ergenlik yasindaki cocuklarimiz ve biz

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
E

EU2

Ziyaretçi
hepimiz bir zamanlar ergendik simdi sira cocuklarimizda. bu evrimi yasamak hem cocuklarimiz hemde biz anneler icin cok zor, muhakkak paylasmak istiyecegimiz bir cok konu vardir. buradan sevinclerimizi yada endiselerimizi paylasmaya bekliyorum sizleri.:teselli:

arkadaşlar 2 çocuğum var oğlum sorunsuz, ammmaa kızım ömrümü yiyor mankenlik ajanslarına baş vurmuş 18 olunca gidicem diyor napıcam.resimdeki fıstık kızım

arkadaşlar 2 çocuğum var oğlum sorunsuz, ammmaa kızım ömrümü yiyor mankenlik ajanslarına baş vurmuş 18 olunca gidicem diyor napıcam.resimdeki fıstık kızım

Emo Gençlik bunlar..
Öyle tabir ediyorlar kendilerini..
Emotional yani DUYGUSAL takılıyorlar :asigim::dilcikar:
Kardeşlerimden biliyorum ( ee bir zamanlar da kendimden:roflol:)
Aynı durum bizde de var;büyük kardeşim mankenlik yaptı bir dönem;ama kendi uğraşmaz öyle şeylerle teklif gelmişti..:dilcikar: :1hug:
Erkek benimkiler..Gençliklerinin tadını çıkarsınlar;belli sınırlar çerçevesinde.
Rabbim şaşırtmasın;ahlaklarına;edeblerine zeval gelmesin inşaallah.
Sevgilerimle..

valla çok zor.o emocuktan bi tanede bizim evde yaşıyo...ya çok zor bi dönem bu..kişiliklerini oturtmaya çalışıyorlar.kendilerini ifade etmek yada ben burdayım demenin farklı şeklini buluyorlar.

merabalar.. cvp için çookk saolun. :) benim kızım emo değil tam tersine o tarzları pek sevmez ama genede bilemem:1rolleyes: şu an 18 yaşında sadece mankenliğe tamış durmdaaklava: sinir ediyor insanı cvp için tekrar teşşkürler :1hug:

valla çok zor.o emocuktan bi tanede bizim evde yaşıyo...ya çok zor bi dönem bu..kişiliklerini oturtmaya çalışıyorlar.kendilerini ifade etmek yada ben burdayım demenin farklı şeklini buluyorlar.

merablar.. cvp için çookk saolun :) efet baya zor bid dönem kişilğinden karaktermden bi sorunm yok ALLAH a şükr ama ne bilim mankanlik e takmış durumda klava: tekrar teşşkr ederim:1hug:

canim mademki kafasina koymus kizin gizli yapmamasi icin iz yol gösterin derim ben tutun kiziniz elinden kötürün önemli olan kizinizin attigi her adimi bilin allh korosun kendi yanlis adimlar atabilir ama her atigi adimda siz yaninda olursaniz yanlis adim atmasi olanaksizdir. beni kizimda 18 yasinda allah bagislasin cok güzel kizin.

cnm benm anlayışlı olmaya çalışın ark gidi görüerek yol gösterin

:uhm:ayse 43 canim ne oldu bir daha haber alamadik senden? halledebildinmi kizinla meseleni?

:uhm:ayse 43 canim ne oldu bir daha haber alamadik senden? halledebildinmi kizinla meseleni?

arkadaşlar ilginize teşekkür ederimkaydirigubbakcemile5 ben ilgilenmek isterim ama babasına sordum hakkımı helal etmem diyor napıcam şaşırdım kaldım:çok üzgünüm:

evet gercekten zor bir durum ama ya kiziniz kendi basina gizli olarak bir seyler yapmaya kalkarsa bence iyi olmaz. zaten belki bir hefestir gecer ama ben genede ailelerin cocuklarinin ellerinden tutmasi gerektigini düsünüyorum yanliz birseyler yamaya kalkarlarsa hata yapabilirler. bence esinize usulu ile anlatmaya calisin.[/COL,R]

canım bakalım şimdilik eşimle konuştum onu . karate kyokuşhin .nindalına yönlendirdik bakalım hayırlısı ilgine teşekkür ALLAH razı olsun:uhm:

insallah hersey gönlünce olur canim. buradan herkese hayirli ramazanlar diliyorum.

Arkadaslar benim kizim ergenlik cagini atlatti simdi 18 inde simdi sira oglumda o 15 inde ben kizimdan dolayi ogluma hazirlikli oldugumu zannediyordum ama yanilmisim cok zor günler geciriyoruz bu aralar tam olarak iletisim kuramiyorum oglumla cok üzgünüm. size birazcikda olsun icimi dökmek istedim aslinda ben cok güclü bir kadinim ama bu aralar kendimi cok zayif ve caresiz hissediyorum

Buraya yazali nerdeyse bes gün olmus.
:1no2:Kimse cevap yazmamis.
Herhalde böyle dertleri olan bir tek ben varim.fisfisfis
neyse genede iyki kk. var icimi birazcikda olsun dökerek rahatlamistim.

eyvah eyvann
ben kızım büyüyünce oğlan çantada keklik diyordum
kızdan sonra daha rahat atlatırız
nasılsa kızda öğreniyoruz yolu yordamı diye
gözüm korktu simid seninyazdıklarınlaa

ne zor bu ergenlik
kızım 16 yaşında
bi girdi ergenliğe dahada çıkamadı :-(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…