Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar banada doktorum bu ılacı verdı bendede tek tuk sıvılce cıkar ama daha cok ızlerım ıcın kullanıyorum umarım gecer kullandıkca sonuclarını paylasırım![]()
zaten bu ilaç cildi soymak için.
evt sekerım ama doktorum ıltıhaplı sıvılceler ıcın de verdı ayyy ızlarım gecsınde tek tuk olan sıvılcelerıme razıyım![]()
Kızlar iltihaplı sivilce sonrası kalan kırmızı izler geçmez mi kendiliğinden zamanla ?
15 Mart günü doktora gittim sivilcelerim için. Bir antibiotik, eritretin, bir temizleme suyu( eczacı yapıyor ) ve clindoxyl verdi. İlk kullandığım sıralar şikayetim yoktu 2 gün önce suratım kıpkırmızı olmaya başladı. Soyulmalar da olunca bugün yine gittim doktora. ''Soyulmalar olmazsa zaten geçmezler korkacak bir durum yok eğer kabuk bağlayacak- kanatacak bir yara olursa değiştiririz ilacını, şimdi kızarıklığını rahatlatacak bir jel yazıyorum '' dedi. Korkacak bir şey yok sanırım. Ve gerçekten bayaa azaldılar. Ben doktorunuza danışın derim :)![]()