- 4 Kasım 2013
- 2.395
- 1.339
- 448
- Konu Sahibi NeOlurBiSabah
Ayy dün akşam lanet bir akşam geçirdik... malumunuz yeni evliyiz. Dünde oazar hadi çıkalım dolaşalım dedik. Dolandık market alışverişi yapıp eve döndük. Mutfakta yemek hazırlıklarına başladımdı. Eşim geldi öyle bir iki şakalaştık en son şakayla seni döveeim baaakk dedi (asla şiddet yanlısı değildir tamamen şaka gerçekten on senedir biliyorum) tam arkasını döndü gidiyordu kimi dövüon sen derken ayağımı totişine vurmak için kaldırdı hay kaldırmaz olaydım o da bir anlık refleks elini totişine dogru getirince adamın parmaklarını kütürdettim. Ama ne kütürdeme ve ne acı. Hemen buz koyduk. O ilk acısı inince açıp kapayabiliyordu ama içimize sinmedi doktora gittik. Röntgen falan bişeyi yokmuş çok şükür. Bağ dokular incinmiş dedi. Zaten bütün parmakları iyiydi bşr tek yüzük parmağı agrıyordu. Doktor abeslangla sabitleyip sardı. Eczanedende sabitleyici ufak bir aparat aldık işte daha rahat eder die. Ama ağrısı devam ediyordu sabahta. Ne yapsam geçerki.. böyle bitkisel önerileri olan varmı? Doktor ilaca gerek görmedi. Çok garipim bende:-( kocaman bir pişmanlık. ..
Buarada resmen erkeğime şiddet uyguladım. Ben şakayla istemeden yaptığım şeyde bile bu kadar göçtüm ya bu karısını döven öküzlerin vicdanı nerde acaba diyede düşünmeden edemedim....
Şişş bak üstüme çok gelmeyin haa.. zaten çok feciyim sizinde bi yanlarınızı kırabilirimmm:-D:-D
Buarada resmen erkeğime şiddet uyguladım. Ben şakayla istemeden yaptığım şeyde bile bu kadar göçtüm ya bu karısını döven öküzlerin vicdanı nerde acaba diyede düşünmeden edemedim....
Şişş bak üstüme çok gelmeyin haa.. zaten çok feciyim sizinde bi yanlarınızı kırabilirimmm:-D:-D