Erkan Soylu hakkinda

revoluce

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
17 Nisan 2021
11
3
1
Merhaba kizlar erkan hocaya haftaya muayene olucam daha once ameliyat olan veya bilgisi olan var mi. hic kotu yorum gormedim ama iyi yorum da gormedim

Merhabalar ben Erkan hocada 6 ay önce revizyon ameliyat oldum ve burnum cidden feci kötü olmuştu ilk ameliyatımdan dolayı çökme olmustu kıkırdak yerleştirdi burnuma ve 6 aydır çok memnunum çok şükür kurtuldum o görüntüden🙏🏼

Merhabalar ben Erkan hocada 6 ay önce revizyon ameliyat oldum ve burnum cidden feci kötü olmuştu ilk ameliyatımdan dolayı çökme olmustu kıkırdak yerleştirdi burnuma ve 6 aydır çok memnunum çok şükür kurtuldum o görüntüden🙏🏼
merhaba ben de erkan hocaya olacagım . aynı durumdayız . instadan yazabilir miyim size

tesekkur ederim ben de randevumu aldim olucam insallah guzel olur cildim kalin diye korkuyorum sonuctan ama kalin ciltte de en tecrubeli hoca erkan hocaydi icim rahat

Nasil gecti muayeneniz? Bende kendisine ameliyat olmak istiyorum ama Google yorumlari hic yok o yüzden biraz tereddütlüyüm.
Merhaba kizlar erkan hocaya haftaya muayene olucam daha once ameliyat olan veya bilgisi olan var mi. hic kotu yorum gormedim ama iyi yorum da gormedim

Back
X