S senz Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Kayıtlı Üye 12 Şubat 2012 52 0 0 Kocaeli 25 Mart 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi senz #1 kızim 10yasında esgen lıkle ılgılı sagdan soldan reyler orenıp bana soruo ne cevap verecem???:26:
Amonra Nirvana Pro Üye 11 Şubat 2008 13.347 316 748 İstanbul 25 Mart 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi senz #2 senz .!.: kızim 10yasında esgen lıkle ılgılı sagdan soldan reyler orenıp bana soruo ne cevap verecem???:26: Genişletmek için tıkla... daha önceki konularınıza baktım 11 yaşında olduğunuzu yazmışsınız anlamadım siz mi anneniz mi muhatabımız:26:
senz .!.: kızim 10yasında esgen lıkle ılgılı sagdan soldan reyler orenıp bana soruo ne cevap verecem???:26: Genişletmek için tıkla... daha önceki konularınıza baktım 11 yaşında olduğunuzu yazmışsınız anlamadım siz mi anneniz mi muhatabımız:26:
S senz Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Kayıtlı Üye 12 Şubat 2012 52 0 0 Kocaeli 25 Mart 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi senz #3 A m o n r a .!.: daha önceki konularınıza baktım 11 yaşında olduğunuzu yazmışsınız anlamadım siz mi anneniz mi muhatabımız:26: Genişletmek için tıkla... evet biraz sacma ama diğer mesajlarımda da eskiden lisede..... başlığı görebilirsin bnim komşumun çok yağlı bir cildi var ona bu siteyi tavsiye ettim o da üye olacaktı ama bitürlü beceremedi bnde şifremi verdim yani 11 yaşında olan o tatlımmm..
A m o n r a .!.: daha önceki konularınıza baktım 11 yaşında olduğunuzu yazmışsınız anlamadım siz mi anneniz mi muhatabımız:26: Genişletmek için tıkla... evet biraz sacma ama diğer mesajlarımda da eskiden lisede..... başlığı görebilirsin bnim komşumun çok yağlı bir cildi var ona bu siteyi tavsiye ettim o da üye olacaktı ama bitürlü beceremedi bnde şifremi verdim yani 11 yaşında olan o tatlımmm..