Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Merhabalar ben Erkan hocada 6 ay önce revizyon ameliyat oldum ve burnum cidden feci kötü olmuştu ilk ameliyatımdan dolayı çökme olmustu kıkırdak yerleştirdi burnuma ve 6 aydır çok memnunum çok şükür kurtuldum o görüntüden
Merhabalar ben Erkan hocada 6 ay önce revizyon ameliyat oldum ve burnum cidden feci kötü olmuştu ilk ameliyatımdan dolayı çökme olmustu kıkırdak yerleştirdi burnuma ve 6 aydır çok memnunum çok şükür kurtuldum o görüntüden
tesekkur ederim ben de randevumu aldim olucam insallah guzel olur cildim kalin diye korkuyorum sonuctan ama kalin ciltte de en tecrubeli hoca erkan hocaydi icim rahat