Erkeğe açılmak

Seviyorsan git konuş lafı koca yalanmış.Sevse söyler en azından belli ederdi kabak gibi.Aranızdaki muhabbet de bitiyor.Bana da arkadaş kalmayı teklif etti kabul etmedim artık konuşmuyoruz arkadaşımla sigara içerken beni gördü ve hemen oradan ayrıldı hiç tavsiye etmem. 😞

valahi dediğim gibi uzun zamandrı (ergenliğimden sonra :KK53: ) reddedilmedim ben .
ama reddedilsem de zerre kişisel almazdım bence kimse almamalı , herkes birilerini reddediyor . ama muhtaciyet hissi ile birine teklif eden insanlar bence genelde reddediliyor , biraz yapıskan bir eneji bence .
dünya da 4 milyara yakın erkek var biri olmasa da olur hissinde olmak lazım bence . ben cogu zaman mesele uzamasın netlik kazansın diye gidip acık acık konustum . beni de net olmayan her sey mahvediyor mesela bende bununla sınanıyorum ilişkilerimde resmen:KK43:
Doğru ben de uzamasını sevmiyorum.Olmayacaksa yoluma devam ederim mantigindayim.Boşuna duygu ve zaman sarfiyatina karşıyım:))

Erkeklere açılmanın sonu hep hüsran oluyor. Bir tarafları kalkıyor. Kaç kez tecrübe ettim.

Çocuk gerçekten ilgi duymuyorsa yapacak bir şey yok arkadaşınız yeni maceralara yelken açsın. Ha çocuğun da ilgisi var ama naz yapıyorsa arkadaşınız yok yakınken bittiğine şükretsin erkeğin nazlısı hiç çekilmez.

Erkeğin gram ilgisi varsa iş kadının açılmasına kalmaz zaten. Yani bir kadın %98 reddileceğini, %1.5'da kabul edileceğini ama sürekli lütfedilmiş muamelesi göreceğini hesaba katarak açılmalı açılacaksa :)

Benim de açılıp reddilmişliğim var ama yine olsa yine açılırım. Niye içimde kalsın? Kişisel alacak da bir şey yok. Bir erkeğin sizi beğenmemesi sizi değersiz yapmaz. İki gün üzülüp sonra işimize gücümüze bakıyoruz işte. Her şey unutulur.

Back
X