş. .
nerden çıktı bu...pes artık ya valla pes.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?