Doğuma Hazırlık erkeğe benziyor denipte kızı olan var mı ?

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
bende tam tersi, 24 haftalik hamileyim, doktorun gecen %100 kiz dedi, ama benim ilk günden bu yana icime nedense hep oglan doguyor... herkesde asermemden, karin seklimden vs. kesin oglan dedi tek bir kisi bile kizdir demedi okadar yani... doktor kiz diyince biraz sasirdim... isin acikasi ilk cocugun kiz istiyordum hep, halada öyleyim... kizim olsun istiyorum ama nedense rüyada hep bir oglum oldugunu görüyorum... emin olamiyorum kizim olacagina ne yalan söylim :)

bende tam tersi, 24 haftalik hamileyim, doktorun gecen %100 kiz dedi, ama benim ilk günden bu yana icime nedense hep oglan doguyor... herkesde asermemden, karin seklimden vs. kesin oglan dedi tek bir kisi bile kizdir demedi okadar yani... doktor kiz diyince biraz sasirdim... isin acikasi ilk cocugun kiz istiyordum hep, halada öyleyim... kizim olsun istiyorum ama nedense rüyada hep bir oglum oldugunu görüyorum... emin olamiyorum kizim olacagina ne yalan söylim :)

tuhaf bi duygu gerçekten, elbette öncelikle şükrederek yaklaşıyorum olaylara ama benimde aynı durumlar hemen hemen15 haftalık hamileyim şu anda dediğin gibi benimde hep içime oğlan doğuyor bu sadece kafanı karıştıran bişi, bir de dr un emin olamaması önce erkek sonra kız demeside etkiliyor sanırım, bana da herkes erkek diyordu belki insan onlardan da etkileniyordur, şimdi bebeğimin biraz daha büyümesini bekleyeceğim, günümüz teknolojisinde bu şekilde yanılgılar varmıdır diyordum, duyuyorum ki varmış, olan arkadaşların paylaşımlarından dolayı teşekkür ediyorum ayrıca yaşayanların deneyimlerini paylaşmaları ne güzel lütfen devam edin... :54:

tam da bana göre bi başlık :) ben dogum yapana dek tam olarak göstermedi kuzucum cinsiyetini hep erkege benzıyor dedıler.göremeyenlerde kız olabılır ama kesin dedgil dediler ama erkege benzıyor denıldı hep.bızde her ihtimale karşı orta renklerden aldık herşeyi.tabi ilk başlarda aldıgmız mavi şeyleri saymazsak:10: şuan 2 yasında cici bi kızım var:emir_bebek:

Saira selam şimdi son olarak netleştimi? Allahım sağlıkla kucağına almak nasip etsin selamlar.

tam olaraka aynı şeyi yaşamaız:))

benimde aynı şey oldu bugün doktora gittik 11+6 yız. cinsiyeti belli mi dedim sanki bir çıkıntı var erkek gibi ama kesin değil dedi. bende deli gibi kız istiyorum . %50 bir ihtimalmi dedim daha daha düşüktür daha tam göremedim dedi. benimde ilk çocuğum erkek . bunda testlerde kız çıkıyor ve bende çok kız istiyorum . ama bugün çok kafam karıştı okadar inanmıştım ki içimde kız olacağına inşallah 4-5 aylarda kız der. rabbim herkesin istediğini sağlıklı ve hayırlı bir şeki
lde versin inşallah

Bana 4 aylıkken erkeğe benziyor demişti ve sonra kız çıktı :)))

doktor erkege benziyor dediginde sizde pipisini görmüşmüydünüz 15+0da gittim doktor erkek dedi pipisi vardı bariz bizde gördük. ama ben hep kız diye düşünü
yordum içime öyle doğdu yani halada bir dahaki gidişime doktor yanlış görmüşüm kızmış dicek gibi geliyor

Back
X