Ergenim , Problemliyim

Audrey_Hepburn

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Kasım 2008
62
16
98
Herkese merhaba (:

Açıkçası bu konuda danışabileceğim hiç kimse yok etrafımda.Varsa da çok utangaç olduğum için kimseye bahsedemedim her zaman bu sorunlara kendim yanıt bulmaya çalışırdım ama bu sefer dayanabilecek gibi değilim.Hayır , neredeyse manik depresif olmam haricinde bir sağlık problemim yok herşey yerli yerinde aslında dua etmem gerekli ama ben herşeyden sıkıldım.Aslında problemim aşkla.

Sanırım ilk defa birisi hoşlandı benden.Ama bundan emin değilim.
Önceleri yani senenin başından beri benimle ilgiliydi.Bense en başlarda ilgisini fark ettiysemde ona karşı pek birşey hissetmiyordum.
Bazı zamanlar bana baktığını fark ediyorum.Onu yüzüme bakarken yakaladığım çok oldu.Herkes gibi bakmıyor çok uzun ve dikkatli bakıyor.Saçma sapan sebeplerle konuşmaya çalışıyor sonraki birkaç gün yüzüme bile bakmıyor.Ne olduğunu anlamıyorum kimseye fark ettirmeden onunla göz göze gelmeye çalışıyorum.Onun bakışlarımı fark ettiğini sezebiliyorum ama o nedense önceki davranışlarının tam tersi davranıyor.Bu sefer kendimi onun peşinden koşmuş gibi hissediyorum.Sabahın ilk saatlerinde neşeli oluyorum hatta fazla neşeli sonra yavaş yavaş moralim bozuluyor son dersteyse herşeyden nefret ediyorum.

Sizce dalga geçiyor yada oyun oynuyor olabilir mi ?Acaba ben kendim mi uyduruyorum bunları.Madem hoşlanıyor neden açılmıyor o zaman.
Çevremdeki insanlara bakıyorum eğer bir erkek bir kızdan gerçekten hoşlanıyorsa gidip açılıyor.Sizce de öyle değil mi ? Hoşlanmak , sevmek hiç anlamadığım konulardır.En iyisi aklımdan çıkarmak sanırım , nefret ediyorum bu konudan.İlk defa birine hissettiklerimi hissettirmek istedim ama galiba son olacak.

Yazdıktan sonra fark ettim tam anlamıyla ergen sorunları :utangac: - 17 yaşındayım-
Biraz da Güzin Ablaya yazıyormuş gibi olmuş şakkıdı
Of !! siz bu konuda tecrübeli hanımlar belki yardım etmek istersiniz bana (:

17 yaşında gencecik bir kızsın.

Daha niceleri çıkar karşına sonra bumuydu sevmek dersin o hissi tadınca.

İstiyorsa gelir kendisi açılır hislerini açık açık söyler.

Demek ki o kadar güçlü değilmiş hissettikleri yada kararsızdır açılmak ve açılmamakla.

Biraz zaman ve ama bu zaman içinde sende ona olan duygularını sınırla ve büyütme istersen ...

Eğer açılmazsa boşa umutlanmış olursun çünkü .

utanıyor ve cekiniyor olabilir...
yada duygularına gem vurmuştur veya sana öyle gelmiştir...
boşver nice aşklara ras gelirsin dahaolumunekankayizsmile

sen de nasıl acaba mı endişesi varsa onda daha çok vardır..bir de onda reddeilme korkusu vardır..sanki reddedilirse herkes onunla dalga gecicek..senin nasıl ilk ise onunda ilk olabilir..ne yapicagini ne diyeceğini bilmiyor olabilir..
bunlar isin iyi tarafından bakilinca söyleyebileceğim seyler..
ama isin bir de kötü tarafı var..iyi tarafı kadar kötü tarafinıda her zaman düşünmek lazım,kendini kaptirmamak için,hayal kırıklığına uğramamak için..
o kötü tarafta; seni sadece geçici bir heves gibi beğenmiş olabilir..uzaktan sadece..o yaslarda erkekler sipsevdi olabilir..erkekliklerinin tadını çıkarmak istiyor olabilir..(mantiksiz bir durum ama böyle olabiliyorlar maalesef) şimdi yaz da geliyor,iliski anlamında bir arayış içerisinde olmayabilir..
iyi taraflı da kötü taraflı da düşünmen lazım..
olursa ne ala olmazsa da dunyanın sonu değil diye bakman lazım uzulmemek için..
hayirlisiysa olsun demekten başka bir şey yok..

17 yaşında genç bir hanım,
yazma şeklinizden,anlatma şeklinizden anladığım kadarıyla
aklı başında,doğruyu bilen bir kardeşimizsiniz...
elbette erkek arkadaşınız olacak,flörtünüz olacak,
ama lütfen şunu unutmayın,bir erkekten hoşlandığınız zaman,
hayatınızın merkezi haline getirmeyin o kişiyi,
yani onun tavır ve davranışlarına göre ruh halinizi değiştirmeyin..
daha yaşınız küçük,niceleri çıkacak karşınıza,
seçici olun ve gerçekten değere layık biriyle arkadaşlık edin...
bir anne olarak,şunu söylemeden geçemicem...
önünüzde hayatınızın yolunu çizeceğiniz çok önemli sınav var,
bence bütün enerjinizi derslerinize verin,zaten sonrasında herşey olur...
sevgiler...

Konunuzu içerik nedeniyle,
http://www.kadinlarkulubu.com/ask-hikayelerimiz-dertlerimiz-f351/
bölümüne taşıyorum...

o açılmıyorsa sen açıl ;)
ben bi kere yaptım bunu reddedildim. 3 gün ağladım. (ama sonra gerçek aşkla tanıştım. bunlar olduğunda ben de 17 yaşındaydım....)

hem belki seninki mutlu sonla biter :))))

Haklısınız sanırım en büyük sorun hayatımın merkezi haline getirmek.Tutunacak dal mı arıyorum napıyorum bilmiyorum.Genel olarak hayat her zaman sıkıcı gözükmüştür gözüme.
Derslerimi bu tarz bir konu için hiç ihmal etmedim etmem de umarım.
Yazım , taşıdığınız bölüme maalesef fazlasıyla uygun (:
Açılmakkk çok korkunç hayır o kadar cesaretli değilim ama sonucunu tahmin etmek zor olmasa gerek ((:

Yorumlarınız için gerçekten teşşekkürler :asigim:

erkek ne yaptığını bilmiyorsa bir öyle bir böyle davranıyorsa hiç kendini hırpalamaya değmezmirmirmirmir

gidip ona kendini ifade etmek de sadece zaman kaybıdır.şakkıdı

bırak severse gönlü varsa , kafasındakini ölçer biçer karşına çıkar

erkekler utanmazlar, yeter ki niyetleri olsun...:delphin:

aklından çıkarman gerektiğini kendin söylemişsin.

aklını kullan

kalbinin esiri olma ki mutlu olsositososito

Öncelikle yaşına göre çok olgun bir kızmışsın izlenimi yarattın bende bu gerçekten takdir edilecek bir durum
bu karşılıklı bakışmalar da bi başka güzeldir o yaşlarda..ya bi tarafın açılmasıyla sonuçlanır ya da unutulur gider çünkü insanın hisleri değişken oluyor o dönemlerde
ben açıl demem de o sana bakıyorsa sen de ona bak derim..yeşil ışık yak bir süre daha zaten bunu anlayıp gelip açılacaktır..yok buna rağmen gelmezse de ya o kadar yoğun değildir duyguları ya da gerçekten çok çekingendir..o kadar çekingen bir adamla da olmaz bence
o kadar güzel bi yaştasın ki..bence tadını çıkar hep mutlu ol hep pozitif ol..yıllar geçip geri dönüp baktığında çok güzel hatırla bu yıllarını..zaman çok çabuk geçiyor çünkü
aşk helese o yaşlarda çok güzel bir duygu ama insan her ne kadar o dönemde aşkı çok yoğun yaşadığını hissetse de çok uzun ömürlü olmuyor..duyguları değişken oluyor
bence kendini çok yıpratmadan bu güzel duygunun tadını çıkar derim
inşallah çok güzel bir hayat yaşarsın canım opuyorumnanaktan

Merhaba canım bende 18 yaşındayım..
Sana benzer bi olayı bende yaşadım onun bakışlarıyla kendimi çok fazla kaptırıp hatta belkide kendi kendime gelin güvey olup çok bağlandım
Sonra bi şekilde öğrendi onu sevdiğimi sositososito
O kadar umutluydum o kadar mutluydum ki.. Ama öğrendiğinden beri yüzüme bile bakmıyor.
Sanki beni izleyen bana onca umutları veren erkek o değil bi başkası gibi davranıyor..

Uzun lafın kısası sana bi akranın olarak plotonikten uzak dur derim yerimseniben hele ki benim gibi aynı sınıftaysa aman aman salla gitsin vereliniortak

Back
X