Ergen görümce :))

Balkon yıkıyor kahvaltı hazırlıyorsun hepsi yayılırken öyle mi? O evi başlarına yıkar, betonların üstğünde zıplarım hırsımı alamam biri bana balkonu yıka ya da hadi kahvaltı hazırlanacak dese. Ezdiriyorsunuz kendinizi sizin yerinize ben üzülüyorum. Ayrıca hiç gururunuz kırılmış hissetmiyor musunuz insanlar size böyle davranırken? Ben gurur meselesi yaparım çünkü bana böyle davranılmasını. İzin verdiğim için de kendimi affedemem. Ayrıca görümce yatacak sen hizmet edeceksin sizde kalırsa. Yerin olsa bile ne işi var sende boşversene. Gitsin nerde okuyorsa okusun sana mı yararı olacak sanki, yine tepene binmeye devam edecek. Geri adım atma, millete hizmet etme, mesela sana hadi çabuk ol daha kahvaltı hazırlanacak mı dedi kalk kendin hazırla de, diyebil yani. Çok ezik yaşamlara sahipsiniz üzücü bir durum. Erkek ve ailesini tepenize çıkarmayı iyi bir şey sanmayın.

Neden programlanmis gibi gorumcenizin dediklerini yapiyorsunuz ki. O da anlamis elindeki gucu, ne derse yapiliyor ya, sonuna kadar kullaniyor.

Ayrica asla sormayin. Hatta bilmiyormus, farketmemis gibi yapin... Yuz giz olmaya gerek yok.

Ilk once sorunuzu cevaplayim asla sormayin. Cunku sorarsaniz kendini daha cok naza cekip sizin ona muhtac oldugunuz tavrina falan girer kendince. Hic sormayip hatta engelledim falan dediginde aaa oyle mi hic farkinda degilim cunku hic seni merak edip bakmadim bile dersen hirsindan catlar.
Ikinci konu bence bu kadar firsat verme ona. Eger esinde senin arkandaysa biraz hayir de haddini bilsin. O bence ayninyasta oldugunuz ve senin mutlu bir evliligin oldugu icin komplekse girmis seni ezmeye calisiyor. Ama buna firsat verme cunku bu sadece seninle kalmaz dana deger vermez ilerde digacak cocuguna da deger vermez onu da azarlar kullanir. Niye cunku sen buna kapi araliyorsun. Ben senin yerinde olsam o balkonu yikayip o kahvaltiyi hazirladiktan sonra sancim olmasa bile cok sancilanmis gibi yapar ve uzun sure ayakta kalmaktan oldu balkon yikarken cok zorlandim falan deyip onlarin vicdan azabi cekmesini saglardim.
Yani soyle dusun sen sirf gorumcenin egosu tatmin olsun diye o isleri yaptigi da Allah korusun zorlamis olsan ve kanaman olsa dusuk olsa allah korusun o zaman dönüşü var mi? Ve o gorumcen yavrundan kihmetli mi? Kimse sana madalya takmaz den kendi caninin kiymetini bileceksin. Ve unutma sen ne kadar kiymetini bilirsen karsindaki de sana o kadar deger verir.

Hiç birşey deme bence umursamaz davran
Birdaha da emir verirse üslubuna dikkat edersen sevinirim de...

Düşman başına gorumceymis

hic umursama eğer bunu sorarsan ona önem verdigini hisseder
ayrıca sen hamile halinle neden is yapiyosun?
ya balkon yikarken ayağın kaysa
bunlardan esinin haberi var mı

Engellemesi daha iyi olmuş sinirinizi zıplatmaz böylelikle.Hiç sormayın muhattap da olmayın,evli barklı anne adayı kadınsınız biraz ağırlığınızı koyun. Laf söylediğinde altta kalmayın sonuçta o görümceyse siz de onun abisinin eşi, o evin gelinisiniz.
Emreder gibi konuşursa önce güzel bir dille üslubundan rahatsız olduğunuzu söyleyin baktınız anlamıyor ona,onun tarzıyla cevap verin.

Farketmemiş gibi yap kendini yesin bitirsin şimdi söylersen yengem beni adım adım takip ediyo havalarına girer Bendede var bi ergen görümce ama seninki kadar azılı değil

Ben yeri geldiginde sozumu esirgemem. Eger benim gibi olsaydin " beni engellemissin, hayirdir" diye konuyu ac derdim, ve sitemlerni bir bir dinleyip sonra ben baslardim agzimi acar gozumu yumardim Allah ne verdiyse.
Ama sen sessiz birisin galiba.
" ben engellemissin hayirdir' sorusnu sordugun seni bin pisman eder, evine coreklenir ve ozurde diletir( Allah bilir acaba neye).
O yuzden hakliyken haksiz olma.
Cokta seyimde havasini ver. Bilmiyomus gibi yap sen engelledigini.

Bana o halde balkon yıka deseler yerimden kalkmam. Sallamayın. Sizde kalsın derlersede istemediğinizi söyleyin bastan. Hayatı kendinize zindan etmeyin

sancın varken sana balkonu yıkattırmaya kalktıklarında kıyameti kopartacaktın canım. hiç gidip sorup da uyuyan yılanı uyandırma

Benim gorumcemle aramda bir yas var bir iş yapılacağı zaman ben derim x sen şunu yap bende şunu yapayım iş hemen bitsin diye bazen oturur salonda x şunu yapar mısın diye yada o bana der mavihuzur şunu yap da bitirelim diye hasta olduğumuzda anlayışlı olarak yapabileceği işi veririz birbirimize eğer böyle bir olayla karsilassaydim eline tutustururdum yada mutfağa girmezdim o gelene kdr

Kv evinde neden balkon yıkıyosun? Sana o işi görümce neden emrediyor? Hatalısın. Üstelik hamilesin. Ayağın kayar başın döner. Ben yapmazdım. Balkonu yıkamışsın masayı niye kuruyodun? Onu da görümce yapsın bırak.

Bence sormayin engelleme konusunu onemseyip onun profiline baktiginizi dusunur.
Bir de neden agzinin payini vermediginizi merak ettim?

Bence sevgili yapmıştır görme diye engellemiştir. Ergenler bunu hep yapıyor sanki gidip hemen yumurtlayacagiz ailesine vs. Bence hoc sorma ve mümkün olduğunca da az muhattap ol. İlişkiyi en aza indir. Dolabını açınca da canım orası temiz ben böyle seviyorum ve dolabının açılmasından da hoşlanmıyorum. Açıkirsan aç ye ama düzen bakmak için asla de. O sana nasıl ki çekinmiyor laf sokuyor sen de çekinme hakettigi cevabı yapıştır.

GoblininGelini canım bebeğin hayırlı olsun. O kızı niye takip sinirlenip bebeğini strese sokuyorsun ki boşver sallama. Keşke balkonu yıkadıktan sonra yatıp uzansaydin mutfağa gitmeseydin. Ben arada öyle yapardım çünkü kimse seni anlamaz sancim var midem bulanıyor diye hiç bir iş yapmazdım.

Sana tavsiyem yan yana gelince niye engelledin diye sorma asla. Sana cevabı hazır çünkü evine almadın kırıldım diyecek duygu sömürüsü yapıp eşini dolduracak ve amacına ulaşmış olacak.

Gorusme canm ben gorumcemle eltimle kv ve kp le gorusmuyorum gorumcem evli evlilik surecimde herseye karisti cunku o herseyin en iyisini bilir kendi gorumcesi ilk okul mezunu o nedenle gelin gittigi yerde simartmislar ama ben doktora yapiyorum ogrtmenim bana karismasina izin vermedim gorusmuyoruz

Aynı evde yaşamıyorsunuz zaten birbirinizi sürekli görmek zorunda da değilsiniz onun için hiç sormayın bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…