- Konu Sahibi yoruldum13
merhaba. ben kzıznızla yaşıt sayılırım. 16 yaşındayım ve 4 ay sonra 17ime giricem. bana kalırsa ergenliği erkekler daha zor atlatıyor. çünkü benim arkadaşım olmasa da arkadaşlarımın çevresinde yaşıt erkekler ver. onlarda uyuşturucu hap kullanıyorlar, alkol alıyorlar. abim var. 19 yaşında. geçen sene ailem onunla da çok uğraştı. abim silah ruhsatı almış annem buldu. silah almış saklamış annem buldu. alkol alıp kör kütük sarhoş eve geldi. ama şu an daha iyi gibi. okuldan atıldı son sene devamsızlıktan. şimdi babamla çalışıyorlar ve daha bi iyi durumu. bana gelirsek; yani ben şu an kzınızı anlamak istiyorum, empati yapıp size çözüm üretmek istiyorum. başka evlatlarınız da varmış. ve şimdi onunla uğraşmaktan onlara zaman bulamıyormuşsunuz. ilgiyi üzerine çekmek istemiştir. psikiyetriye gidince daha da hani nasıl diyeyim bak ben psikiyatriye gidiyorum psikolojim bozuk benim üstüme gelmeyin istediğimi yapın durumu olmuştur. abimin de kötü bir çevresi vardı. kimseyi yadırgamıyorum ayrım yapmıyorum ama çingene arkadaşları vardı. bunlar hap satıcısıydı, annesi hayat kadınıydı. abimi kullanıyolardı parası için. kzınızın okul dışındaki çevresi kötüymüş. yani onları uzaklaştırmanız lazım. biz abime seni paran için kullanıyorlar, onlar kötü dediğimizde abim hayır diyordu o iyi diyordu. daha sonra gerçek yüzünü gördü neyseki. o ortamdan kzınızı uzaklaştırın. yalnız kalabilir bir müddet. ama mecbur yeni arkadaşlar bulacaktır. ve bana kalırsa yumuşaklığı bir kenara bırakın. ciddiyim. bende ergenlikten geçiyorum şu anda. akrabanızın kzı ne sebepten evden kaçmıştı? bilmiyorum. kzınızı Allah korusun. gerçekten zor. gerekirse kzınız okulunu ve evinizin mevkiini değiştirin. unutmayın ki kzınızın sağlığı her şeyden önemli. hem beden hem de ruh sağlığı. hakkınızda hayırlısı olsun.
tskler cnm ...cevreyi degiştirmeyi bizde dusunduk ama kızım degişmedikten sonra bi etkisi olmıcak cunku hergittigi ortamda cokkolay arkadaslık kuruyo onun görmesini saglamaya calısıyorum dogruyu yanlısı kendisi vazgecmeli .Akrabamızın kızı ailesini dinlemiyo sonrada babadan dayak yiyodu defalarca kactı şimdi sıkıldıkca önce kacıyo gezip sonra yurta gidiyo ve devlette anne babaya vermiyo kız istemedikce yalvar yakar getiryolar kızı eve.Kız 15 yasında ama hakimiyet onun elinde devlet koruyo cunku nnesi perişan yeterki evden gitmesin diye alttan alıyo herşeyi