- 8 Mart 2018
- 1.386
- 1.833
- 63
- 28
- Konu Sahibi powerpuff_girl
O yokmuş gibi işine gücüne baksin.Bu saatten sonra yapılacak baska bisey kalmamış.Havali olsun hiç ezilip buzulmesin ayıp veya yanlis bisey yapmamış
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yoo bence nerdeyse her erkeğin en çok tahrik olduğu sey (salt cinsel bazda değil) cesur ve özgüvenli bir kadın .Bence siz özgüvenli kararlı erkeklerden bahsediyorsunuz. Nadir bulunan tür onlar.
Doğru ben de uzamasını sevmiyorum.Olmayacaksa yoluma devam ederim mantigindayim.Boşuna duygu ve zaman sarfiyatina karşıyım:))valahi dediğim gibi uzun zamandrı (ergenliğimden sonra) reddedilmedim ben .
ama reddedilsem de zerre kişisel almazdım bence kimse almamalı , herkes birilerini reddediyor . ama muhtaciyet hissi ile birine teklif eden insanlar bence genelde reddediliyor , biraz yapıskan bir eneji bence .
dünya da 4 milyara yakın erkek var biri olmasa da olur hissinde olmak lazım bence . ben cogu zaman mesele uzamasın netlik kazansın diye gidip acık acık konustum . beni de net olmayan her sey mahvediyor mesela bende bununla sınanıyorum ilişkilerimde resmen![]()
Cesur ve özgüvenliye okeyim. Kadınlar da aynisini ister. Ama açılmak maalesef kötü etki bırakıyoryoo bence nerdeyse her erkeğin en çok tahrik olduğu sey (salt cinsel bazda değil) cesur ve özgüvenli bir kadın .
benim deneyimim hep tam tersi olduCesur ve özgüvenliye okeyim. Kadınlar da aynisini ister. Ama açılmak maalesef kötü etki bırakıyor
Eşime ben açıldım "gözlerin çok güzel bence evlenelim" dedim o da sadece güldü sonra evlendik. Maşallah çok mutluyuzErkeklere açılmanın sonu hep hüsran oluyor. Bir tarafları kalkıyor. Kaç kez tecrübe ettim.
İstisnalar vardır tabi genelden bahsettim ben.Eşime ben açıldım "gözlerin çok güzel bence evlenelim" dedim o da sadece güldü sonra evlendik. Maşallah çok mutluyuz
Evet genelde havalara giriyorlar ama ben hoşlanıyorsan açılma taraftarıyım olursa olur olmazsa olmaz yoluma bakarım. Aylarımı, yıllarımı kıçı kırık bi erkek beni farkedecek mi diye geçirememİstisnalar vardır tabi genelden bahsettim ben.
Erkek milleti işteEvet genelde havalara giriyorlar ama ben hoşlanıyorsan açılma taraftarıyım olursa olur olmazsa olmaz yoluma bakarım. Aylarımı, yıllarımı kıçı kırık bi erkek beni farkedecek mi diye geçiremem![]()