- Konu Sahibi NeOlurBiSabah
Eşinizle aranızdaki muhabbet hep böyle tatlı olsun emi !!!! Alemsiniz vallahi 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
12 de sen mi topluyorsun.İlk pişmanlık biraz hafifleyince bende adam ol akıllı ol gibisimden havalara başladım zaten. Bugün yemekte yapmıom temizlikte:-D hele sesi çıksın :-D
Bnmki çıkardığını yatağın üstüne yığıyor. Yani akşam 5 gibi işten gelip 12de uyuyana kadar o yatak dağ oluyor anlamıyorum:-D
Evet karısına osman,huseyynn,maaamıtt diyen başka eş yoktur heralde gerçekten çok iyi iletişirik:-D biz hayata takılmayı sevioz. İşin garibi dışarı çıktığımızda arkadaşlarla buluştuk bi çaybahçesinde. Eşim sigarayı bıraktı evlendikten sonra içmiyor. Arkadaşlar uzatınca içesim geldi bi tane içim dedi. Hayır dedim. Bizim çocuklar tabi baya dalga geçtiler oo gül atmış kementi boynuna die. Sonra bnm şapşik (Masada tavla vardı) gel barbut(zar atışcaz) yapalım kazanırsam bi sigara içem kazanmassam 10lira vercem sana dedi tamm dedim yendim. Böyle böyle 60 lirasını aldım:-D tabi masadakiler kopuyor. Doktordan döndük, arkadaş aradı nabıonuz die anlatıor bizimkide lan hem paramı alıor hem dövüyor bare bi dal cigara içeydim falan. Peşinden tüm arkadaş grubuöuz arıyor bi ihtiyacın varmı gül reis. Öl de ölelim falan.. gül reisin parasına el uzatanın elleri kırılır falan die. Iyice alay konusu olduk:-Diletişiminiz çok güzel maaşallah, bu arada parmak olayıda nazar boncuğu olsun,ileride gülerek anlatılacak anı
genç çiftlere örnek olabilirsek ne mutlu bizlere. Hele kocam akşam gelsin ayak nasıl ezilir,saç nasıl yolunur gibi derslerimizide online takip edebilirsiniz:-D
Ya çok geçmiş olsun! Napmışın seb öyle Hacıali. Bu konuyu eşime okutucam kesinlikle el şakasına bayılır. Yapma sakatlık çıkacak diyorum. Anlamıyor. Neyse bi müsibet bin nasihatten iyidir. Bizlere de örnek olsun.
Acısı için ağrı kesici alsın canım başka birşeye gerek yok. Çok kıpırdatmayacak. Bağ dokusuna başka yapılabilecek birşey yok malesef.
Yoo tabisi ben toplamıorum ama yorganı göremiorum ucunu bulsam yataga direk gircemde:-D bemde şöyle güçlü ellerimle:-D hepsini itekliorum onun tarafına doğru yatağa giriyorum. Kendi gelince kaldırıyor hepsini dolabına ama tabi sabah bida elden geçirmek gerekior:-D12 de sen mi topluyorsun.
Ya bu erkekler böyle maalesef.
Bizim dolaplar ayrı onun kısmı ve benim kısmım var. O kendi dolabına katlayıp koyuveriyor.. Kot,keten kazak, vs hepsi bir arada oluyor yani ben düzeltmesem.Yani ha yatağın üstü ha dolabın içi.
He bacım varsa bi yamuk bi mesaj çak gelirim hemen. Uzak yakın bütün Doğu sporları bende artık:-D bu arada mor çatının ilk erkekler için kurulduğu söylenir:-DOyyy oyyy neler olmuş öyle yaa büyük geçmiş olsun kocasini dovmeyen dizini döver ama dimiii![]()
bende yeni evliyim öyle el şakaları sakalasmalar falan bizde de var eşime anlattım sizin olayı çok güldü ya ayağımı denk alayın sende öyle olursan mor çatıya giderim falan demeye başladı
![]()
![]()
Hadi yaaa :) iyiymis sevdim ben bu isiHe bacım varsa bi yamuk bi mesaj çak gelirim hemen. Uzak yakın bütün Doğu sporları bende artık:-D bu arada mor çatının ilk erkekler için kurulduğu söylenir:-D
sabah sabah bayağı güldüm ne tatlısınız siz öyle yaw, mutluluğunuz neşeniz daim olsun, yalnız azıcık şakalara dikkatAyy üzülme dion ama pişmanlık ne fenaymış. Dün ilk oldu ben buz doldurdum kaba doldurdum elini sokuyor adam ben karşısına geçmiş salya sümül Ağlıyorum. Canm senn değil benim parmaklarım onlar falan dio. Böyle birde çok dalga geçeriz biz birbirimizle. Hacıali geçirdin tekmeyi resmen ya gidemde darp raporu alam falan dio. Hani bende ses yok. Tabi bişeyi olmadığını öğrenince ayağını denk al osman kırarım bacağını falan deöeye başladım amaa:-D (haceli,hacıali ve osman birbirimize hitap şekillerimiz arada bir:-D)
Bak öncs kocişle cilveleşiomuş gibi yapacan. Sonra beklemediği anda ayağını 43.6 derecelikaçıyla bi kaldırıcan. Sonra ivme kazandırıp açıyı yükseltip totişe indirerek öldürüxü darbeyi yapcan:-D kapişş:-D ama sonra çok pişmanlık verici olabilir demedi deme:-DHadi yaaa :) iyiymis sevdim ben bu isibende ders almakk istiyorummm ,:d
![]()
Efenim yüzünüzde tebessüm oluştuysa ne mutlu. Gülelim eğlenelim b*kunu çıkarmayalım mesajını da aldktan sonra esenlikler dilerik:-Dsabah sabah bayağı güldüm ne tatlısınız siz öyle yaw, mutluluğunuz neşeniz daim olsun, yalnız azıcık şakalara dikkat![]()
oyyy :-( biz duramazık ki:-D yani söz versek de kesin. Bendsn önce o başlar. Ama bundan sonra haberli yapalım bare. Bak gelior tekmee hoooop, ay kaçtın gelior tokaat hooppppp:-Dben de bir ekre şakayla tokat atarken (yani hafif şiddetli) parmağım gözüne girdi, yavrucağın bütün gün gözü ağrıdı, yaş aktıçok üzülmüştümm, bir daha da böyle şakalaşmamaya karar virdik.
43.6 derecelik aciBak öncs kocişle cilveleşiomuş gibi yapacan. Sonra beklemediği anda ayağını 43.6 derecelikaçıyla bi kaldırıcan. Sonra ivme kazandırıp açıyı yükseltip totişe indirerek öldürüxü darbeyi yapcan:-D kapişş:-D ama sonra çok pişmanlık verici olabilir demedi deme:-D
ayy şaka bir yana kimse böyle muameleleri haketmior. Kadını erkeği çocuğu hayvanı. İnan çpk garip. Yani dün geceden beri diorum öldüresiye dövüp evde bırakıp gisiorlar. Vicdan merhamet yok yani hiç yoksa
Ağladım zaten baya. Garibim adamda şaştı. Hayatım sen iyisin bak bnm parmaklarım, tamm sakın ol die bide beni teselli edior:-D hayır anacım birde daha yeni evlisin adam o sinir harbi bi asılsa hop boşanma sebebi. Allahtan eline vurdumda bana vuramadı:-D:-D43.6 derecelik acihaklisin ya zor olmustur ben olsaydim bende salya sumuk aglardim
Oylr insanlari anlamak mumkun degil ki insanlik degil bence bu Yaptıkları da zeten
Allah razı olsun:-D fena geçti zaten ona:-DEşine geçmiş olsun ne diyim :)
Evet karısına osman,huseyynn,maaamıtt diyen başka eş yoktur heralde gerçekten çok iyi iletişirik:-D biz hayata takılmayı sevioz. İşin garibi dışarı çıktığımızda arkadaşlarla buluştuk bi çaybahçesinde. Eşim sigarayı bıraktı evlendikten sonra içmiyor. Arkadaşlar uzatınca içesim geldi bi tane içim dedi. Hayır dedim. Bizim çocuklar tabi baya dalga geçtiler oo gül atmış kementi boynuna die. Sonra bnm şapşik (Masada tavla vardı) gel barbut(zar atışcaz) yapalım kazanırsam bi sigara içem kazanmassam 10lira vercem sana dedi tamm dedim yendim. Böyle böyle 60 lirasını aldım:-D tabi masadakiler kopuyor. Doktordan döndük, arkadaş aradı nabıonuz die anlatıor bizimkide lan hem paramı alıor hem dövüyor bare bi dal cigara içeydim falan. Peşinden tüm arkadaş grubuöuz arıyor bi ihtiyacın varmı gül reis. Öl de ölelim falan.. gül reisin parasına el uzatanın elleri kırılır falan die. Iyice alay konusu olduk:-D
Burçlara çok inanmam ama o ikizler ben akrep:-D bizim sırrımız beraber büyümemiz sanırım. 16 yasında tanıdım ben eşimi on sene sonunda evlendik. Birileri sırrımızı sorunca eşim şöyle diyor. Büyümüş iki ağacı yanyana dikmeniz çok zor olur. Dalları izin vermez. Mutlaka kesmek gerekir. Ama fidanken yanyana dikersen birbirlerine göre büyürler. Dalları birbirine dolanır. Onlarıda ayıramazsın. Bence de bizim için en güzel hikaye bu. Burç falan masal yani:-Dkafalarınız almış birbirini ne güzel canım ya,burçlarınız ne bu arada![]()