Erhan eryılmaz badem göz ve yanak

Esmayilmazlar1

Guru
Kayıtlı Üye
25 Şubat 2014
33
7
286
35
Eskişehir
İyi günler erhan eryılmaza yanak kaldırma ve badem göz estetiği yaptıran varmı veya başka operasyonlar bana özelden atabilir misiniz fotolarını ve ameliyat süreci nasıldı şuan memnunmusunuz çok teşekkür ederim şimdiden

Merhaba. Sadece internet üzerinden ve telefondan görüştük kendisiyle. Dediğim gibi 21 kasımda randevum. Bilgilendireceğim o zaman sizi. Ameliyat için ocak ortasını düşünüyorum. Umarım 3 haftada toparlarım

Sizden haber bekliyoruz olunca ozaman ben olmadım durumum müsait değil suanda araştırıyorum

Arkadaşlar Erhan Eryılmazla görüştüm ben. 21 aralıkta operasyonum var. Burun revizyon, endoskopik yüz germe, kaş kaldırma ve alt üst göz kapakları aynı anda yapılacak. Zaman yaklaşırken biraz stresliyim açıkçası. Süreç ve müdahalenin çokluğu beni korkutuyor

Hepsi bi arada ben de korkardim acikcasi hepsi de kolay olmayan islemler.revizyon kucuk bi ssey duzeltilecekse tamam da burun zaten zor ameliyat sonrasi binde goz,yanak...naail dayanacaksiniz
Allah kolaylik versin

Hepsi bi arada ben de korkardim acikcasi hepsi de kolay olmayan islemler.revizyon kucuk bi ssey duzeltilecekse tamam da burun zaten zor ameliyat sonrasi binde goz,yanak...naail dayanacaksiniz
Allah kolaylik versin
Teşekkür ederim Ağrısı olmaz diyorlar ama süreç korkutuyor beni sadece. İnşallah sonuç güzel olacak

Teşekkür ederim Ağrısı olmaz diyorlar ama süreç korkutuyor beni sadece. İnşallah sonuç güzel olacak
Endoskopik yuzgerme gecici bir islemmis yaptiran bir kisi olarak bunu acik ve kesin bir sekilde söyleyebilirim. en fazla 2 yıl gidiyor.iki yil sonra yuzunuze enjekte edilen yaglar eriyince deriniz sarkiyor ve eskisinden daha kötü hale geliyorsunuz.bu durumda derin plan yuzgermeden baska hicbirsey sorununuzu cozemiyor.ayrica kalici hasarlar birakiyor.bende mesela kafamda cok şiddetli bir kasinti var dr birkac aya gecer demisti 3 yil oldu hala devam ediyor.bildigim baska kisilerde de asimetri yada hissizlikler var

Ben 2018 nisanda endoskopik alın şakak germe yaptırttım çok güzel oldu şimdi 3-4 ay sonra geçicekmi yani

Ben 2018 nisanda endoskopik alın şakak germe yaptırttım çok güzel oldu şimdi 3-4 ay sonra geçicekmi yani
Her islem herkeste ayni süre etkisini gostermiyor.bende iki yil kadar gösterdi iki yildan sonra yavaş yavaş kotulesti .guldugumde aşırı kirismalar basladi gözlerim kaslarim alnim cok gergindi gevşedi.badem gozden eser kalmadi.ben sevgi83 un öncesi sonrasını gördükten sonra endoskopik ameliyat olmaya karar vermistim.o ozamanlar cok memnundu ama birkac ay onceki paylasimlarini gördüm oda pismanmis onunda yüzü eskiye gore daha da kotulesmis.ben kendimle ilgili tecrübemi paylastim

Teşekürler çok para veriyoz ama 2 sene çok az süre yazıkk
Kime yaptırdınız ?
dr_rusif_mamedov İnstegramdan bu isime girin

erhan bey operasyonunuzu gerçeklestirdi mi..benim de aklimdaki isim o..acaba sonuctan memnun kaldınız mi?

Merhaba doktorunuz kimdi acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…