- Konu Sahibi MeridaBrave
Ben yeni burun ameliyatı olanlardanım. Yazdığınız tüm mesajları okudum ve o kadar üzüldüm ki... Umarım şimdi daha iyisinizdir.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Teşekkür ederim biraz daha iyiyim. Çözüm arıyorumBen yeni burun ameliyatı olanlardanım. Yazdığınız tüm mesajları okudum ve o kadar üzüldüm ki... Umarım şimdi daha iyisinizdir.
Merhaba cok gecmis olsun yazdiklarinizi dehset ve uzuntuyle okudum oylesine unlu basarilarla dolu biri bile boyle bi sonuc vere biliyorsa vay halimize ben de ameliyat olmayi dusunenlerdenim rica etsem bana ozelden oncesi sonra seklinde fotograflarinizi ata bilirmisinizayrıca operasyon başlı başına çok zor bi operasyon, çok ağır bi ameliyat yani herkes kaldıramaz bunu, yüzünüzün tam ortasındaki kıkırdak yapıyla oynanıyor ve iyileşme süreciyle ilgili hiçbir bilgi vermiyor. Deviasyon yaptı bana mesela ve deviasyondan sonra artık neyden kaynaklanıyorsa bi deliğim tamamen kapandı. Nefes alamıyorum. Burun kıkırdağın uzun dedi evet biraz uzundu burun ucum, üçte 1 uzun dedi onu kısaltıcaz, kısalttı. Ben de böyle bu kadar değişiklik yaratacağını ben öngöremedim. Doğal sınırlarında olsun çok küçülmesin dedim. Adam bana yepyeni bi burun yaptı ve ben bunun altından nasıl kalkılır bilmiyorum. Şimdi revizyon için vicdan merhamet sahibi sağduyulu ve işini gereği gibi yapan hastayı anlamaya çalışan insanevladı bi doktor arıyorum. Her şeyimi vericem yeterki bana yeniden iyi hissettirsin çünkü bu adam benim yüz ifademin içinden geçti, kendimi bambaşka biri gibi hissediyorum.
Geçmiş olsun 2016 da ameliyat olduğunuz dr la ilgili memnuniyetsizliğini anlatmak için konu açan olmuş ve sizde yorum yapmışsınız o konuya 2023 de. Keşke ciddiye alsaydınız. Bende arastırma yaparken gördüm.Mesela siz 2016dan bahsediyorsunuz, ben bu başlığı çok sonra açmıştım. Neden yazmadınız? Neden konuşmadınız? Neden uyarmadınız? Belki de bi insanın hayatını değiştirecektiniz? Neden…
hatırlamıyorum bile, bazen bazı şeyler unutuluyor ama keşke ciddiye alsaymışım unutmasaymışım. Çünkü en iyi doktorların bile memnun olmayan hastaları var diye kendimizi kandırıyorız. Olmamalı!!! Kendime çok öfkeliyim ben ve bugün bir kişiyi daha öğrendim, Üstelik Ankara’da doktor olan bi hanım ve o da eren taştan mağduru, o da revizyon istiyormuş. Arkadaşımın kuzeninin arkadaşı… o yorumumu bulucam teşekkür ederimGeçmiş olsun 2016 da ameliyat olduğunuz dr la ilgili memnuniyetsizliğini anlatmak için konu açan olmuş ve sizde yorum yapmışsınız o konuya 2023 de. Keşke ciddiye alsaydınız. Bende arastırma yaparken gördüm.
Burun kanadına kıkırdak ne amaçla koymuş ilk kez duydum. sizin bir suçunuz yok. Umarım istediğiniz sonuca ulaşabilirsiniz Benim de yamukluk var bir tık da kısalsın istiyorum kemere dokunulmasını istemiyorum ama yorumları okudukça vazgeçiyorum herkese istenilenden bambaşka şeyler yapılmış.hatırlamıyorum bile, bazen bazı şeyler unutuluyor ama keşke ciddiye alsaymışım unutmasaymışım. Çünkü en iyi doktorların bile memnun olmayan hastaları var diye kendimizi kandırıyorız. Olmamalı!!! Kendime çok öfkeliyim ben ve bugün bir kişiyi daha öğrendim, Üstelik Ankara’da doktor olan bi hanım ve o da eren taştan mağduru, o da revizyon istiyormuş. Arkadaşımın kuzeninin arkadaşı… o yorumumu bulucam teşekkür ederim![]()
Birden fazla doktorla görüşün, plastik cerrahları tercih edin. Doğru doktoru bulursanız olabilir. Ne istediğinizi net ifade edin. Ben de ettim sanıyordum, biraz da doktora güvenerek hareket etmeyin. Emin olun.Burun kanadına kıkırdak ne amaçla koymuş ilk kez duydum. sizin bir suçunuz yok. Umarım istediğiniz sonuca ulaşabilirsiniz Benim de yamukluk var bir tık da kısalsın istiyorum kemere dokunulmasını istemiyorum ama yorumları okudukça vazgeçiyorum herkese istenilenden bambaşka şeyler yapılmış.
Ah ah sanırım bizde burda hata ettikKbbcilere burnunuzun şeklini emanet etmeyin. Plastik cerrah adı üstünde plastik cerrah…
Merhaba benimde burun deliklerim çok küçültülmüş nefes alamıyorum üstelik burun sırtım yok gibi o derece törpülenmiş ayn doktorda yaptırmadım ama aynı şekilde mağdurum bende napcam bilmiyorum hergün ağlıyorum burun şeklimde çok kötü nefeste alamıyorum araştırmalarıma göre ters V deformite diye geçiyor burnum ters döndürülmüş ondan dolayı nefes alamıyorumLütfen biri bana söylesin, burun sırtı geri gelir mi? Burun ucu biraz düşürülüp burun delikleri yeniden büyür mü? Bu durum düzelebilir mi? Ben aklımı kaybetmek istemiyorum
Hayır daha bir yılım dolmadığı için henüz revizyon olamadım. Önümüzdeki ay muayene randevum var A. Göksel ve memet yazara. Benim durumumda bakınca bi anormallik yok gibi ama benim istediğim gibi de olmadı, özellikle burun sırtım çok güzeldi, onu kaybetmek bana çok ağır geldi…Merhaba benimde burun deliklerim çok küçültülmüş nefes alamıyorum üstelik burun sırtım yok gibi o derece törpülenmiş ayn doktorda yaptırmadım ama aynı şekilde mağdurum bende napcam bilmiyorum hergün ağlıyorum burun şeklimde çok kötü nefeste alamıyorum araştırmalarıma göre ters V deformite diye geçiyor burnum ters döndürülmüş ondan dolayı nefes alamıyorumsiz revizyon oldunuz mu nasılsınız şuan