eriğim' in diyet ve hamilelik guncesi :)

North River

Vazgeçtiğinde oyun biter ...
Kayıtlı Üye
4 Temmuz 2013
30.126
99.188
598
Merhaba günlusum kisaca anlatmak gerekirse ;
1,5 sene önce evlendigimde 54kg idim ve bir senede 67 yi gordum ve bu kg ile hamile kaldim malesef 9 haftalikken bebegimi dusurdum 6 ay yasakli oldugum icin kilo vermek dank etti ve suan 59 kg yum yasagin bitmesine bir ayim vardi ama doktorum calismalara baslayabilirsin dedi . Cok dusundum bu kg ile hamile kalmalimiyim ama cocuk bile yokken evliligin getirdigi dengesizlikle 13 kg alan ben neden cocuk icin bunu goze almayim ki idealkg 54 cunku boyum 158 vucut yapima gelince tam bir armut gobek yok kalca cok :) neyse kisscasi bu ay calismalara basladik anlayacaginiz anne aday adayiyim :) bu surectede hamile kalana kadar kalan kilomu saglikli vermek ve kalirsamda fazla kg almadan bitirmek istiyorum tabi ki saglik cercevesi icerisinde zira vermis oldugum 8 kg gayet yavas (5 ayda saglikli bi sekilde verdim) ve sporla verdim bundan sonra neler olacak gorecegiz :) tabi hamilelige hazirlandigim icin oyle zor sporlar yapamayacagim hadi bakalim hayirlisi olsun :)

Merhaba günlusum kisaca anlatmak gerekirse ;
1,5 sene önce evlendigimde 54kg idim ve bir senede 67 yi gordum ve bu kg ile hamile kaldim malesef 9 haftalikken bebegimi dusurdum 6 ay yasakli oldugum icin kilo vermek dank etti ve suan 59 kg yum yasagin bitmesine bir ayim vardi ama doktorum calismalara baslayabilirsin dedi . Cok dusundum bu kg ile hamile kalmalimiyim ama cocuk bile yokken evliligin getirdigi dengesizlikle 13 kg alan ben neden cocuk icin bunu goze almayim ki idealkg 54 cunku boyum 158 vucut yapima gelince tam bir armut gobek yok kalca cok :) neyse kisscasi bu ay calismalara basladik anlayacaginiz anne aday adayiyim :) bu surectede hamile kalana kadar kalan kilomu saglikli vermek ve kalirsamda fazla kg almadan bitirmek istiyorum tabi ki saglik cercevesi icerisinde zira vermis oldugum 8 kg gayet yavas (5 ayda saglikli bi sekilde verdim) ve sporla verdim bundan sonra neler olacak gorecegiz :) tabi hamilelige hazirlandigim icin oyle zor sporlar yapamayacagim hadi bakalim hayirlisi olsun :)

Evet gelelim bu saate kadar yediklerime yumurtlama zamanindan mi bilmem cok fena yedim bugun aksami hafif atlatmaliyim
Sabah(06:30)
3 dilim cavdarekmegi
1 bardak light su
1 yk labne
2 tatli kasigi cilek receli
Ara(08:30)
1 tk krema ile kahve
Ara(10:30)
1 adet sade activia
Ogle(12:45)
5 adet kanat izgara
1/4 dilim ekmek
1 servis kasigi yagsiz salata
Ara(15:30)
1 adet cikolata(180 cal :( )

Ramazan aynin gelmesiyle kilo olsyini tamamen aklindan cikaran ben :1: yine geldim gunlusume :9:
Neyse ki kg almamis durumdayim ve bu ay ji calismalar bosa gityi bebis yok bende bugun itibariyle sporumu vw diyetimi koruyacagim kg veremesemde ramazani kg almadan bitirmeliyim :18:

Sahur :
1 adet yumurta
1/2 adet domates
2 dilim bazlama
1 tatli kasigi recel

1 bardak sogan suyu ( bu eger varsa enfeksiyon icin birlikte hamilelik bekleyelim topiginden aysegulun onerisi ayin birine kadar uygulanacak ama tadi cok kotu :52:

canım ben kilo verme sürecimde hamiş kalmıştım yani diyet yaparken
inş sende kalırsın :)
şimdi oğlum 9 aylık :)
şuan diyetisyene gidiyorum ondan aldığım duyumlara göre ben 5 kg alarak bitirmeliymişim hamileliği kaldıki 20 ile bitirdim:1:
başarılar dilerim

canım ben kilo verme sürecimde hamiş kalmıştım yani diyet yaparken
inş sende kalırsın :)
şimdi oğlum 9 aylık :)
şuan diyetisyene gidiyorum ondan aldığım duyumlara göre ben 5 kg alarak bitirmeliymişim hamileliği kaldıki 20 ile bitirdim:1:
başarılar dilerim

Cok sagol canim 5 kg ile bitirmek mucize olsa gerek simdi nasil canim kilo durumun ? Gercekten herkesin dedigi hibi dogumdan sonra ve emzirme doneminde hizli mi kilo veriliyor

Cok sagol canim 5 kg ile bitirmek mucize olsa gerek simdi nasil canim kilo durumun ? Gercekten herkesin dedigi hibi dogumdan sonra ve emzirme doneminde hizli mi kilo veriliyor

yani eğer etrafa bakıp tatlıydı şerbetti kebaptı yemessen:1: azcık dikkat edersen gidiyor canım ben böle yaptım 6 kg gitti
:34:

yani eğer etrafa bakıp tatlıydı şerbetti kebaptı yemessen:1: azcık dikkat edersen gidiyor canım ben böle yaptım 6 kg gitti
:34:

Gunaydin canim :16:
Demek biraz dikkat etmek yetiyor .ramazanda da cok cezbediyor canim tatlilar davetler felan :52:

Iftar;
1 kase corba
1/8 pide
6 yk taze fasulye
1 porsiyon puding

Sahur;
2 yumurta
2 yk pilav
4 yk taze fasulye

1 bardak sogan suyu (kur icin )

Iftar;
1 kase corba