Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Soncu ne oldu cinsiyetMerhaba arkadaşlar 13+1 de özel bir hastanede ikili tarama yaptırırken cinsiyetimize erkek olabilir dedi ama ay sonu net belli olur dedi böyle diyip değişen varmı ultrasondan anlayan bakabilir mi
16. Haftamda 100 de 100 erkek ama kahverengi akıntılarım var peceteye bulaşan 3-4 keredir 2 progeston içtim korkuyorumAcaba cinsiyet nr
12.haftamda %90 erkek demişti. 16.haftada %100 kız dedi ve kızım oldu
Soncu ne oldu cinsiyet
16. Haftamda yüzde yüz erkek dedi pipisinin fotoğrafini bile verdi ama bugün 3 keredir peceteye kahverenti akıntı bulaşıyor 2 keredir progeston içtim korkuyorumSoncu ne oldu cinsiyet
Yok normal karından görüntüSadece bunu merak ediyorum vajinal mi çekildi ultrason filmi benim ultrason fotoma benziyor
Aldık aldık erkekmisBacak arası ultrason görüntüsü alınmadıysa cinsiyetin değişme ihtimali olabiliyor ne yazık ki![]()
Hayırlı olsun benimde aynı ultrason resmi vardı erkek benimkideAldık aldık erkekmis
Korkmayın bu tip durumlarda uzanın mümkünse hep ve duş ayakta almayın dinlenin benim ikinci kızımda oldu Dr böyle önerdi çok iyi gelmişti16. Haftamda yüzde yüz erkek dedi pipisinin fotoğrafini bile verdi ama bugün 3 keredir peceteye kahverenti akıntı bulaşıyor 2 keredir progeston içtim korkuyorum