Eriğim gelsin mi?

Bademfindik

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
20 Kasım 2013
568
391
103
35
İyi geceler kızlar.

Bayramın 1. günü memleketimize gidiyoruz. 2 gece kalıp döneceğiz ve memleketimiz bizden 2 saat uzaklıkta. Size sormak istediğim şey ise tatlı mı tatlı kedimi ne yapacağımı bilemedim. Kedim bana son derece alışık ve düşkün. Ama daha önce hiç yolculuk yapmamıştık. Nasıl olur bilemedim. 2 gün kısa olduğu için evde bırakmayı düşündüm ama aklım sürekli onda kalır ve yalnızlık ona iyi gelmiyor. Bırakabileceğim kimse de yok. O yüzden onu da yanımda götürmek istiyorum fakat köy soğuk olursa, üşürse, yada ona oralarda zarar gelirse diye endişeleniyorum. Bu arada yolculuk kendi arabamızla gerçekleşecek. Benim gibi kedi annelerinden ve konuyla alakalı bilgisi olanlardan yardım bekliyorum. Şimdiden teşekkür ederim.

Son düzenleme:
Bence bir şey olmaz ama üşütmemesi için kafesin üstünü hava da alabileceği ama onu soğuktan koruyacak(örneğin şal) bir şeyle örtün derim,ben yaptım aynını hiçbir şey olmadı kuşuma

2 saat için bu kadar dert edinme bence. Yanında götür..
Millet kaç cocukla 15 saatlik yola gidiyor gerek otobüsle gerek arabayla.
Yaz kış demeden

Bence bir şey olmaz ama üşütmemesi için kafesin üstünü hava da alabileceği ama onu soğuktan koruyacak(örneğin şal) bir şeyle örtün derim,ben yaptım aynını hiçbir şey olmadı kuşuma
Ilk defa yolculuk yapacağımız için tedirgin oldum tavsiyeniz için çok teşekkür ederim ❤

Ay gelsin tabiki erik bey/hanım. Benim mubişim karlı havalarda ülkenin bir ucundan diğer ucuna geldi. 23 saat yol geldi. Mis gibi ört üstünü. Yemeğini suyunu al. Kucagında konuşa konuşa getir. Tek bırakmayı da aklından çıkar, yanlız kalınca intihar ediyorlar. Adı üstünde muhabbet kuşu. Ben işe gidince küsüyor benimki. Kıyamam yavrusuma ben. Kedilerden korkuyorsan da çengel asarsın uygun bir odaya. Tamam oldu bitti. Şakın bırakma. Onlar sağlam maşallah.

2 saat için bu kadar dert edinme bence. Yanında götür..
Millet kaç cocukla 15 saatlik yola gidiyor gerek otobüsle gerek arabayla.
Yaz kış demeden
Haklısınız, muhabbet kuşları çok hassas en ufak bi soğuk da hastalanabiliyorlar diye okumuştum ondan telaş yaptım. Inşallah bişey olmaz yorumunuz için teşekkür ederim ❤

2 gece çok değil bence evde kalabilir. Yemini suyunu bolca koyduktan sonra sorun olmaz. Canı sıkılmasın diye radyo tv falan açık bırakabilirsin. Muhabbet kuşları çok hassas oluyor. Ben o riski almazdım herhalde. Hava sıcak bile olsa hava değişiminden etkilenebilir.

Ay yazmadan edemeyeceģim insana iyi ki yorum yapmışım dedirtiyorsunuz cevaplarınız ve kibarlığınızla. Maşallah size,pozitifliğinize

2 gün için ben evde kalmasını seçerdim sanırım.. yanında bir radyo acın gitmeden diyeceğim ama hiç tecrübem yok, o yüzden fikir sadece :)

Benim oğlumda öyle benden biraz uzak kalsın küsüyo zaten yalnız bırakamam etrafta yolculuğa dayanamaz gibi şeyler duyunca sormak istedim içimi rahatlattınız çok teşekkür ederim ❤ peki arabadayken kafesi yolculuk sonuna kadar kapalı mı olmalı?

Kapısı kapalı olsun tabi. Ama senden olan kısmını yüzünü görmesi için aralarsın. Şakın bırakma. Tecrübe ile sabit. Benim eski kuşlarımdan biri intihar etmişti. Emin'im.

Annemlerinde var muhabbet kusu bazi sebeplerden dolayi aldik bize getirdik 3 saat mesaf3 var aramiza bayramda tekrar koye goturecegiz bi sıkıntı yasamadik ama guvendiginiz biri varsa cevrenizde ona emanet edebilirsiniz

Bir mübiş annesi olarak götürmeni tavsiye etmiyorum canım, yolculuk kısa da sürse hem yol hem mekana yabancı oluşu strese girmesine sebep oluyor minnakların. Ha ille götürmek istiyorum dersen, gittiğinde tam boy suluğa bir çay kaşığı elma sirkesi ekle, bu bir ölçüde engelliyor stresi.

Muhabbet kuşları hassas oluyor bildiğim kadarıyla yolculuğa çıkanlar yazarsa daha ıyı olur tabı ama ben 2 gun için kedimi bile yanımda götürmüyorum. Bende isterım hep yanımda olsun ama bılıyorum kı bu onun için keyifli birşey değil o yüzden bozmuyorum hiç.

Benim mubişim çok düşkün bana bi gün görüşemesek hemen küsüyo o yüzden götürmek zorundayım elma sirkesini bilmiyorum gerçekten çok teşekkür ederim ❤

Bende sizin gibi düşünüyorum iki gün için düzeninin bozulmasını istemiyorum ama bana gerçekten çok düşkün daha yavruydu aldığımda çok bağlıyız geçen gün işlerimden dolayı vakit ayıramadım üzüntüden tüylerini yolmuş yaramaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…