- Konu Sahibi Esmayilmazlar1
-
Merhaba. Ben olmayı düşünüyorum. Bu ayin 21 inde gidip görüşeceğim. Siz oldunuz mu peki?
Sizden haber bekliyoruz olunca ozaman ben olmadım durumum müsait değil suanda araştırıyorumMerhaba. Sadece internet üzerinden ve telefondan görüştük kendisiyle. Dediğim gibi 21 kasımda randevum. Bilgilendireceğim o zaman sizi. Ameliyat için ocak ortasını düşünüyorum. Umarım 3 haftada toparlarım
Bilgilendiririm elbette. Operasyon ocak ortasında olur netleşirsek Erhan beyle. Benim kafamda tasarladığım işlemler çok. Bakalım Dr bey neleri önerecekSizden haber bekliyoruz olunca ozaman ben olmadım durumum müsait değil suanda araştırıyorum
Badem göz düşünüyorum. Siz görüştünüz mü acabalarBilgilendiririm elbette. Operasyon ocak ortasında olur netleşirsek Erhan beyle. Benim kafamda tasarladığım işlemler çok. Bakalım Dr bey neleri önerecek
Hepsi bi arada ben de korkardim acikcasi hepsi de kolay olmayan islemler.revizyon kucuk bi ssey duzeltilecekse tamam da burun zaten zor ameliyat sonrasi binde goz,yanak...naail dayanacaksinizArkadaşlar Erhan Eryılmazla görüştüm ben. 21 aralıkta operasyonum var. Burun revizyon, endoskopik yüz germe, kaş kaldırma ve alt üst göz kapakları aynı anda yapılacak. Zaman yaklaşırken biraz stresliyim açıkçası. Süreç ve müdahalenin çokluğu beni korkutuyor
Teşekkür ederimHepsi bi arada ben de korkardim acikcasi hepsi de kolay olmayan islemler.revizyon kucuk bi ssey duzeltilecekse tamam da burun zaten zor ameliyat sonrasi binde goz,yanak...naail dayanacaksiniz
Allah kolaylik versin
Endoskopik yuzgerme gecici bir islemmis yaptiran bir kisi olarak bunu acik ve kesin bir sekilde söyleyebilirim. en fazla 2 yıl gidiyor.iki yil sonra yuzunuze enjekte edilen yaglar eriyince deriniz sarkiyor ve eskisinden daha kötü hale geliyorsunuz.bu durumda derin plan yuzgermeden baska hicbirsey sorununuzu cozemiyor.ayrica kalici hasarlar birakiyor.bende mesela kafamda cok şiddetli bir kasinti var dr birkac aya gecer demisti 3 yil oldu hala devam ediyor.bildigim baska kisilerde de asimetri yada hissizlikler varTeşekkür ederimAğrısı olmaz diyorlar ama süreç korkutuyor beni sadece. İnşallah sonuç güzel olacak
Endoskopik yuz germe yaptirdim etkidi iki yil surdu.yag enjeksiyonu eriyip asili yerler gevsedi yuzum eskisinden daha kotu hale geldi ve kiristi o sebeple gecici bir islem oldugunu bilerek yaptirin derim.Sizden haber bekliyoruz olunca ozaman ben olmadım durumum müsait değil suanda araştırıyorum
Ben 2018 nisanda endoskopik alın şakak germe yaptırttım çok güzel oldu şimdi 3-4 ay sonra geçicekmi yaniEndoskopik yuzgerme gecici bir islemmis yaptiran bir kisi olarak bunu acik ve kesin bir sekilde söyleyebilirim. en fazla 2 yıl gidiyor.iki yil sonra yuzunuze enjekte edilen yaglar eriyince deriniz sarkiyor ve eskisinden daha kötü hale geliyorsunuz.bu durumda derin plan yuzgermeden baska hicbirsey sorununuzu cozemiyor.ayrica kalici hasarlar birakiyor.bende mesela kafamda cok şiddetli bir kasinti var dr birkac aya gecer demisti 3 yil oldu hala devam ediyor.bildigim baska kisilerde de asimetri yada hissizlikler var
Kime yaptırdınız ?Ben 2018 nisanda endoskopik alın şakak germe yaptırttım çok güzel oldu şimdi 3-4 ay sonra geçicekmi yani
Ben 2018 nisanda endoskopik alın şakak germe yaptırttım çok güzel oldu şimdi 3-4 ay sonra geçicekmi yani
Her islem herkeste ayni süre etkisini gostermiyor.bende iki yil kadar gösterdi iki yildan sonra yavaş yavaş kotulesti .guldugumde aşırı kirismalar basladi gözlerim kaslarim alnim cok gergindi gevşedi.badem gozden eser kalmadi.ben sevgi83 un öncesi sonrasını gördükten sonra endoskopik ameliyat olmaya karar vermistim.o ozamanlar cok memnundu ama birkac ay onceki paylasimlarini gördüm oda pismanmis onunda yüzü eskiye gore daha da kotulesmis.ben kendimle ilgili tecrübemi paylastimBen 2018 nisanda endoskopik alın şakak germe yaptırttım çok güzel oldu şimdi 3-4 ay sonra geçicekmi yani
Teşekürler çok para veriyoz ama 2 sene çok az süre yazıkkHer islem herkeste ayni süre etkisini gostermiyor.bende iki yil kadar gösterdi iki yildan sonra yavaş yavaş kotulesti .guldugumde aşırı kirismalar basladi gözlerim kaslarim alnim cok gergindi gevşedi.badem gozden eser kalmadi.ben sevgi83 un öncesi sonrasını gördükten sonra endoskopik ameliyat olmaya karar vermistim.o ozamanlar cok memnundu ama birkac ay onceki paylasimlarini gördüm oda pismanmis onunda yüzü eskiye gore daha da kotulesmis.ben kendimle ilgili tecrübemi paylastim
dr_rusif_mamedov İnstegramdan bu isime girinKime yaptırdınız ?
erhan bey operasyonunuzu gerçeklestirdi mi..benim de aklimdaki isim o..acaba sonuctan memnun kaldınız mi?Arkadaşlar Erhan Eryılmazla görüştüm ben. 21 aralıkta operasyonum var. Burun revizyon, endoskopik yüz germe, kaş kaldırma ve alt üst göz kapakları aynı anda yapılacak. Zaman yaklaşırken biraz stresliyim açıkçası. Süreç ve müdahalenin çokluğu beni korkutuyor
Ameliyat oldunuzmu? Bizimle bilgilerinizi paylasirsaniz cok mutlu oluruz :)Merhaba. Ben olmayı düşünüyorum. Bu ayin 21 inde gidip görüşeceğim. Siz oldunuz mu peki?
Merhaba doktorunuz kimdi acaba?Endoskopik yuzgerme gecici bir islemmis yaptiran bir kisi olarak bunu acik ve kesin bir sekilde söyleyebilirim. en fazla 2 yıl gidiyor.iki yil sonra yuzunuze enjekte edilen yaglar eriyince deriniz sarkiyor ve eskisinden daha kötü hale geliyorsunuz.bu durumda derin plan yuzgermeden baska hicbirsey sorununuzu cozemiyor.ayrica kalici hasarlar birakiyor.bende mesela kafamda cok şiddetli bir kasinti var dr birkac aya gecer demisti 3 yil oldu hala devam ediyor.bildigim baska kisilerde de asimetri yada hissizlikler var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?