1 yıl geçmeden kontrolleri kabul etmiyor diye duymuştum ama.11. Ay
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
1 yıl geçmeden kontrolleri kabul etmiyor diye duymuştum ama.11. Ay
Ben zaten ağustosta olucam ameliyatı o yüzden sorun olmadı1 yıl geçmeden kontrolleri kabul etmiyor diye duymuştum ama.
Bende ağustosun 21inde olmuştum.Ameliyatan sonra bizi bilgilendir olur mu?Her şey gönlünce olur inşallahGeçen yıl haziran
Amin çok teşekkürler. Ameliyat sonrası yazarsanız anlatırım detayları.Bende ağustosun 21inde olmuştum.Ameliyatan sonra bizi bilgilendir olur mu?Her şey gönlünce olur inşallah
Merhaba ben 1 hafta önce revizyon oldum kendisine şuanlık çok memnumum. Burnum kısa kalkık ve açık çatısı vardı. Kaburgadan kıkırdak alındı. İlk ameliyatımda yüzüm gözüm şişip morarmıştı bu sefer hiç biri olmadı. Burnum beklediğimden de güzel oldu hatta önden resmen ameliyat olduğu belli olmayacak kadar.Erkan soyluya revizyon olan biri bakabilir mi ?
8 ay önce ilk burun ameliyatimı oldum ilerde erkan hocaya revizyon olmak istiyorum
Daha önce revizyon olmuş biri deneyimlerini paylaşsa çok iyi olurdu
8 aydır ölü gibiyim. Hiçbir şeyden zevk alamıyorum
Adina sevindim. Ameliyat acik mi kapalimiydi?Merhaba ben 1 hafta önce revizyon oldum kendisine şuanlık çok memnumum. Burnum kısa kalkık ve açık çatısı vardı. Kaburgadan kıkırdak alındı. İlk ameliyatımda yüzüm gözüm şişip morarmıştı bu sefer hiç biri olmadı. Burnum beklediğimden de güzel oldu hatta önden resmen ameliyat olduğu belli olmayacak kadar.
Eski burunla yeni burnunu ozelden gosterirmisin lutfen ve fiyati soylermisinizMerhaba ben 1 hafta önce revizyon oldum kendisine şuanlık çok memnumum. Burnum kısa kalkık ve açık çatısı vardı. Kaburgadan kıkırdak alındı. İlk ameliyatımda yüzüm gözüm şişip morarmıştı bu sefer hiç biri olmadı. Burnum beklediğimden de güzel oldu hatta önden resmen ameliyat olduğu belli olmayacak kadar.
Yani neyi nasıl koyduğunu bilmiyorum tabi merakta etmedim açıkçası etrafımda ona olup çok memnun olan vardı revizyonda da bir problem yaşasalardı dediğiniz gibi duyardımburnunu gosterebilirmisin lutfen. Kikirdaklari nasil koydu soyledim eger parca halindeyse erime olabilir diyorlar
Özelden atarmısın burnunuMerhaba ben 1 hafta önce revizyon oldum kendisine şuanlık çok memnumum. Burnum kısa kalkık ve açık çatısı vardı. Kaburgadan kıkırdak alındı. İlk ameliyatımda yüzüm gözüm şişip morarmıştı bu sefer hiç biri olmadı. Burnum beklediğimden de güzel oldu hatta önden resmen ameliyat olduğu belli olmayacak kadar.
Yanlış kişiye attın. Erkana ameliyat olmadım benÖzelden atarmısın burnunu
Kime oldunuz karıştı iyiceYanlış kişiye attın. Erkana ameliyat olmadım ben
Merhaba yeni burnunuzu fotoğrafı özele atar misinizMerhaba ben 1 hafta önce revizyon oldum kendisine şuanlık çok memnumum. Burnum kısa kalkık ve açık çatısı vardı. Kaburgadan kıkırdak alındı. İlk ameliyatımda yüzüm gözüm şişip morarmıştı bu sefer hiç biri olmadı. Burnum beklediğimden de güzel oldu hatta önden resmen ameliyat olduğu belli olmayacak kadar.
Ben oldum fakat memnun değilim. Bu sitede çok fazla reklam yaptırıyor. Bir dönem olumsuz yorum sayısı sıfır idi. Hepsini sildirip sahte yorum yaptırıyor. Eleştiriyi asla kabul etmiyor. Özellikle ağrım sızım olmadı yorumlarına asla inanmayın.Merhaba, Erkan Soylu'ya revizyon olanlar tecrübelerini paylaşabilir mi?
Ben oldum fakat memnun değilim. Bu sitede çok fazla reklam yaptırıyor. Bir dönem olumsuz yorum sayısı sıfır idi. Hepsini sildirip sahte yorum yaptırıyor. Eleştiriyi asla kabul etmiyor. Özellikle ağrım sızım olmadı yorumlarına asla inanmayın.
Ne gibi sikayetiniz varBen oldum fakat memnun değilim. Bu sitede çok fazla reklam yaptırıyor. Bir dönem olumsuz yorum sayısı sıfır idi. Hepsini sildirip sahte yorum yaptırıyor. Eleştiriyi asla kabul etmiyor. Özellikle ağrım sızım olmadı yorumlarına asla inanmayın.
Estetik olarak güzel değil hala yamuk ve delikler eşit değil. Nefesim hala sağlıklı değil.Ne gibi sikayetiniz var
Kaburga kikirdagi ile mi oldunuzEstetik olarak güzel değil hala yamuk ve delikler eşit değil. Nefesim hala sağlıklı değil.
KulakKaburga kikirdagi ile mi oldunuz