- 21 Kasım 2017
- 29.031
- 126.577
- 598
- Konu Sahibi Crazy-cat-lady
-
İkili fincan seti olacaksa da Jumbo, Porland, en kötü ihtimal Karaca olmalı. Bakır cezveye zaten hiç gerek yok.Ben hiç sevmiyorum bunu ya. Ev saçma sapan ikili ikili fincan dolu. Çoğu da beğenmediğim tarzda desenli yazılı falankutusunu açmayıp hediye götürüyorum artık. Yeni borcam kahve fincanı oldu. Nolur fincan almayın. Bakır cezve hele hiç almayın, her evde kahve makinesi var artık.
internet sanal ortam bu kadar yayilmadan once benimde vardi bir mektup arkadaşimMektup arkadaşı nasıl oluyor merak ettim . Yani hangi siteden tanışılıyor ki ? Bir de gördünüz mü hiç ? Ay çok ilginç .hediye olarakta ayraç, magnet falan olabilir .
Gelmesin abi ikili, jumbo da olsa gelmesin. Safi kalabalık evin içinde. Fincan takımı dediğin altılı olur en az, iki kişiye yapacaksan iki tanesini kullanırsın. İki kişiye özel ikili fincana gerek yok. Vallahi yok, tamamen tüketim çılgınlığıİkili fincan seti olacaksa da Jumbo, Porland, en kötü ihtimal Karaca olmalı. Bakır cezveye zaten hiç gerek yok.
Tıraş seti ile pişama takımı da koysun nişan tepsisi aradan çıkarİç çamaşırı, atlet, çorap, terlik, havlu
Çok mantıklı ama traş seti yerine makine koysun bari. Dedem zamanındaki gibi set kullanan yoktur bence artıkTıraş seti ile pişama takımı da koysun nişan tepsisi aradan çıkar
Vallaha eşim 16 sene önce bile tıraş makinası isterim demişti ..içim gitmişti alırkenÇok mantıklı ama traş seti yerine makine koysun bari. Dedem zamanındaki gibi set kullanan yoktur bence artık
BenMerhaba, internette hiç aramazken bir mektup arkadaşım oldu. İlk mektubu yazan bendim ve karşı tarafın trol olup olmadığını da bilmediğimden sadece mektubu yazıp göndermiştim. Ancak karşı taraftan öyle özenli bir paket geldi ki yerin dibine geçtim. Şimdi onun yaptıklarını birebir yapmak istemiyorum ama ben de küçük hediyeler koymak istiyorum.
Büyük olmayan bir paketin içine, bir erkek için ne gibi hediyeler konabilir fikir verebilirseniz çok memnun olurum :)
Şimdiden teşekkürler
Ben çeşit oluyor diye ikili daha çok seviyorum. Ama öyle dandik dundik şeyleri eve sokmam. Sonuç olarak bunların hiçbirinin bir erkeğin ilgisini çekeceğini de sanmıyorumGelmesin abi ikili, jumbo da olsa gelmesin. Safi kalabalık evin içinde. Fincan takımı dediğin altılı olur en az, iki kişiye yapacaksan iki tanesini kullanırsın. İki kişiye özel ikili fincana gerek yok. Vallahi yok, tamamen tüketim çılgınlığıHele bi de o güya esprili yazılı olanlar beni benden alıyor bakır cezve zaten sağlığa zararlı, kalaycı mı arayacaz şu saatten sonra bir de.
İşte çeşit sevmiyorum, problem ordaBen çeşit oluyor diye ikili daha çok seviyorum. Ama öyle dandik dundik şeyleri eve sokmam. Sonuç olarak bunların hiçbirinin bir erkeğin ilgisini çekeceğini de sanmıyorum
Benim de liseye giderken vardı birkaç mektup arkadaşım,o zaman İnternet yoktu ama international penfriend diye bir arkadaşlık oluşumu vardı,oradan rastgele adres bulup mektuplaşma şeklinde oluyordu.Şu anda nasıl işliyor bilmiyorumİnternetten nasıl mektup arkadaşı buldunuz ayıp olmazsa? Zarfa nasıl adresinizi yazabildiniz güvenip merak ettim..
Onun dışında detay verin yaşı kaç, ne iş yapar, spor mu tarzı klasik mi, yoksa yüzünü bile görmediniz mi, hobisi var mı, kitap okur mu?
İyi cesaret sizlerdeki de.
teşvikiye'de plumon isimli bir kırtasiye var. ben buradan aldığım pirinç mühür ve mühür mumu, zarf, mektup kağıdı, dolmakalem vs kullanıyorum. sitesine bir göz atabilirsiniz. özellikle divit setleri çok güzel.Merhaba, internette hiç aramazken bir mektup arkadaşım oldu. İlk mektubu yazan bendim ve karşı tarafın trol olup olmadığını da bilmediğimden sadece mektubu yazıp göndermiştim. Ancak karşı taraftan öyle özenli bir paket geldi ki yerin dibine geçtim. Şimdi onun yaptıklarını birebir yapmak istemiyorum ama ben de küçük hediyeler koymak istiyorum.
Büyük olmayan bir paketin içine, bir erkek için ne gibi hediyeler konabilir fikir verebilirseniz çok memnun olurum :)
Şimdiden teşekkürler
Kitap,kalem,belki minik bir ajanda,kupa,minik paket kahvelerden,çikolata ekleyip güzel bir paket yapıp gönderebilirsiniz.Ben de kendisini pek tanımıyorum ki, bir mektup ve biraz internet konuşması o kadar. O yüzden genel geçer ince bir şeyler koymak istiyorum sadece ama pek de bir şey bulamıyorum
Sizi medeni cesaretinizden ötürü tebrik etmek isterdim lakin şu an ortada sadece bir cahil cesareti görüyorum.
Selamlar mesaideydim şimdi çıktım neler konuşulmuş fikir veren güldüren ikili fincandan muzdarip olan herkese selam olsun teşekkür ederimAy oda nedir cahil kalmışım2022 nin ortasında nasıl mektup arkadaşı buldunuz nerden buldunuz ? Hayır öylesine yazıp yolladınızmı hırlımıdır ,hırsızmıdır evlimidir bilmeden
Tinder’da takılan biri için bu kadar kafamı yormazdım.Şimdi topa tutulacağım ama bu kişiyle tinderda karşılaştık, profilinde "mektup arkadaşı arıyorum" yazıyordu ama ben beğenirken tabii ki bunda ciddi olmadığını düşünmüştüm, tinderda kim mektup arkadaşı arar ki... Sonra birden eşleştik, ne zaman yolluyorsun mektubumu dedi direkt, ben de adresini adını ve numarasını verirse haftaiçi yollayacağımı söyledim, verdi...
İlk mesajda dediğim gibi trol olabileceğini düşündüğümden ben sadece bir mektup yazıp gönderdim, mizah anlayışını dünya görüşünü vs bilmediğimden de "ne diyo bu değişik" derse diye de epey gerildim, ama çocukken de mektup arkadaşım vardı ve başarabilirim diye uğraşıp tamamladım, zaten boş yapmakta üzerime yoktur
Profilinde mektup arkadaşı aradığı yazdığı için benim gönderdiğimi de anlayamaz sandım ama sanırım benim gibi işgüzar çok fazla çıkmıyor ki hemen çok mutlu oldum filan dedi, ardından da 1 hafta içinde kendi gönderisini gönderdi.
Kilitli küçük bi sandık içine mektubunu, bir çikolata, kedilerime ödül mamaları, bilekliğini koymuş ve mektuba da parfümünü sıkmışSandığın anahtarını da kurdeleyle sandığın çevresine bağlamıştı.
Tabii kendi mektubumun üzerine kendimi dünyanın en incelikten yoksun, kuruyup içindeki suyu bile yitirmiş ancak takoz olarak iş görebilecek odunu gibi hissettim bu paketi alınca.
Çıta çok yüksek, oraya çıkamayacağımı kabul ettim ama yine de ikinci paketimi de dümdüz yollamak istemiyorum. En azından nezaketen :)
Ben de tinderda takılan biriyimTinder’da takılan biri için bu kadar kafamı yormazdım.
Farkındayım ama kadınlar olaya biraz daha duygusal bakabiliyor. Adamın düşündüğünüz kadar ince biri olduğunu sanmıyorum. Herkese yürüyen bir abazadır muhtemelen. Böyle şeyleri sadece size yapmıyordur.Ben de tinderda takılan biriyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?