Erkan Petekkaya'dan kötü haber!

Caddy

Guru
Pro Üye
28 Mart 2012
8.170
2.003
Apar topar ameliyat masasına yatırıldı
erkan-petekkaya-dan-kotu-haber--5578985.Jpeg

Milliyet Gazetesi yazarı Ali Eyüboğlu köşesinde ünlü oyuncu erkan petekkaya'nın ameliyat olduğunu yazdı. Petekkaya dün Sabah apar topar hastaneye kaldırıldı.

Eyüboğlu yazısında şu ifadelere yer verdi: "Star TV’de yayınlanan “Paramparça” dizisinin başrol oyuncusu Erkan Petekkaya dün sabah ameliyat oldu. Uzunca bir süredir böbreğindeki taşların yarattığı sancılarla boğuşan Petekkaya, ilaçla tedavi işe yaramayınca, çareyi ameliyatta buldu. Dün sabah Maslak Acıbadem Hastanesi’nde ameliyat olan Petekkaya’ya geçmiş olsun dileklerimi iletiyor, acil şifalar diliyorum."

anammm böbrek demeyin bana. bir ay felçli gibi yatmıştım. kaç tane doktora gittim. her şeye baktılar. dünyanın iğnesini yedim, ilacını içtim. ağrıyı dindirmeyi bırakın şiddetini bile azaltmamıştı. sonra bi kadın doğum doktoru taştan şüphelendi ve nitekim taşmış. ALLAH razı olsun ondan ki sağlığıma kavuşmuştum :KK68:

çok geçmiş olsun :KK68:

Allah şifa versin inşallah kendisine.

Apar topar ameliyat masasına yatırıldı
Eki Görüntüle 1511666
Milliyet Gazetesi yazarı Ali Eyüboğlu köşesinde ünlü oyuncu erkan petekkaya'nın ameliyat olduğunu yazdı. Petekkaya dün Sabah apar topar hastaneye kaldırıldı.

Eyüboğlu yazısında şu ifadelere yer verdi: "Star TV’de yayınlanan “Paramparça” dizisinin başrol oyuncusu Erkan Petekkaya dün sabah ameliyat oldu. Uzunca bir süredir böbreğindeki taşların yarattığı sancılarla boğuşan Petekkaya, ilaçla tedavi işe yaramayınca, çareyi ameliyatta buldu. Dün sabah Maslak Acıbadem Hastanesi’nde ameliyat olan Petekkaya’ya geçmiş olsun dileklerimi iletiyor, acil şifalar diliyorum."
gemişolsun

çok üzüldüm allah acil şifalar versn

X