E
EU2
Ziyaretçi
- Konu Sahibi EU2
-
arkadaşlar 2 çocuğum var oğlum sorunsuz, ammmaa kızım ömrümü yiyor mankenlik ajanslarına baş vurmuş 18 olunca gidicem diyor napıcam.resimdeki fıstık kızım
Emo Gençlik bunlar..
Öyle tabir ediyorlar kendilerini..
Emotional yani DUYGUSAL takılıyorlar :asigim::dilcikar:
Kardeşlerimden biliyorum ( ee bir zamanlar da kendimden:roflol:)
Aynı durum bizde de var;büyük kardeşim mankenlik yaptı bir dönem;ama kendi uğraşmaz öyle şeylerle teklif gelmişti..:dilcikar: :1hug:
Erkek benimkiler..Gençliklerinin tadını çıkarsınlar;belli sınırlar çerçevesinde.
Rabbim şaşırtmasın;ahlaklarına;edeblerine zeval gelmesin inşaallah.
Sevgilerimle..
valla çok zor.o emocuktan bi tanede bizim evde yaşıyo...ya çok zor bi dönem bu..kişiliklerini oturtmaya çalışıyorlar.kendilerini ifade etmek yada ben burdayım demenin farklı şeklini buluyorlar.
merablar.. cvp için çookk saolun :) efet baya zor bid dönem kişilğinden karaktermden bi sorunm yok ALLAH a şükr ama ne bilim mankanlik e takmış durumdaklava: tekrar teşşkr ederim:1hug:
:uhm:ayse 43 canim ne oldu bir daha haber alamadik senden? halledebildinmi kizinla meseleni?
evet gercekten zor bir durum ama ya kiziniz kendi basina gizli olarak bir seyler yapmaya kalkarsa bence iyi olmaz. zaten belki bir hefestir gecer ama ben genede ailelerin cocuklarinin ellerinden tutmasi gerektigini düsünüyorum yanliz birseyler yamaya kalkarlarsa hata yapabilirler. bence esinize usulu ile anlatmaya calisin.[/COL,R]
Arkadaslar benim kizim ergenlik cagini atlatti simdi 18 inde simdi sira oglumda o 15 inde ben kizimdan dolayi ogluma hazirlikli oldugumu zannediyordum ama yanilmisim cok zor günler geciriyoruz bu aralar tam olarak iletisim kuramiyorum oglumla cok üzgünüm. size birazcikda olsun icimi dökmek istedim aslinda ben cok güclü bir kadinim ama bu aralar kendimi cok zayif ve caresiz hissediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?