Erkeğe karşı ilk adımı atsam gözünde basit kadın olur muyum?

Kesinlikle öyle. bizde şakalaşırız bu şekilde. Bende derim ben çıkalım demesem adım atamazdın sen diye ve asla kötü bir imada bulunmadı. Gülüşürüz birlikte.
Bunlar bana cesaret oldu ilk adımı atcam onun atmaya imkanı yok okulda müdür yardımcısı çünkü insanlar kötü düşünür o cesaret edip gelemez mümkün değil bu yüzden ben yaklaşcam

Umarım öyle olmaz ya korkuyorum 🥺

evet vallahi velilerden dolayı çekinip adım atamaz çünkü insanlar şöyle düşünür koskoca müdür yardımcısı veliye yavşıyor ayıp karşılanır
ay yazın gitsin instadan. Nasıl biri olduğunu anlamış olursunuz.

Bizim toplumumuzda ilk adımı erkek atar diye bir algı var halbuki bunun kadını erkeği olmamalı belki kadın bu konularda daha cesurdur belki erkek kadına göre daha çekingendir hoşlanıyordur ama belli edemiyordur bence cesaretli olan ilk adımı atmalı ben böyle düşünüyorum inşallah eşinizle bir ömür mutlu ve huzurlu yaşarsınız
Bizim toplumumuzda değil ,zaten erkeklerin yapısı, fıtratı gereği avcılık iç güdüleri var ve bu çağda çok ilkel gelse de insan dna si milyonlarca yıldır değişmedi. Ben size ilk adımı atmanızı asla önermem. İstisnalar çıkabilir, kaideleri değişmez. Adil Yıldırım a sorsanız o da "atma" diyecek .Sizi isteyen erkek, Bağdatta bile olsanız instagraminizi arar bulur ,yanaşır inanın bana.Siz o bakınca yine bakın da ilk siz yanaşmayin, bu doğaya bile aykırı 😊

İs ortamından sevgilim olmuştu. Gerçi is ortamı değil sizinki de. Bir vesileyle yaklaşmaya çalışmıştı sizin gibi heyecanla terslemistim. Fakat arkadaşları araya sokmaya çalışmıştı en sonunda da sosyal medyadan ulaştı. Bunlar 1 aya kalmadan oldu. Niye beklesinler ki o kadar uzun. Görüştüğü başkaları da olabilir bence. Erkekler ancak boşta değilse bu kadar uzatır. Tabi ona sorsan senden adım bekledim diyecek.

Adam okulda müdür yardımcısı siz ise okul çıkışı çocuk almaya gidiyorsunuz nasıl oluyorda her zaman uzun uzun bakisa biliyirsunuz???
Adam her ders sonu zili çaldığında koştur koştur çıkışa gelip size bakıyor mu?
Erken gidiyorum bizim çocuklar 20 dk geç çıkıyor

İs ortamından sevgilim olmuştu. Gerçi is ortamı değil sizinki de. Bir vesileyle yaklaşmaya çalışmıştı sizin gibi heyecanla terslemistim. Fakat arkadaşları araya sokmaya çalışmıştı en sonunda da sosyal medyadan ulaştı. Bunlar 1 aya kalmadan oldu. Niye beklesinler ki o kadar uzun. Görüştüğü başkaları da olabilir bence. Erkekler ancak boşta değilse bu kadar uzatır. Tabi ona sorsan senden adım bekledim diyecek.
Beni en iyi siz anlarsınız o zaman 😂

3 aydır bakıştığım biri var onun çalıştığı yerde karşılaşmıştık birbirimizi her gördüğümüzde bakıyoruz gözlerini benden ayırmıyor. 2 hafta önce bişey oldu istersen yardım edebilirim dedi bende hayır kendim hallederim dedim o an ki heyecanla. Adamın benden hoşlandığına eminim ama yanıma gelemez çalıştığı ortamdan dolayı. Bu durumda benim mi bi bahane ile gitmem lazım? İnstagramdan yazsam çok mu ayıp olur? Yada instagramdan yazmak yerine yanına bi bahaneyle gitsem?
bence instagramdan yaz .
ekle bakalım bi konuş.

Bunlar bana cesaret oldu ilk adımı atcam onun atmaya imkanı yok okulda müdür yardımcısı çünkü insanlar kötü düşünür o cesaret edip gelemez mümkün değil bu yüzden ben yaklaşcam
hadi bakalım bize de yazın
dedim ama
erkek milletini çok şımartmaya da gelmez demeden edemeyeceğim

Kesinlikle ilk adimi atma mesaj vs gibi. 3 ayda istese sana ulaşırdı bir şekilde. Uygun ortam bulamayan sosyal medyadan bulur yani iş yerinde bosa laf söz olur bana yazdi der bide hic gerek yok.
Aynı yerde çalışmıyoruz o okulda öğretmen bense okulda kardeşini alan biri

Bir erkek ulaşmak istesin öyle yok iş ortamıymış yok bilmem ne demez dağları yarar gelir o hesap😂ben adım atan taraf hiçbir zaman olmam kaçan kovalanır he bir de biraz burnunuz havada havalı olmanız şart😂

İnşallah evli değildir parmağında hiç yüzük görmedim yaşını 34 gösteriyor
Yüzük takmayan evli dolu dışarısı. Çok umutlanma bence. Yani veliyle okul bahçesinde bakılıp iş tutuyorsa da ne derece güvenilir biridir.
Ki hiç konuşamaz deme, gelir yanına çocukla ilgili bir şey der sorar yine konuşur istese.

Back
X